Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kék hírek
Kék hírek
Megváltozik a forgalmi rend a Sportmajális miatt Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2011. április 29.

ImageTerelésekre, útlezárásokra kerül sor a Spormajális (http://www.fehervarihirek.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=8374&Itemid=31) zavartalan lebonyolítása érdekében. - Forgalom-elterelésekre, útlezárásokra kell számítani a megyeszékhely több pontján 2011. április 30. (szombat) 22 órától május 1. (vasárnap) 22 óráig.

Tovább...
 
Milyen jövedelemre tehetünk szert, ha autóipari gyártó cégnél dolgozunk? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. április 29.

ImageAz autóipar híreit figyelemmel követők tudják, hogy az elmúlt években tapasztalt visszaesést az idei év első negyedévében fellendülés jellemezte – az előző év azonos időszakához képest újra nőtt a forgalomba helyezett új autók száma. A Workania internetes állásportál által működtetett Fizetesek.hu munkatársai legutóbbi vizsgálatának eredményei arról nyújtanak áttekintést, milyen az átlagos jövedelemszint az egyes munkakörökben a Magyarországon működő autóipari gyártó cégeknél. A felmérés hasznos lehet azoknak is, akik ilyen cégeknél tervezik pályájuk folytatását.

Tovább...
 
Két kerékkel szabályt szegők Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. április 28.

ImageTöbb, mint félezer biciklist ellenőriztek és szinte minden másodikkal szemben intézkedniük is kellett Fejér megye rendőreinek a háromhetes kerékpáros akció során. A fő szabályszegés az ittas vezetés volt…

Tovább...
 
"Kitört a balhé, valaki meg is szúrt valakit!" Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. április 27.

ImageEgy dunaújvárosi család utcai veszekedését és verekedését követően indult büntetőeljárás a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságon. Az egyik családtag a vita hevében egy konyhakéssel tarkón szúrta öccsét. A 24 éves férfit keresik a dunaújvárosi rendőrök.

Tovább...
 
Forgalomkorlátozások a ballagás miatt Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. április 27.

ImageÁprilis 30-án (szombaton) 9.00 órai kezdettel rendezik meg a Városház téren a központi ballagást a székesfehérvári középfokú oktatási intézményekben érettségiző diákok számára. A program miatt időszakos útlezárások várhatóak a délelőtt folyamán. A belváros több pontján (Szabadságharcos u., Ady Endre u., Jókai u., Oskola u., Arany J. u., Kossuth u., Petőfi S. u., Szent István tér, Budai u.) kell számítani forgalomkorlátozásra 7 óra 30 perc és 10.00 óra között.

 
Tíz percen belül háromszor futott bele a traffipaxba Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. április 26.

ImageA háromnapos Tispol akció fejér megyei sebességrekordere egyértelműen az a szlovák rendszámú Porsche lett, melyet tíz percen belül háromszor füleltek le gyorshajtáson az Iváncsai Autópálya Alosztály járőrei. Mint az az intézkedés során kiderült, a külföldi rendszámú autót egy kiskőrösi férfi vezette…

Tovább...
 
A rendőrség keresi az eltűnt lányt Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. április 20.

ImageA Székesfehérvári Rendőrkapitányság közigazgatási hatósági eljárást folytat a képen látható, 17 éves Temesi Alexandra eltűnése ügyében. A fiatal lány 2011. március 29-én ismeretlen helyre távozott gondozási helyéről, a Dégi Lakásotthonból. Tartózkodási helye jelenleg ismeretlen.

Tovább...
 
A vasúttársaság nevében ajánlotta fel megvételre a síneket... Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. április 19.

ImageKözel ötmillió forint értékű vasúti sínt ajánlott megvételre a vasúttársaság nevében egy férfi, de a szerződő fél számára valami gyanús lett és értesítette a rendőrséget. Mint kiderült gyanúja nem volt alaptalan. A csalás miatt elfogott férfinek köze nem volt a vasúthoz…

Tovább...
 
Fórum a fogyatékkal élők szervezetei számára a rendőrségen Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. április 14.

ImageImmár hagyománnyá vált, hogy a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság minden évben esélyegyenlőségi fórumot szervez a fogyatékkal élők szervezeteinek képviselői részére. Így volt ez tegnap délelőtt is. Az első ilyen jellegű találkozóra hét évvez ezelőtt került sor. Azóta minden évben figyel arra a főkapitányság, hogy az esélyegyenlőség jegyében párbeszédre invitálja a sérült emberek érdekeit képviselő szerveteket, hogy együttműködve velük, a tapasztalataikat megosszák egymással, a problémákra megoldást találjanak.

Tovább...
 
Leomlott egy ház csúcsfala a Fátra utcában Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. április 14.

ImageEgy családi ház leomlott csúcsfala miatt kérték a székesfehérvári tűzoltók segítségét. Bisztricz Anett szóvivőtől megtudtuk, hogy Székesfehérváron, a Fátra utcában egy régi építésű családi ház téglából épült csúcsfala dőlt le a járdára, a vízelvezető árokba és az út egy részére. A leomló téglák félig leszakították az épületbe vezető elektromos vezetéket. A tűzoltók a ház előtti területet körbekerítették, a tetőszerkezet szélén lévő cserepeket eltávolították, majd a padlástérben a fafödémet fóliával takarták le.

Tovább...
 
Emberölés áldozata lett egy csókakői nő Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. április 12.

ImageCsókakői lakásában egyik hozzátartozója holtan talált hétfőn kora délután egy 23 éves nőt. A fiatalasszony bűncselekmény áldozata lett. A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett elkövetése miatt indított nyomozást az ügyben. A nyomozók a bűncselekménnyel összefüggésben keresik a nő volt férjét, a 30 éves Zsolnai Nándor csókakői lakost, aki ellen országos elfogatóparancsot adtak ki. A fiatalember feltehetően egy fekete színű Fiat Tipoval közlekedik, melynek rendszáma FBW-337.

Tovább...
 
<< Első < Előző 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1409 - 1419 / 2094