Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kék hírek
Kék hírek
Megsüllyedt a löszfal Ercsiben és Kulcson Nyomtatás E-mail
Írta: Bisztricz Anett   
2013. április 05.

Image Fejér megyében a vízfolyások apadnak, de a nagy mennyiségű eső miatt a felázott löszfal Kulcson és Ercsiben is megcsúszott. Családi házak pincéjébe folyt víz miatt négy alkalommal kérték a katasztrófavédelem segítségét a megyében.

Tovább...
 
Apadás a Fejér megyei vízfolyásokon Nyomtatás E-mail
Írta: Bisztricz Anett   
2013. április 03.
Az ár- és belvízi felkészülési és védekezési feladatokról egyeztetett a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság, a Közép-dunántúli Vízügyi Igazgatóság, a Magyar Közút Nzrt. Fejér Megyei Igazgatósága és a rendőrség Székesfehérváron.
Tovább...
 
JÓZAN HÚSVÉT akció Nyomtatás E-mail
Írta: ORFK   
2013. március 27.

Image A húsvéti ünnepek időszakában, valamint az azt megelőző napokon országos szintű fokozott közúti ellenőrzésekre kerül sor. A cél: az ittas állapotban történő járművezetés visszaszorítása, a forgalom segítése, és a közlekedésbiztonság javítása.

Tovább...
 
Vigyázat, hó-omlásveszély! Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2013. március 27.
Figyelmeztető táblákkal hívják fel a járókelők és parkoló autósok figyelmét a háztetőkről lezúduló hóra a városban. A veszély elhárítása a társasházak, épületek tulajdonosainak kötelessége.
Tovább...
 
Vigyázat, traffipax! Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2013. március 25.

Image A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2013. április hónapban tervezett sebességellenőrzésekről alább adunk információt.

Tovább...
 
Újabb havazás, hófúvás várható Nyomtatás E-mail
Írta: Bisztricz Anett   
2013. március 25.

Image Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint a Dunántúlon újra elkezdődik a havazás, és a szél is megerősödik. Fejér megyére havazás és hófúvás miatt elsőfokú figyelmeztetést adtak ki.

Tovább...
 
Keresik a fegyveres rablót Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2013. március 22.

Image A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya büntetőeljárást folytat fegyveresen elkövetett rablás miatt ismeretlen tettes ellen, aki 2013. március 14-én délelőtt fél tízkor kirabolta a Kápolnásnyék és Vidéke Takarékszövetkezet Szabadbattyáni Fiókját.

Tovább...
 
Elsőfokú riasztás ónos eső miatt! Nyomtatás E-mail
Írta: Bisztricz Anett   
2013. március 18.

Image A Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság ezúton tájékoztatja a lakosságot, hogy az Országos Meteorológiai Szolgálat hétfőn elsőfokú, citromsárga riasztást adott ki a várható ónos eső miatt Fejér megyére. Az előrejelzés alapján hétfő éjfélig nyugat felől egyre nagyobb területen várható csapadék, ami kezdetben majdnem mindenütt hó lesz, majd délnyugat felől átmegy havas esőbe, esőbe. Átmeneti ónos eső a halmaz állapotváltás mentén a délelőtti órákig lehetséges.

Tovább...
 
Félmillió forintos nyomravezetői díj a dunaújvárosi rablásban Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2013. március 13.

Image A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztály büntetőeljárást folytat jelentős értékre csoportosan elkövetett rablás bűntett gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen, akik 2012. november 08-án Dunaújváros, Verebély László utcában található zöldségkereskedés telephelyén este kilenc óra körüli időben tettleg bántalmazták az ott tartózkodó vállalkozót, illetve egyik alkalmazottját, majd 3 600 000 Ft készpénzt tulajdonítottak el tőlük.

Tovább...
 
Baleset szemtanúit keresik Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2013. március 11.

Image A Móri Rendőrkapitányság büntetőeljárást folytat cserbenhagyás vétség elkövetése miatt ismeretlen tettessel szemben, aki 2013. február 25-én 07 óra 30 perc körüli időben a 81-es főút 25-ös km szelvényében, Mór külterületén anyagi káros közlekedési balesetet okozott.

Tovább...
 
Székesfehérváron tilos az égetés Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2013. március 11.

Image Az avar és növényi hulladék nyílttéri égetéséről szóló rendelet szerint Székesfehérvár közigazgatási területén az avar és növényi hulladékok nyílttéri égetése TILOS! Az avarégetés tilalmával érintett, kommunális hulladékszállításba bevont ingatlanoknál keletkező zöldhulladékot a Depónia Kft. 2013. március 15-től páros héten, hulladékszállítási napokon szállítja el.

Tovább...
 
<< Első < Előző 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1112 - 1122 / 2094