Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kék hírek
Kék hírek
Biztonságban az iskolába jövet-menet Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2012. szeptember 06.

Image Kezdetét vette a 2012/2013-as tanév. Hétfőn reggel valamennyi általános- és középiskolában reggel nyolckor becsengettek. A nyári szünetet követően azonban ez nemcsak az iskolás gyerekek és szüleik életében hozott változást, hanem a közlekedésben is. Tekintve, hogy ilyenkor a közúti forgalom megnő, illetve az iskolák környékén is nagyon sok gépkocsi jelenik meg, a rendőrség a balesetek megelőzése érdekében az iskolakezdés idején különös figyelmet fordít az iskolák közelében lévő gyalogátkelőhelyek biztosítására.

Tovább...
 
Életveszélyt okozó testi sértés miatt körözik Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2012. szeptember 03.

Image Körözését rendelte el a Székesfehérvári Rendőrkapitányság annak a képen látható 31 éves székesfehérvári hajléktalan férfinek, aki a gyanú szerint életveszélyesen megszúrta szombat délután szintén hajléktalan ismerősét…

Tovább...
 
Fejér megyében továbbra is tűzgyújtási tilalom van Nyomtatás E-mail
Írta: Bisztricz Anett   
2012. szeptember 03.

Image A vidékfejlesztési miniszter azonnali hatállyal feloldotta az augusztus 22-én, átmeneti időre elrendelt általános tűzgyújtási tilalmat, de a Pest Megyei Kormányhivatal Erdészeti Igazgatóságának korábbi határozata alapján Fejér megyében továbbra is általános tűzgyújtási tilalom van érvényben.

Tovább...
 
Hatósági ellenőrzés a szabadtéri tűzesetek megelőzése érdekében Nyomtatás E-mail
Írta: Bisztricz Anett - megyei katasztrófavédelmi szóvivő   
2012. augusztus 31.

Image A tűzgyújtási tilalom idején az erdők és környezetük tűzvédelmi előírásainak betartását ellenőrzi a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. A kirendeltségek hatósági osztályának szakemberei egyebek közt a tűzpászták meglétét, az erdőkbe vezető utakon és a kijelölt tűzrakó helyeken a tűzgyújtást, dohányzást és a nyílt láng használatát tiltó táblák elhelyezését, valamint a kijelölt tűzrakó helyek éghető anyagoktól tisztán tartását vizsgálja.

Tovább...
 
Megverte az idős férfit - rablás miatt őrizetben a tettes Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2012. augusztus 29.

Image Egy földszinti lakásból kihallatszó kiabálás miatt hívták a dunaújvárosi rendőröket az Erkel kertbe. A helyszínen kiderült, a lakásban élő idős embert megverte egy férfi, majd még a pénzét is elvitte. A tettest nem sokkal a bejelentés után elfogták a rendőrök. Rablás miatt kell feleljen a hatóságok előtt…

Tovább...
 
Édes csalás Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2012. augusztus 28.

Image Egy több, mint 18 000 000 Ft-os csalást sikerült megakadályoznia a dunaújvárosi, a budapesti és a dabasi rendőröknek egy összehangolt akció keretében. A gyanú szerint az elkövetők egy fejér megyei fuvarozó cég cukrot szállító négy kamionját irányították át egy az eredeti megrendelő cégtől független telephelyre. A járőrök épp akkor érkeztek a helyszínre, amikor a társaság kétkamionnyi cukor elszállítását követően a harmadik teherautó rakományát kezdte volna lepakolni.

Tovább...
 
Maszkban támadt rá az otthonában alvó idős férfire Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2012. augusztus 24.

Image Brutális támadás ért egy ötven éves férfit Nádasdladányban. Saját házában támadt rá egy 25 éves szintén helybéli férfi, aki miután a sértettet bántalmazta, elvette walkman-jét, mobiltelefonját, illetve annak töltőjét, majd a bűncselekmény elkövetése után szinte szó szerint belesétált a polgárdi járőrök karjaiba. Az elkövetőt a rendőrök bűnügyi őrizetben vették és kezdeményezik előzetes letartóztatását.

Tovább...
 
Forgalomkorlátozások a rendezvények idején Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2012. augusztus 16.

Image Székesfehérvár Belvárosában két ideiglenes lezárásra kell számítani az ünnepi rendezvények idején.

Tovább...
 
Besurranókat fogtak el hajnalban Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2012. augusztus 01.

Image Mára virradóra arról érkezett bejelentés a rendőrség ügyeletére, hogy két férfi mászik be egy Rigó utcai családi ház kerítésén. Az eseménysort a szomszéd észlelte és egy percig sem hezitált, már hívta is a rendőrséget…

Tovább...
 
Veszélyes áru közúti szállításának regionális ellenőrzése Nyomtatás E-mail
Írta: Bisztricz Anett   
2012. július 27.

Image Teljes kitereléses közúti ellenőrzés zajlott tegnap az M6-os autópálya Budapest felé vezető oldalán, a ráckeresztúri pihenőhelynél. A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság által szervezett TISPOL akcióban a katasztrófavédelem a veszélyes áru közúti szállítására vonatkozó jogszabályok (ADR) betartását vizsgálta a leterelt és megállított járműveknél. Ezzel egy időben a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság kezdeményezésére a főváros, valamint Bács-Kiskun, Tolna, Veszprém és Pest megye katasztrófavédelmi igazgatósága szintén ADR ellenőrzést hajtott végre az illetékességi területén.

Tovább...
 
Kitelepítés tüzérségi lövedék miatt Börgöndpusztán Nyomtatás E-mail
Írta: Bisztricz Anett   
2012. július 25.

Image Csatornázási munkálatok közben egy II. világháborús robbanótest került felszínre 2tegnap délután Székesfehérvár-Börgöndpusztán. A tűzszerészek a terület 200 méteres körzetének kiürítését rendelték el. A helyszínen a Katasztrófavédelmi Műveleti Szolgálat és a Székesfehérvári Katasztrófavédelmi Kirendeltség polgári védelmi felügyelője a rendőrséggel együttműködve kérte fel a lakókat otthonaik ideiglenes elhagyására.

Tovább...
 
<< Első < Előző 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1200 - 1210 / 2094