Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kék hírek
Kék hírek
Egyre több az influenzás megbetegedés Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2012. február 09.

ImageA megye területén, 2012. 05. hetében, az influenza figyelőszolgálat adatai alapján végzett becslés szerint 340 beteg fordult orvoshoz influenzaszerű tünetekkel, ez 25,5 %-al több, mint az előző héten. A 100 ezer lakosra vonatkoztatott megyei morbiditás 84,1 %000 volt.

Tovább...
 
Szmogriadó Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Stettler Zsuzsanna   
2012. február 09.

ImageA szállópor magas koncentrációja miatt a szmogriadó tájékoztatási fokozatát rendelte el Székesfehérváron a város polgármestere. Az embereket arra kérik, hogy ne égessenek nyílt téren, korlátozzanak minden egyéb, légszennyező tevékenységet és keveset tartózkodjanak a szabad levegőn.

Tovább...
 
Hófúvások nehezítették a közlekedést Fejér megyében Nyomtatás E-mail
Írta: Bisztricz Anett   
2012. február 08.

Továbbra sincsen elzárt település Fejér megyében. Tegnap az erős szél miatti hófúvások igencsak megnehezítették a közlekedést a megye útjain, különös tekintettel az alsóbbrendű, több számjegyű utakon, amelyek takarítása mindig a főutak után történik. Ezeken az alsóbbrendű utakon a szélerősség csökkenéséig folyamatos hófúvások, fennakadások fordulhatnak elő - továbbra is. Fejér megye déli részén az Adonyt Kálózzal összekötő 6209-es út Sárkeresztúr-Sárosd-Szabadegyháza közötti szakaszát tegnap lezárták. Tegnap este a szél mérséklődött - és így a hófúvás lassan, fokozatosan megszűnt. 

Tovább...
 
Újabb kábítószeres elfogások Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2012. február 08.

ImageTovább folytatódik a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság sikerszériája kábítószeres ügyekben. Területükön február első hétvégéjén három ügyben realizáltak elfogást a nyomozók. A megindított eljárásoknak számtalan szereplője van, így lesz dolguk bőven az újvárosi vizsgálóknak is, amíg vádemelésig viszik az ügyeket…

Tovább...
 
Egész éjszaka dolgoztak a hókotrók Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2012. február 07.

ImageMintegy öt centiméternyi hó hullott Székesfehérváron, azonban az erős szél jelentősen megnehezíti az utak takarítását, nem csak a városban hanem a Fehérvárra vezető utakon is. Székesfehérvár Városgondnokságának hóügyeletese elmondta, hogy a fő- és tömegközlekedési utakat takarították éjszaka, illetve a keddi szemészállítási utakon dolgoztak. Szélmalomharcot folytatnak a hókotrók az utakon, hiszen perceken belül újra befújja a szél. Arra kérik a lakókat, hogy a tömegközlekedést használják.

Tovább...
 
Magas volt a szállópor koncentráció Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2012. január 30.

ImageAz Országos Közegészségügyi Intézet honlapján közölt adatok szerint vasárnap Székesfehérváron is egészségtelen volt a levegő, a szállópor koncentrációja pedig hétfón kora reggel is magas volt és szennnyezett kategóriába sorolta a város levegőjét, azonban délelőttre javult a helyzet.

Tovább...
 
Előzetesben az emberöléssel gyanúsított lány és férfi Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2012. január 24.

ImageA Székesfehérvári Városi Bíróság tegnap délelőtt előzetes letartóztatásba helyezte azt a 35 éves téti fiktív lakcímmel rendelkező férfit, valamint volt élettársának 15 éves lányát, akiket a fejér megyei nyomozók azzal gyanúsítanak, hogy január 13-án éjszaka betörtek a férfi 86 éves nagymamájához, akit olyan súlyosan bántalmaztak, hogy meghalt, majd miután értékeit magukhoz vették, elmenekültek a helyszínről.

Tovább...
 
Húszmilliós rongálási kárt okoztak a betöréssel, elfogták őket Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2012. január 20.

ImageA Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Központi Ügyeletére tegnap délután érkezett bejelentés arról, hogy egy fehérvári cég Betongyári utcában lévő telephelyének egyik raktárába ismeretlenek az ajtót benyomva és a zárat feltörve bementek, majd az ott lévő ipari betonkeverőről a kábeleket elvágva, alumínium kapcsolótáblákat és rézkábeleket vittek el. A rongálással 20 000 000 Ft-os kárt okoztak.

Tovább...
 
Kiürítették a fehérvári iskolát bombafenyegetés miatt Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2012. január 11.

ImageA Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Központi Ügyeletére szerda reggel 07 óra 19 perckor érkezett bejelentés arról, hogy a fehérvári Hétvezér Általános Iskolába éjszaka 01.00 órakor bombával fenyegető e-mail érkezett. A bejelentést az iskola igazgatója tette, aki elmondta, hogy amint elolvasta az üzenetet, egyből telefonált. A fenyegető levélben az állt, hogy az iskola épületében több helyen bombát helyeztek el, és azokat délben fel fogják robbantani.

Tovább...
 
Baleset szemtanúinak jelentkezését várják Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2012. január 04.

Image2011. december 16-án 06 óra 55 perc körüli időben történt egy gyalogosgázolás Székesfehérváron a Kadocsa út - Géza út kereszteződésében a gyalogátkelőhelyen, ahol egy piros színű Suzuki Swift elütött egy hölgyet. - Az elkövetőt keresi a rendőrség.

Tovább...
 
Vigyázat, Traffipax! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2012. január 03.

ImageA Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság januári traffipax-előjelzésére bizonyára sokan kíváncsiak, így alább közzétesszük a listát. Ne feledjék azonban, hogy nemcsak a megjelölt útszakaszokon találkozhatnak rendőri ellenőrzéssel! Igyekezzenek hát betartani a közlekedési szabályokat – s nemcsak a megszegésért járó büntetés miatt, hanem saját és mások testi épségének, valamint a káresemények elkerülése végett is!

Tovább...
 
<< Első < Előző 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1288 - 1298 / 2094