Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kék hírek
Kék hírek
Kábítószer ültetvényt számoltak fel a rendőrök Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2013. február 27.

Image A zámolyi körzeti megbízott a helyi polgárőrséggel együttműködve derített fel egy cannabis ültetvényt Zámoly hétvégi házas övezetében.

Tovább...
 
Sárosdi orvvadászok rendőrkézen Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2013. február 08.

Image A Sárbogárdi Rendőrkapitányság nyomozói a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársaival közösen egyszerre fogtak el három sárosdi orvvadászt, akiknél házkutatást is tartottak.

Tovább...
 
Félmillió forintos nyomravezetői díj a dunaújvárosi rablásban Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2013. február 01.

Image A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztály büntetőeljárást folytat jelentős értékre csoportosan elkövetett rablás bűntett gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen, akik 2012. november 08-án Dunaújváros, Verebély László utcában található zöldségkereskedés telephelyén este kilenc óra körüli időben tettleg bántalmazták az ott tartózkodó vállalkozót, illetve egyik alkalmazottját, majd 3 600 000 Ft készpénzt tulajdonítottak el tőlük.

Tovább...
 
Rendvédelmi nap Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2013. január 29.

Image A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság és a Pálhalmai Országos Büntetés-végrehajtási Intézet rendvédelmi napot tart 2013. február 1-jén a Dunaújváros, Béke körút 2. szám alatt lévő InterSpar áruházban. Az esemény 12.00 órai kezdettel kerül megnyitásra és 19.00 óráig tart az üzlettérben.

Tovább...
 
Megalakult a megyei tűzmegelőzési bizottság Nyomtatás E-mail
Írta: Bisztricz Anett   
2013. január 28.

Image A tűzesetek megelőzése, az emberélet védelme és a károk mérséklése érdekében szakmai tanácsadó testület alakult Fejér megyében. A tűzmegelőzési bizottság a jövőben tanácsadással, javaslatokkal és a kommunikáció terén is segíti a hatékonyabb tűzmegelőzési munkát.

Tovább...
 
Rendőrnek adták ki magukat - keresik őket Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2013. január 25.

Image A Móri Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya büntetőeljárást folytat két ismeretlen elkövető ellen csalás miatt. A két férfi ugyanis 2013. január 9-én 15 óra 30 perc és 15 óra 50 perc közötti időben Móron, a Vámos közben becsengetett egy idős hölgyhöz azzal, hogy ők rendőrök és tudomást szereztek arról, hogy az asszony sérelmére bűncselekményt akarnak elkövetni. A két elkövető ezt követően valamiféle igazolványt is felmutatott a sértettnek, majd arra kérték az asszonyt, hogy engedje be őket a lakásba, mert az értékeit lefényképeznék arra az esetre, ha sérelmére mégis bűncselekményt követnének el, így azokat könnyebb lesz a későbbiekben azonosítani.

Tovább...
 
Két keréken a börtön felé Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2013. január 21.

Image A Székesfehérvári Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának nyomozói egy 16 rendbeli kerékpárlopási ügyet fejeztek be. Az 55 éves hajléktalan elkövetővel szemben vádemelési javaslattal küldik meg az iratokat a napokban a Székesfehérvári Járási Ügyészségnek.

Tovább...
 
Figyelem! Káros tartalmú szoftver terjed az interneten! Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2013. január 18.

Image A rendőrséghez országszerte több állampolgári bejelentés érkezett még tavaly ősszel, mert ismeretlen tettesek különböző internetes oldalakon keresztül egy káros tartalmú szoftvert terjesztenek. A napokban újabb ilyen jellegű bejelentések érkeztek a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Központi Ügyeletére.

Tovább...
 
Másodfokúra emelték a riasztást hófúvás miatt Fejér megyében Nyomtatás E-mail
Írta: Bisztricz Anett   
2013. január 18.

A meteorológiai előrejelzés szerint pénteken az ország nagy részén erős, 40-60 kilométer/órás lesz a szél, de a Dunántúlon és északkeleten már 70 kilométer/órát is meghaladó viharos lökések előfordulhatnak. Fejér megye nyugati részén (Mór, Székesfehérvár, Enying térsége) hófúvás miatt az Országos Meteorológiai Szolgálat másodfokú, narancs riasztást adott ki január 18-án, pénteken délelőtt. A megye többi részén elsőfokú riasztás van érvényben. A felerősödő légmozgás miatt hóátfúvásos útszakaszok alakulhatnak ki Fejér megyében is, a szél hótorlaszokat emelhet, ezért a katasztrófavédelem továbbra is arra kéri a hosszabb, több megyét is érintő utat tervező gépjárművezetőket, elindulás előtt mindenképpen érdeklődjenek a tervezett útvonal járhatóságáról, és vigyenek magukkal hóláncot.

Tovább...
 
Kamionok akadtak el Fejér megyében Nyomtatás E-mail
Írta: Bisztricz Anett   
2013. január 14.

Image Hófúvás, havazás, ónos eső nehezíti a közlekedést Fejér megyében, az Országos Meteorológiai Szolgálat első fokú riasztást adott ki. A katasztrófavédelem tűzoltó egységeinek segítségét reggel 5 óra óta több mint tíz alkalommal kérték.

Tovább...
 
Nincs elzárt település, lezárt út Fejérben Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2013. január 14.

Image A vasárnap délután óta tartó intenzív havazás ellenére Fejér megyében nincsen lezárt út vagy elzárt település. Több út ugyan nehezen járható, de a reggeli órákban balesetekről sem érkezett bejelentés.

Tovább...
 
<< Első < Előző 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1123 - 1133 / 2094