Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kék hírek
Kék hírek
Több millió forintot csalt ki áldozataitól Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2012. június 28.

Image Elfogták és őrizetbe vették tegnap a Székesfehérvári Rendőrkapitányság nyomozói azt az 50 éves törökbálinti nőt, aki a gyanú szerint több millió forintot csalt ki különböző ürügyekkel több embertől. Volt olyan sértett, aki tizenöt millió forintot utalt át neki még 2008-ban lakásvásárlás címén, azonban az ingatlant a mai napig nem tudta birtokba venni, illetve a pénzét sem kapta vissza. A fehérvári rendőrök a nő fényképének közzététele alapján további sértettek jelentkezését várják.

Tovább...
 
Felfüggesztett börtönbüntetés a két zsarolónak Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2012. június 14.

Image Mint arról korábban már hírt adtunk, a hétvégén Székesfehérváron két fiatalember elvette egy kisfiú biciklijét, illetve mobiltelefonját. Az állampolgári segítséggel elfogott 21 éves sárkeszi, valamint a 18 éves sárszentmihályi férfi ügyében tegnap délelőtt már ítélet is született.

Tovább...
 
Tolvajok utánfutóján látta meg saját vasszerkezeteit Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2012. június 12.

Image Négy ercsi férfit fogtak el a rendőrök az M6-os autópálya iváncsai lehajtójánál. Az általuk használt gépkocsi utánfutóján ugyanis lopott vasszerkezetek voltak. A rendőröket maga a sértett értesítette, aki autójával közlekedve, Nagyvenyimnél vette észre, hogy az előtte haladó utánfutón az ő vasszerkezetei vannak. A négy gyanúsítottat a sárbogárdi rendőrök bűnügyi őrizetbe vették.

Tovább...
 
Feleségeikre támadtak Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2012. június 11.

Image Volt férje ellen tett feljelentést egy 39 éves bicskei nő. A férfi ugyanis veszekedést követően közös lakásukban többször ököllel arcon ütötte, melynek során könnyű sérülést szenvedett. Az ügyben súlyos testi sértés kísérlete miatt indult büntetőeljárás a Bicskei Rendőrkapitányságon. A férj – aki önként jelent meg a kapitányság épületében – gyanúsítottként került kihallgatásra.

Tovább...
 
Fokossal kelt lánya védelmére Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2012. június 07.

Image Felfegyverkezve elkövetett garázdasággal gyanúsítanak a fehérvári nyomozók egy 43 éves abai férfit, aki házuk előtt egy fokossal a kezében fenyegetett meg egy fiatal lányt, akit később meg is rángatott, mert lányával veszekedett. Tettéért akár öt évig terjedő szabadságvesztéssel is büntethető.

Tovább...
 
Graffitiző fiatalok rendőrkézen Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2012. június 06.

Image Rongálás miatt indult büntetőeljárás a Székesfehérvári Rendőrkapitányságon két huszonéves férfivel szemben, akik az éjszaka az egyik fehérvári sportcsarnok falát összefirkálták. Egy szemtanú bejelentése alapján sikerült őket elfogni.

Tovább...
 
23 éves férfi vesztette életét egy rácalmási gyárban Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2012. június 05.
Halálos munkahelyi baleset történt egy rácalmási gyárban.
Tovább...
 
Több legyet egy csapásra Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2012. június 04.

Image Egyszerre két kapitányságnak is munkát adott az a 21 éves fehérvári férfi, akit egy sukorói házban fogtak el a fehérvári járőrök. A fiatalemberrel szemben két körözés is érvényben volt, illetve elfogásakor az általa bérelt házban több zacskónyi kábítószergyanús anyagot is találtak a rendőrök. A férfi jelenleg bűnügyi őrizetben van.

Tovább...
 
Borsórazzia Mezőfalva környékén Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2012. május 31.

Image A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság, a Mezőfalvai Polgárőrség, valamint a Mezőfalvai Zrt. munkatársai tegnap délután borsórazziát tartottak a részvénytársaság területén. A tapasztalat ugyanis az, hogy a borsóérés idején, a tavasz végi – nyár eleji időszakban megszaporodnak a borsólopások. Így a rendőrség évek óta szervez ebben az időszakban razziákat. Az akciók célja egyrészt a lopások megelőzése, másrészt a tolvajok elfogása.

Tovább...
 
Fókuszban a gyalogosok Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2012. május 23.

Image Mint arról korábban hírt adtunk, halálos gyalogosgázolás történt múlt héten csütörtökön Dunaújvárosban, a Dózsa György úton. Egy gyalogátkelőhelyen átkelni szándékozó 59 éves dunaújvárosi férfit ütött el egy Ford Focus gépkocsi, ami a 6-os főút irányából közlekedett a Vasmű út felé a belső forgalmi sávban. A külső sávban közlekedő jármű megállt, és megadta az elsőbbséget a gyalogosnak, míg a Ford lassítás nélkül elgázolta a neki jobbról érkező férfit, aki ennek során olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette.

Tovább...
 
Riasztották a katasztrófavédelem tűzoltó egységeit Nyomtatás E-mail
Írta: Bisztricz Anett - megyei katasztrófavédelmi szóvivő   
2012. május 23.

Image A csapadékos, szeles időjárással összefüggésben több, mint 10 esetben riasztották a katasztrófavédelem tűzoltó egységeit Fejér megyében. A viharos széllökések a váli és a bicskei térségben fákat csavartak ki, faágakat törtek le.

Tovább...
 
<< Első < Előző 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1222 - 1232 / 2094