Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kék hírek
Kék hírek
Júliusi gyorshajtások az M6-M8 autópályákon Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2012. július 24.

Image A nyár beköszöntével a gépkocsivezetők egy része hajlamossá válik az őrült száguldozásra. Két ilyen renitens közlekedővel szemben is intézkedtek az Iváncsai Autópálya Alosztály munkatársai júliusban. Egyikük egy BMW tulajdonosa volt, aki az M8-as autópályán a 100 km/h-s korlátozás hatálya alatt 193 km/h-val közlekedett - vesztére.

Tovább...
 
Kutyát mentettek Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Bisztricz Anett   
2012. július 24.

Image Székesfehérváron, a Halesz parkban kerékpározó gyerekek jelezték a katasztrófavédelem Fejér megyei főügyeletére, hogy a park mellett húzódó csatornában több méter mélyen egy kutya van. A 30-40 centiméteres vízben lévő kistestű állat önerejéből a betonozott partfalon nem tudott kijönni, ezért a körülbelül 4 méter mély csatornából a tűzoltók hozták fel. A kutyát az állatkórház vette gondozásába.

 
Előzetesben a patikarabló Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2012. július 17.

Image A Székesfehérvári Városi Bíróság tegnap délután előzetes letartóztatásba helyezte azt a 44 éves balatonfüredi férfit, aki szombaton akart kirabolni egy fehérvári gyógyszertárat. A patikában azonban épp benn tartózkodott egy rendőr, aki lefegyverezte a támadót.

Tovább...
 
Gyerekek lopták a benzint Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2012. július 16.

Image A Sárbogárdi Rendőrkapitányságon egy vajtai benzinlopás ügyében indult büntetőeljárás. A nyomozók a bűncselekmény elkövetésével két fiatalkorút és egy gyermekkorút hoztak összefüggésbe.

Tovább...
 
Naposcsibék pusztultak el a tűzben Mátyásdombon Nyomtatás E-mail
Írta: Bisztricz Anett   
2012. július 12.

Image Tűzesethez riasztották a katasztrófavédelem siófoki, balatonfűzfői és veszprémi hivatásos tűzoltó egységeit, valamint a Katasztrófavédelmi Műveleti Szolgálatot a Fejér megyei Mátyásdombra. A Petőfi Sándor utca végén egy 100x15 méter alapterületű baromfiistálló palafedésű tetőszerkezete teljes terjedelmében égett. A tűzben a betonfödémes épület padlásterében 13-16 ezer naposcsibe elpusztult. A gyors beavatkozásnak köszönhetően a földszinten lévő körülbelül 40 ezer naposcsibét sikerült megmenteni a lángoktól.

 
Fegyverarzenál a zaklatónál Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2012. július 12.

Image Zaklatás bűntett és lőfegyverrel vagy lőszerrel való visszaélés bűntett miatt indult büntetőeljárás egy 28 éves baracskai férfi ellen a Gárdonyi Rendőrkapitányságon. A férfit a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Alba Akció Alosztály kommandósai fogták el vasárnap délután. A nála tartott házkutatás során a gárdonyi nyomozók 15 fegyvert, valamint ahhoz tartozó lőszereket foglaltak le.

Tovább...
 
Viharban mentettek a vízi rendőrök Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2012. július 12.

Image A Velencei-tóból hat személyt mentettek ki a tegnapi kora esti viharban a gárdonyi vízi kmb-sek. Négy férfi egy vitorlással borult fel, két tinédzser fiú egy gumicsónakkal sodródott a vízen, amikor rájuk találtak a rendőrök.

Tovább...
 
Esti fürdőzésre indult, nem találták társai Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2012. július 09.

Image A Gárdonyi Rendőrkapitányság Ügyeletére este fél nyolc körül érkezett a jelzés arról, hogy egy férfi úszni indult a Velencei-tóba, de társai nem találják.

Tovább...
 
Sorozatbetörőket fogtak a polgárdi rendőrök Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2012. július 05.

Image Egy 20 és egy 19 éves budapesti fiatalembert gyanúsítanak a fehérvári rendőrök fél-tucat lepsényi betöréssel. A párost a polgárdi rendőrök fogták el, miután a betörésekkel kapcsolatos szálak egy lepsényi telken lévő lakókocsihoz vezettek, amit a két fiatal tárolóként használt. Itt találtak meg több bűncselekményből származó tárgyat a nyomozók. A két férfi jelenleg bűnügyi őrizetben van.

Tovább...
 
Fehérvári rendőrök a régió legjobb balesethelyszínelői Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2012. július 02.

Image A Balatoni Közbiztonsági Koordinációs Bizottság kezdeményezésére az elmúlt napokban megszervezett Régiós Balesethelyszínelői Versenyt a székesfehérvári balesethelyszínelők nyerték, megelőzve ezzel Somogy, Veszprém illetve Zala megye helyszínelőit, valamint saját megyéjük többi csapatát.

Tovább...
 
Tűzgyújtási tilalom Fejér megyében Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2012. június 28.

Image Általános tűzgyújtási tilalmat rendelt el átmeneti időre a Pest Megyei Kormányhivatal Erdészeti Igazgatósága a Fejér megye illetékességi területén fekvő erdőkre, fásításokra, valamint az erdőterületek és fásítások határától számított kétszáz méteren belüli területre.

Tovább...
 
<< Első < Előző 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1211 - 1221 / 2094