Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kék hírek
Kék hírek
Megkezdődik az aszfaltozás a Budai út – Nagyszombati utca kereszteződésében Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. május 09.
Újabb szakaszához érkezett az útburkolat felújítása a Budai úton. A jó ütemben haladó kivitelezési munkák az aszfalt kopóréteg építésével folytatódnak, emiatt csütörtöktől ismét változik a forgalmi rend: három napon át nem lehet majd elkanyarodni a Budai út – Nagyszombati út kereszteződésében.
Tovább...
 
Közösségi útátadó: elkészült és hétfőn napközben megnyitják a forgalom előtt a déli összekötő ut Nyomtatás E-mail
Írta: Stettler Zsuzsanna   
2023. május 08.
Vasárnap délelőtt a gyalogosok, illetve a kerékpárral, rollerrel, görkorcsolyával érkezők vehették birtokba a déli összekötő utat. Ezzel a közösségi eseménnyel avatták az elkészült több mint négy kilométer hosszú új szakaszt, amelyet holnap napközben megnyitnak az autós forgalom előtt is. A 4,5 milliárd forintos beruházás megvalósulása évtizedes jelentőségű útfejlesztés, amely összeköti a Sárkeresztesi és a Seregélyesi utat, tehermentesítve a város belső úthálózatát, és megkönnyítve rengeteg ember munkába járását. Emellett egy nagy, eddig elzárt területet tár fel, ahol egy új városrész születhet meg az elkövetkező években.
Tovább...
 
Térfigyelő kamerák segítették egy utcai fosztogató elfogását Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2023. május 07.
A székesfehérvári Közterület-felügyelet munkatársai és a térfigyelő kamerák felvételei is segítették egy többrendbeli kifosztással gyanúsított férfi elfogását Székesfehérváron. Ez az eset is rávilágított arra, hogy mennyire szükségesek és hasznosak a Fórum téren és környékén kihelyezett kamerák. A biztonsági rendszert további elemekkel bővítik.
Tovább...
 
Szerdától lezárások Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. május 03.
A Zámoly utca – Kiskút útja kerékpáros-fejlesztés keretében kerül sor a Kiskút útja burkolatszélesítési és -felújítási munkálataira. Ezek idejére, május 3-án, szerdától várhatóan jövő hétfőn délutánig lezárják az átmenő forgalom elől a Kiskút útja Fecskepart utca és a Szent Flórián körút közötti szakaszát. A korlátozásokat hétvére feloldják. A munkavégzés a 35-ös autóbusz járatainak útvonalát nem érinti, a csatlakozó utcák pedig a Tompa Mihály utcáról lesznek elérhetőek.
Tovább...
 
Aszfaltmarás és aszfaltozás keddtől Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. május 02.
Az Alba Aréna építése és a kapcsolódó úthálózat-fejlesztés keretében május 2-án folytatódik a burkolatfelújítás a Budai úton. Keddtől kezdik az aszfaltmarást, nagy torlódásra kell számítani a munkálatokhoz kapcsolódó sávlezárások miatt. Aki teheti, válasszon másik útvonalat!
Tovább...
 
Forgalomkorlátozás a Sportmajálishoz kapcsolódóan Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. április 30.
Negyven sportszervezet, valamint több ezer amatőr és profi sportoló részvételével idén is megrendezik a Sportmajálist. A résztvevők hagyományos felvonulása miatt az útvonalon szakaszos lezárásokra kell számítani. Az autóbusz-járatok közlekedését a rendezvény miatt nem kell módosítani.
Tovább...
 
Aszfaltozási munkák miatt lesz forgalomkorlátozás a Zichy liget Malom utca és Dózsa György útnál Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. április 29.
Május 2-a és 5-e között aszfaltozási munkák miatt lesz forgalomkorlátozás a Zichy liget északi ágán, a Malom utca – Dózsa György út között.
Tovább...
 
Pénteken áramszünet lesz Feketehegy egyes utcáiban Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. április 27.
Az E.ON tájékoztatása szerint áramszünet lesz több utcában április 28-án, pénteken Feketehegyen. Az érintett városrészben kérik a lakosság megértését.
Tovább...
 
Számos járatot érintő menetrendi változások lépnek életbe májustól a fehérvári buszközlekedésben Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2023. április 22.
Számos járatot érintő menetrendi változások lépnek életbe május 13-tól a helyijáratos autóbusz-közlekedésben Székesfehérváron. A módosításokat az utasok észrevételei és az utasszámlálás során szerzett tapasztalatok teszik szükségessé. Az erre vonatkozó javaslatot április 6-i rendkívüli ülésén fogadta el a város Közgyűlése.
Tovább...
 
Csütörtökön áramszünet lesz Feketehegy egyes utcáiban Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. április 19.
Az E.ON tájékoztatása szerint áramszünet lesz több utcában április 20-án, csütörtökön Feketehegyen. Az érintett városrészben kérik a lakosság megértését.
Tovább...
 
Lezárások, forgalomkorlátozások lesznek vasárnap Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. április 15.
Április 16-án, vasárnap rendezik a XIII. Cerbona Fehérvár Félmaratont. A verseny miatt útlezárások, forgalomkorlátozások várhatóak, melyek érintik az autóbuszok közlekedését is.
Tovább...
 
<< Első < Előző 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Következő > Utolsó >>

Eredmények 133 - 143 / 2094