Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kék hírek
Kék hírek
Ideiglenesen megszűnik a Móri út városba vezető oldalán az Irányi Dániel utca buszmegálló Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. április 12.
Folyamatosan zajlik a Móri út felújítása. A munkálatokkal a Belváros felé vezető irányban hamarosan elérnek az Irányi Dániel utca elnevezésű autóbusz-megállóhelyhez. Emiatt április 13-án, csütörtökön 8 órától ideiglenesen megszüntetik ezt a megállót.
Tovább...
 
Elkészült a Megyeház utcai gerincvezeték-javítás Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. április 07.
A mai nap, április 6-a délelőttjén elkészült a Megyeház utca megközelíthetőségét érintő, Szent István tér 12. szám előtti szennyvíz-gerincvezeték hibajavítás. Az útzár feloldásra került, a Megyeház utca ismét a Petőfi Sándor utca és a Szent István tér irányából közelíthető meg.
 
Pályakarbantartási munkálatok miatt módosított menetrend lép életbe Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. április 07.
Április 11-től április 27-ig Székesfehérvár és Balatonfüred között vonatpótló autóbuszok szállítják az utasokat, valamint ugyanebben az időszakban módosított menetrend szerint közlekednek a Budapest-Székesfehérvár vasútvonalon a 4510. és a 8710. számú vonatok. Április 12. és 19. között 30a számú Budapest-Székesfehérvár vasútvonalon is módosított menetrend lép érvénybe, egyes állomások között vonatpótló autóbusszal közlekedhetnek az utasok.
Tovább...
 
Burkolati jeleket festenek a Táncsics Mihály utcában Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. április 03.
Burkolati jeleket festenek április 5-én, szerdán napközben a Táncsics Mihály utcában, emiatt forgalomkorlátozásra kell számítani az érintett területen.
Tovább...
 
Hétfőn áramszünet lesz a Távirda utcában Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. április 02.
Az E.ON tájékoztatása szerint áramszünet lesz a Távirda utca több házszáma alatt április 3-án, hétfőn. Az érintett utcában a lakosság megértését kérik.
Tovább...
 
Lezárnak egy sávot a Budai út végén hétfőtől a multicsarnok építése miatt Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2023. április 01.
Újabb szakaszához érkezik az Alba Aréna építése. Emiatt hétfőtől néhány hétig tartó lezárás kezdődik a Budai út Poprádi és Nagyszombati utca közötti szakaszán, a városból kivezető oldalon. A már bevezetett kerékpáros tereléseket továbbra is fenntartják.
Tovább...
 
Forgalomterelések, lezárások várhatóak a Székesfehérvár Rally idején Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. március 30.
Forgalomkorlátozások várhatóak a március 31. és április 2. között megrendezésre kerülő Székesfehérvár Rally idején. A lezárások, terelések érintik a Csíkvári utat és környékét, valamint a Palotai út egy szakaszát. Egyes helyijáratos autóbuszok, illetve regionális és országos járatok módosított útvonalon fognak közlekedni.
Tovább...
 
Ideiglenesen lezárják a murvás parkolót – több helyen áll a víz a területen Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. március 28.
Az elmúlt napok esős időjárása miatt annyira megtelt vízzel a murvás parkoló, hogy – az esetleges későbbi balesetek megelőzése miatt – ismét ideiglenesen le kell zárni. A Városgondnokság már meg is kezdte a kordonozást, mindenkit arra kérnek, hogy ne használja a murvás parkolót.
Tovább...
 
Kedden áramszünet lesz a Kodolányi János utcában Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. március 27.
Az E.ON tájékoztatása szerint áramszünet lesz a Kodolányi János utca több házszáma alatt március 28-án, kedden. Az érintett utcában a lakosság megértését kérik.
Tovább...
 
Két napra lezárják napközben a József utca 2. mögötti parkolót Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2023. március 21.
Karbantartási, takarítási munkálatok miatt március 23-án és 24-én napközben lezárják a József utca 2. szám, vagyis az ügyeletes gyógyszertár mögötti parkolót. A zárás 6 és 14 óra között lesz érvényben mindkét napon.
Tovább...
 
Kezdődik az ivóvízvezeték-felújítás a Széna téren Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. március 21.
Megkezdődik az ivóvízvezeték-felújítás a Széna téren, ennek első ütemében szerdától lezárják a gépjárműforgalom elől a Móricz Zsigmond utca 17. szám előtti útszakaszt.
Tovább...
 
<< Első < Előző 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Következő > Utolsó >>

Eredmények 144 - 154 / 2094