Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kék hírek
Kék hírek
Belvárosi lezárások Nyomtatás E-mail
Írta: Stettler Zsuzsanna   
2011. június 30.

ImageA Ghymes együttes csütörtök esti koncertjével kezdődik idén a Harmonia Albensis koncertsorozata. A szabadtéri előadás miatt tegnap éjféltől megváltozott a forgalmi rend a Belvárosban.

Tovább...
 
Egész nap lassítják szerdán a város forgalmát a tiltakozók Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2011. június 28.

ImageA Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság értesíti a járművezetőket és az üzemeltetőket, hogy 2011. június 29-én 08.00 órától 18.00 óráig félpályás útlezárással járó demonstráció miatt Székesfehérvár belvárosában forgalomkorlátozásra kell számítani. A demonstráció a bejelentés szerint a Várkörút (a Lakatos utcától a Budai úti kereszteződésig), és a Vörösmarty tér - Piac tér - Palotai út helyszíneken kerül megtartásra, ahol a demonstrálók a menetirány szerinti jobb oldali forgalmi sávokat fogják elfoglalni.

Tovább...
 
Teljesen leégett egy családi ház tetőszerkezete Tácon Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. június 27.

ImageTűzesethez riasztották a székesfehérvári tűzotlókat. Bisztricz Anett, a tűzolóság szóvivője honlapunknak elmondta, hogy Tácon egy nem lakott családi ház tetőszerkezete és melléképülete borult lángba. A tűzoltók két gépjárműfecskendővel és a vízszállítóval vonultak a helyszínre. A tűzben a teljes tetőszerkezet megsemmisült, a melléképület kiégett.

Tovább...
 
Az elhunyt ismeretlen férfi személyazonosságát keresik Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. június 24.

ImageA Székesfehérvári Rendőrkapitányság közigazgatási hatósági eljárást folytat egy tavasszal a székesfehérvári vasútállomás közelében megtalált ismeretlen férfiholttest ügyében. A már oszlásnak indult holtestet még 2011. május 19-én, a Székesfehérvári MÁV Pályaudvar Hosszúsétatéri gyalogos aluljárója melletti bokros-gazos területen találták meg.

Tovább...
 
A roncsok közé szorult a mikrobusz utasa a 7-es főúton Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. június 22.

ImageKözlekedési balesethez riasztották a székesfehérvári tűzoltókat. Bisztricz Anett szóvivő honlapunknak elmondta, hogy a 7-es főúton, Székesfehérvár és Szabadbattyán-Emmaróza között egy Subaru mikrobusz az út menti árokba hajtott és az elejével egy fának ütközött. A járműben elöl utazó idős nő lába a roncsok közé szorult, őt a székesfehérvári tűzoltók feszítőhenger segítségével szabadították ki. A sofőrt és utasát a mentők kórházba szállították.

Tovább...
 
Baleset a zámolyi úton Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. június 17.

ImageKözlekedési balesetről értesítette a mentőszolgálat a székesfehérvári tűzoltóság ügyeletét. Bisztricz Anett, a tűzoltóság szóvivője honlapunknak elmondta, hogy Zámoly és Székesfehérvár között két személygépkocsi, egy Suzuki Swift és egy Ford Focus ütközött. A Suzuki az út menti vízelvezető árokban állt meg. A székesfehérvári tűzoltók egy gépjárműfecskendővel és a műszaki mentőszerrel siettek a helyszínre. A Suzuki utasát a tűzoltók emelték ki a kocsiból, majd a mentők kórházba szállították.

Tovább...
 
Forgalomkorlátozás demonstráció miatt Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2011. június 16.

ImageA Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság értesíti a járművezetőket, hogy autós felvonulással egybekötött demonstráció miatt Székesfehérvár területén június 16-án, 14.30 és 15.30 óra között forgalomkorlátozásra kell számítani.

Tovább...
 
Vasanda Józsefet keresi a rendőrség& Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. június 10.

ImageA Bicskei Rendőrkapitányság 07020/2103/2010. ált számon közigazgatósági hatósági eljárást indított eltűnés miatt. Szombaton késő este a Gánti Szociális Otthonból érkezett bejelentés, miszerint engedély nélkül távozott az otthonból.

Tovább...
 
Két autó ütközött a Szekfű Gyula utcán Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. június 09.

ImageKözlekedési balesetről értesítette egy szabadnapos tűzoltó a szolgálatban lévő kollégáit szerdán reggel. Bisztricz Anett, a tűzoltóság szóvivője honlapunknak elmondta, hogy Székesfehérváron, a Szekfű Gyula utcán a Benyák Bernát utca kereszteződésénél egy Toyota Tercel és egy Ford Mondeo ütközött. Az összetört autók két sávot elfoglaltak a 2x2 sávos úton. A járműveket a tűzoltók áramtalanították és a forgalomirányításban segítettek. A Toyota vezetőjének és a vele utazó fiúnak, valamint a Ford sofőrjének nem esett baja.

Tovább...
 
A kutya se fizetett... Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. június 09.

ImageCsalás miatt vették bűnügyi őrizetbe a gárdonyi rendőrök azt a nőt, aki egy Velencei-tó környéki wellness szállodában eltöltött néhány nap után két kutyájával fizetés nélkül távozott. A beszerzett adatok alapján kiderült, hogy a csütörtökön elfogott budapesti nő Soprontól a Hortobágyig járta a jó nevű hoteleket. Valamennyi esetben álnéven jelentkezett be és fizetés nélkül távozott…

Tovább...
 
Faház borult lángba Gánt-Gránáson Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. június 08.

ImageTűzesethez riasztották a viharban a székesfehérvári tűzoltókat. Bisztricz Anett, a tűzoltóság szóvivője elmondta lapunknak, hogy Gánt-Gránáson, a zártkerteknél egy telek végében egy faház gyulladt ki. A tűzoltók két gépjárműfecskendővel siettek a helyszínre. A kiérkezésükkor a körülbelül 3x4 méteres szerszámtároló háromnegyed része már leégett. A még égő faszerkezetet a tűzoltók oltották el. A szomszédok elmondása alapján a viharban belecsapott a villám a faházba, amely ezután lángra kapott. Személyi sérülés nem történt.

Tovább...
 
<< Első < Előző 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1376 - 1386 / 2094