Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kék hírek
Kék hírek
Hoppon maradt betörők őrizetben Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. június 08.

ImageKét sárosdi férfi akart behatolni Székesfehérváron az Adonyi utca egyik családi házába az erkélyajtón keresztül, azonban a tulajdonosok megzavarták őket, így menekülniük kellett. Sokáig azonban nem jutottak, mert a sértettek által értesített rendőrök a közeli Raktár utcában elkapták őket…

Tovább...
 
Roncsok közé szorult sofőrt mentettek a tűzoltók Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. június 07.

ImageKözlekedési balesethez kérték a székesfehérvári tűzoltók segítségét. Bisztricz Anett, a tűzoltóság szóvivője honlapunknak elmondta, hogy Kápolnásnyéken, a Tábor utcán két személygépkocsi frontálisan ütközött. A Nissan Sunny az ütközés után keresztbe fordult az úton, a Renault Scenic az út szélén állt meg. A Nissan vezetője a roncsok közé szorult, a súlyosan sérült férfit a tűzoltók szabadították ki, majd mentőhelikopter szállította kórházba. A Renault-ban két felnőtt és két gyerek ült, a sofőr könnyebben sérült.

Tovább...
 
Intézetből szökött, telephelyről lopott Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. június 06.

ImageVállalkozásuk telephelyére tartott a tulajdonos felesége Baracskán, amikor autójában ülve arra lett figyelmes, hogy egy fiatalember ugrik át a kerítésükön és elszalad. Gyanúsnak tartotta, utána hajtott és már majdnem sikerült elcsípnie, de a fiú kereket oldott. A gárdonyi járőrök személyleírás alapján fogták el a javítóintézetből szökött fiatalt…

Tovább...
 
A fehérvári testvérpár mindegyike első lett a rendőrségi rajzpályázaton Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. június 02.

ImageAz ORFK épületében tegnap ünnepélyes keretek között kerültek kihirdetésre a „Közlekedésbiztonság gyerekszemmel” című rajzpályázat díjazottjai. A pályázatra az ország különböző pontjairól beküldött rajzok közül a Rendészeti Főigazgatóságon dolgozó rendőrtisztek szakmai előzsűrizés keretében 102 alkotást emeltek ki, amit egy közlekedési szakemberekből, illetve rajzszakos tanárból álló zsűri tovább értékelt és rangsorolt. Ennek alapján jött létre a díjazottak sorrendje három kategóriában: óvodások, alsósok és felsősök.

Tovább...
 
Körözött férfi hóna alatt lopott kerékpárral Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. május 31.

ImageEgy 55 éves fehérvári férfi ellen kerékpárlopás miatt indult büntetőeljárás a Székesfehérvári Rendőrkapitányságon. A tolvajt maga a sértett fogta el. A gyanúsított – aki ellen elfogásakor közokirat-hamisítás miatt érvényes elfogatóparancs volt érvényben – bűnügyi őrizetbe vették a fehérvári nyomozók.

Tovább...
 
A FM RFK pályázata roma fiatalok részére Nyomtatás E-mail
Írta: Felhívás   
2011. május 31.

ImageAz Országos Rendőr-főkapitányság pályázatot hirdet a középfokú oktatási intézmények első, második vagy harmadik évfolyamán tanuló cigány származású fiatalok tanulmányai eredményes befejezésének elősegítésére és a rendőri pálya választásának ösztönzésére Fejér megyében, 2 fő részére, a 2011/2012. tanévre.

Tovább...
 
Baleset a 7-es főúton Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. május 31.

ImageKözlekedési balesethez riasztották a székesfehérvári tűzoltókat hétfőn délelőtt. A 7-es főúton, Szabadbattyán és Kőszárhegy között két személygépkocsi ütközött. A helyszínen egy Suzuki Swift és egy Renault Kangoo ütközött. A Suzuki keresztbe fordult az úton, a Renault az árokban állt meg. A Suzuki vezetője az elsődleges adatok alapján súlyosan, a Renault sofőrje könnyebben sérült. A tűzoltók a járművek áramatalanítását végezték.

Tovább...
 
Ford és Volvo karambolja a Zombori úton Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. május 26.

ImageKözlekedési balesethez riasztották a székesfehérvári tűzoltókat. Bisztricz Anett, a tűzoltóság szóvivője honlapunknak elmondta, hogy a Zombori út és a Zára utca kereszteződésében két személygépkocsi frontálisan ütközött. A Ford Focus és a Volvo S80-as keresztbe fordult az úton. A két sofőr könnyebben sérült. A tűzoltók áramtalanították a járműveket és félrehúzták a két autót.

Tovább...
 
Uralom az autóm Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. május 25.

ImageEgyedülálló versenyötlettel állt elő tavaly a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya. Közlekedési csapatversenyt rendezett dunaújvárosi cégek, vállalatok, illetve sajtóorgánumok, valamint egyenruhások részére. - A tavaly nagy sikert aratott megmérettetést így idén is megszervezi a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság. A cél idén sem más, mint tavaly, a gépkocsivezetők figyelemfelhívása a biztonságos közlekedésre.

Tovább...
 
Kerékcsere közben lophatták meg... Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. május 24.

ImageHazaérve vette észre egy Ford Mondeo tulajdonosa, hogy eltűnt az autó hátsó ülésén tartott kistáskája. A móri férfi végiggondolta az előző órák eseményeit és rájött, valószínű kerékcsere közben lopták meg…

Tovább...
 
Betörtek a Ciszterci Szent István Gimnáziumba Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. május 23.

ImageBetörtek a székesfehérvári Ciszterci Szent István Gimnáziumba. A helyszínelés vasárnap egész délután tartott. Azt még nem lehet pontosan tudni, hogy milyen kár érte az intézményt. Az esetre a közelben lakók hívták fel a rendőrség figyelmét, akik tegnap délelőtt zajokat, csörömpölést hallottak az épületből.

Tovább...
 
<< Első < Előző 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1387 - 1397 / 2094