Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kék hírek
Kék hírek
Szolgálatellátás a Rendőrség Napján Nyomtatás E-mail
Írta: ORFK - Közlemény   
2013. április 23.

Image 1992-től Szent György napján, április 24-én tartják Magyarországon a Rendőrség Napját. Ez alkalomból a rendőrség munkatársai - a rend és közbiztonság törvényes és szakszerű fenntartása, valamint ügyeleti szolgálat működtetése mellett - mentesülnek a munkavégzés alól.

Tovább...
 
ELŐZZÜK MEG A SZABADTÉRI TÜZEKET! Nyomtatás E-mail
Írta: Bisztricz Anett   
2013. április 22.

Image A korábbi évek tapasztalatai azt mutatják, hogy tavasszal megemelkedik a szabadtéri tűzesetek száma, mivel a jó idő beköszöntével sokan választanak szabadtéri programot, kerti munkát végeznek, elszáradt növényi hulladékot égetnek. A szabadtéri tűzesetek különféle okokból gyulladhatnak, legtöbbjük azonban emberi gondatlanságra vezethető vissza. Az Fejér Megyei Tűzmegelőzési Bizottság éppen ezért kiemelt feladatként kezeli a vegetáció-tüzek megelőzését, az ezzel kapcsolatos figyelemfelhívást, tájékoztatást.

Tovább...
 
A RENDŐRSÉG ÉS AZ ÁNTSZ IS NYOMOZ A HALÁLRA ÉHEZTETETT KISFIÚ ÜGYÉBEN Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely - Fehérvári Hírek   
2013. április 19.
Szerda este egy másfél éves gyerek meghalt Agárdon, mert szülei hónapokon keresztül alig adtak neki enni. A vasárnap kiérkező mentők már nem tudták megmenteni az életét. A Fejér megyei tiszti főorvos szakfelügyeleti vizsgálatot indított a halálra éheztetett agárdi kisfiú ügyében, a rendőrség is nyomoz az ügyben.
Tovább...
 
Konferencia a gyermekek áldozattá válásának megelőzéséről Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2013. április 19.

Image Az áldozattá válás megelőzését célozza meg az a konferencia, amelyet a Fejér Megyei Rendőr- főkapitányság szervezett, együttműködve a Fejér Megyei Kormányhivatal Igazságügyi Szolgálatával és az Echo Innovációs Műhellyel „Áldozatvédelem gyermekkorban” címmel tegnap a Fehérvári Civil Központban. A program a TÁMOP-5.6.1.C-11/2-2011-0025 számú, a„Csillagkapu” modell-program az áldozattá válás megelőzése és az áldozatsegítés fejlesztése érdekében Fejér megyében elnevezésű projekt keretei között valósul meg.

Tovább...
 
Ovi Zsaru a Gyöngyvirág óvodában Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2013. április 16.

Image Programzáró beszélgetést tartott Gazdag Andrea r. őrnagy asszony a Gyöngyvirág óvodában. A Székesfehérvári Rendőrkapitányság Bűnmegelőzési Alosztályának előadója az óvónők által megtartott Ovi Zsaru programról kérdezgette a gyerekeket. Az ovisok ügyesen válaszoltak az őrnagy asszony kérdéseire, mind közlekedésbiztonsági, mind szabálykövető témakörökkel kapcsolatban.

Tovább...
 
Készüljünk a tavaszi közlekedésre! Nyomtatás E-mail
Írta: ORFK   
2013. április 16.

Image Az évszakok váltakozásához igazodva a vezetési stílusnak is alkalmazkodnia kell. A tempós haladást akadályozó rossz látási és útviszonyok, vagy egyre erősödő napfény és sima, csúszásmentes útfelület fogadja a közlekedőket. Ilyenkor nem az óvatos, körültekintő, lassabb sebességű vezetés kerül előtérbe, hanem a lendület, a felszabadultság öröme keríti hatalmába a járművezetőket.

Tovább...
 
Tött, mint tíz órán át oltották az égő istállót Nyomtatás E-mail
Írta: Bisztricz Anett   
2013. április 16.

Image Több ló elpusztult egy kigyulladt istállóban tegnap éjszaka Cece közelében. A földúton megközelíthető tanyán egy 85x15 méter alapterületű, nádtetős épület borult lángba. Az istállóból a lovak többségét a gondozó kiterelte, de közben a férfi égési sérüléseket szenvedett, őt a mentők kórházba szállították. Egy lovat a hivatásos tűzoltók mentettek ki, és gyors beavatkozásuknak köszönhetően a szomszédos marhaistállóra a tűz nem terjedt át.

Tovább...
 
Megkéselte élettársát Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2013. április 15.

Image Állampolgárok telefonáltak be a rendőrségre azzal, hogy Szabadbattyán, Kula téren egy megszurkált nőhöz kérnek segítséget. Amikor a mentők és a járőrök a helyszínre siettek, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Központi Ügyeletére betelefonált a hölgy élettársa, és elmondta, veszekedést követően ő késelte meg barátnőjét.

Tovább...
 
Szén-monoxid-érzékelők átadása Nyomtatás E-mail
Írta: Bisztricz Anett   
2013. április 15.

A szén-monoxid-mérgezéssel kapcsolatos balesetek megelőzése érdekében első ütemben tizenöt Fejér megyei közintézmény részére adtak át szén-monoxid érzékelőt. Az Országos Tűzmegelőzési Bizottság összesen ezerhétszáz berendezést ajánlott fel a nevelési- és oktatási, valamint a kórházi és szociális ellátást nyújtó intézményeknek. Fejér megyében ebből közel száz mérőkészülék kerül kiosztásra.

Tovább...
 
Nádastüzek Fejér megyében Nyomtatás E-mail
Írta: Bisztricz Anett   
2013. április 12.

Image Tegnap napközben három szabadtéri tűzesethez is riasztották a katasztrófavédelem hivatásos tűzoltó egységeit Fejér megyében. Dinnyésnél körülbelül egy kilométer hosszan, négy-öt helyen a vasúti töltés, árokpart és nádas égett. A 63-as főút közelében, Sárbogárdnál szintén nádas kapott lángra ötszáz négyzetméteren. A legnagyobb kiterjedésű tűzeset Nádasdladány közelében történt, ahol nagy területen nádas égett.

Tovább...
 
Józan Húsvét akció Fejér megyei adatai Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2013. április 05.

Image A rendőrség a húsvéti ünnepek időszakát a korábbi évekhez hasonlóan most is kiemelten kezelte. A közlekedésben résztvevők így az elmúlt hétvégén nagyon sok egyenruhással találkozhattak a közutakon. A cél az ittas vagy bódult állapotban lévő járművezetők kiszűrése volt.

Tovább...
 
<< Első < Előző 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1101 - 1111 / 2094