Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kék hírek
Kék hírek
Fókuszban a kerékpárosok Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. április 08.

ImageA kerékpárosok közlekedésbiztonságának javítása érdekében április 04-től országos akció vette kezdetét. A fokozott közúti ellenőrzés Fejér megyét érintő részleteiről, valamint a megyei kerékpáros balesetek adatairól tegnap kora délután sajtótájékoztató keretében számolt be Illés Mihály r. alezredes, a Fejér Megyei Balesetmegelőzési Bizottság titkára.

Tovább...
 
Nádastűz a Szúnyog-szigetnél Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. április 08.

ImageTűzesethez a Velencei-tó partjára riasztották a székesfehérvári tűzoltókat. Bisztricz Anett, a tűzoltóság szóvivője a Fehérvári Híreknek elmondta, hogy Pákozd és Sukoró között, a Szúnyog-szigetnél körülbelül 2 hektár területen gyulladt ki a nádas. A lángokat a tűzoltók fékezték meg.

Tovább...
 
Segítséget nyújt az önkormányzat Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2011. április 05.

ImageÖtvenezer forintos nyomravezetői díjat ajánlott fel a hivatal . - Továbbra is keresi a rendőrség a Lövölde úti Nyugdíjas Szolgáltató Házban történt fosztogatás tettesét, illetve tetteseit. Az önkormányzat segít a bajba jutott időseken és nyomravezetői díjat is felajánlott.

Tovább...
 
Baleset a Béla út - Nagyszombati utca kereszteződésében Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. április 01.

ImageÖsszeütközött két személygépkocsi csütörtökön Székesfehérváron. A részletekről Bisztricz Anett, a tűzoltóság szóvivője tájékoztatta honlapunkat, aki elmondta, hogy a Béla úton a Nagyszombati utca kereszteződésében egy Suzuki Swift és egy Volkswagen Polo ütközött. A Volkswagen kidöntötte az út szálán álló stoptáblát. Az autó sofőrjét a mentők a tűzoltók segítségével emelték ki a kocsiból, majd kórházba szállították. A járműveket a tűzoltók áramtalanították, majd a rendőrségi helyszínelés követően lehúzták az útról.

Tovább...
 
M6-os autópálya rekorder gyorshajtói Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. március 31.

ImageAz alábbiakban látható fényképfelvételek azokból a sebességtúllépésekről készült videó felvételekből kerültek kivágásra, amiket az Iváncsai Autópálya Alosztály beosztottai készítettek a 2011. év első negyedévében az M6-os autópálya Fejér megyei szakaszán. A 220 km/h-s egy Audi például az autópályán megengedett 130 km/h-nál közlekedett ennyivel, s e sebességhatár-átlépésért 130 000 Ft-os büntetésre számíthat.

Tovább...
 
Veszélyes helyek Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Sipos Ivett   
2011. március 30.

ImageLakossági fórum az áldozattá válásról . – Az Országos Kriminológiai Intézet és a Helyi Obszervatórium Kutatócsoport lakossági Fórumot szervez Székesfehérváron, a Fehérvári Civil Központban. A program célja, hogy a lakosság szakértők segítségével tájékozódhasson az áldozattá válás elkerülésének lehetőségeiről és feltehesse felmerülő kérdéseit.

Tovább...
 
Halálos baleset miatt teljes útzár volt az M6-os autópályán Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. március 30.

ImageHárman vesztették életüket az M6-os autópályán tegnap hajnalban történt balesetben. Egy Opel Corsa szemben közlekedve az autópályán összeütközött egy Ford Tranzittal. A személygépkocsi három utasa a balesetben életét vesztette. A pályát a rendőrök lezárták, a 6-os főútra terelték a forgalmat.

Tovább...
 
Tűz egy fehérvári társasházban Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. március 29.

ImageTűzesethez riasztották a székesfehérvári tűzoltókat. Bisztricz Anett, a tűzoltóság szóvivője elmondta honlapunknak, hogy Székesfehérváron, a Szent István téren egy társasház alaksorából füst szivárgott. A tűzoltók két gépjárműfecskendővel siettek a helyszínre, ahol a pincefolyosón egy lábosban rongy égett. Az égő ruhaneműt a tűzoltók egy vödör vízzel eloltották, majd a társasház belső udvarára felhozták a lábost és átszellőztették az alagsort. Személyi sérülés nem történt.

Tovább...
 
Zsinórban mérték a gyorshajtókat Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. március 28.

ImageFejér megye rendőrei pénteken lánc-sebességmérést hajtottak végre az M7-es autópályán, valamint a 7-es számú főúton. Az akció alkalmával a rendőrök most új mérési típust is alkalmaztak, civil gépkocsival menet közben is rögzítették a gyorshajtókat.

Tovább...
 
Szívtájékon szúrta volt főnökét Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. március 23.

ImageEmberölés kísérletével gyanúsítja a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya azt a 47 éves baracsi férfit, aki hétfőn este szívtájékon szúrta egykori főnökét. A férfit a fejér megyei nyomozók bűnügyi őrizetbe vették.

Tovább...
 
Faház gyulladt ki Gárdonyban Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. március 23.

ImageTűzesethez riasztották a székesfehérvári tűzoltókat. Bisztricz Anett, a tűzoltóság szóvivője elmondta a Fehérvári Híreknek, hogy a jelzés szerint Gárdonyban, a Tompa Mihály utcában egy faház tetőszerkezete gyulladt ki. A tűzoltók két gépjárműfecskendővel siettek a helyszínre, ahol a kiérkezésükkor a házhoz épített lakrész égett. A lángok a ház melletti fenyőfákra is átterjedtek.

Tovább...
 
<< Első < Előző 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1420 - 1430 / 2094