Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kék hírek
Kék hírek
Ideiglenes buszmegálló-áthelyezés a Móri úton Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. május 22.
A Móri út felújítási munkái miatt 2023. május 23-án, kedden 8.00 órától ideiglenesen áthelyezik a 33 és 34 jelzésű autóbuszjáratok (Fecskeparti irány) III. Béla király tér elnevezésű megállóhelyét a helyközi járatok III. Béla király téri megállójába. Emiatt az érintett járatok a Várkörút – Szekfű Gyula utca – Ányos Pál utca – Móri út terelőútvonalon közlekednek.
 
Hétfőn áramszünet lesz Öreghegyen és a Széna téren Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. május 21.
Az E.ON tájékoztatása szerint áramszünet lesz több utcában május 22-én Öreghegy egyes utcáiban, valamint a Széna téren és környékén. Az érintett városrészekben kérik a lakosság megértését.
Tovább...
 
Forgalomkorlátozás a Távirda utcában: vasárnap teljes útzár lesz Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. május 20.
A Távirda utcai rendelőintézet előtti útszakaszon 2023. május 20-án, szombaton délután az ott zajló munkavégzéssel összehangoltan haladhat a forgalom, május 21-én, vasárnap pedig teljes útzárat vezetnek be a gépjárművek számára, a csapadékcsatorna bekötővezetékének javítása miatt.
Tovább...
 
Katonai eskütétel lesz a Városház téren – időszakos lezárások csütörtökön és pénteken Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. május 18.
2023. május 19-én, pénteken Székesfehérvár ad otthont az Egységes Alapkiképzési Program keretében bevonult állomány ünnepélyes katonai esküjének. Ehhez kapcsolódóan csütörtökön és pénteken időszakos lezárásokra kell számítani a Belvárosban és környékén.
Tovább...
 
A csapadékos időjárás miatt elhúzódik az aszfaltozás a Budai úton Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. május 16.
Sajnos a csapadékos időjárás nem kedvezett az aszfaltozásnak, amit a Budai úton – az Alba Aréna körüli új útkapcsolatok miatti csomópont-bővítés keretében végeznek – így a munkálatok elhúzódnak.
Tovább...
 
Csütörtök estig lezárva marad a Zámoly utca Zámoly köz és Fecskepart utca közötti szakasza Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. május 16.
A várhatóan csapadékos időjárás miatt nem lehet aszfaltozási munkákat végezni kedden a Zámoly utcában sem. Ezért május 18-án, csütörtökön estig lezárva marad a Zámoly utca Zámoly köz és Fecskepert utca közötti szakasza, beleértve a Fecskepart csomópontot is.
Tovább...
 
Hétfőn felújítási és építési munkálatok kezdődnek a Batthyány utcában Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. május 14.
Május 15-től a Batthyány utca szervizútján parkolók és járdák építése kezdődik. Megújul a Segesvári utca ’A’ buszmegálló és a szervizút, valamint egy új gyalogátkelőhely kerül kijelölésre a Homoksor vonalában. A munkálatok idején forgalomkorlátozásra kell számítani, valamint a buszok sem állnak meg az érintett megállóban.
Tovább...
 
Változik a menetrend Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. május 13.
Május 13-án, szombaton lépnek életbe azok a menetrendi változások, melyek több helyi autóbuszjáratot érintenek Székesfehérváron. Az előzetesen kiadott információkhoz képest a szakemberek tovább finomították a módosításokat az utasok észrevételei és az utasszámlálás során szerzett tapasztalatok alapján.
Tovább...
 
Ideiglenesen lezárják a Zámoly utcát a Zámoly köz és a Fecskepart utca között Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. május 12.
Újabb szakaszához érkezett a Zámoly utca – Kiskút útja kerékpáros-fejlesztés. A pályaszerkezet-építési munkák a Zámoly utca burkolatának szélesítésével és felújításával folytatódnak. Emiatt május 12-én, pénteken reggel 7 órától május 16-án, kedden 20 óráig a kivitelező ideiglenesen lezárja a Zámoly utcát, a Kertalja köz zsákutcaként üzemel.
Tovább...
 
A várható csapadékos időjárás miatt módosul az aszfaltozás időpontja Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. május 11.
Módosul az előzetesen meghirdetett forgalomkorlátozás és -terelés a Budai út – Nagyszombati utca csomópontjában: az időjáráshoz igazítva csütörtökön és pénteken, illetve hétfőn és kedden aszfaltoznak, hétvégére pedig – munkaközi állapotban ugyan, de – megnyitják a forgalom előtt az útszakaszt, valamint a kanyarodó mozgások is megengedettek lesznek.
Tovább...
 
Javítási munkák miatt csütörtökön elkerülik a Sajó utcát az autóbuszok Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. május 10.
Vízvezeték helyreállítási munkát végeznek a szakemberek május 11-én, csütörtökön a Sajó utca 179./A számú ház előtt. Az előreláthatólag 8 és 14 óra között zajló munkálatok idején a buszok nem tudnak keresztülhajtani a Sajó utcán, így a Farkasvermi út – Körösi út – Rába utca terelőútvonalon közlekednek.
Tovább...
 
<< Első < Előző 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Következő > Utolsó >>

Eredmények 122 - 132 / 2094