Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kék hírek
Kék hírek
Állampolgári eskütétel a Hiemer-házban Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. január 27.

ImageÜnnepélyes keretek között tették le esküjüket, s vették át okirataikat újdonsült honfitársaink a Hiemer-házban. A honosítási eljárás záró akkordjakén dr. Cser-Palkovics András, Székesfehérvár polgármestere köszöntötte az egybegyűlteket. Mindt beszédében elmondta: „Hazánk örömmel és tiszta szívvel fogadja be mindazokat, akik szeretettel és tisztelettel lépnek magyar földre, majd végérvényesen úgy döntenek, hogy magyarrá kívánnak válni a honosítás által... Tevékenykedjenek becsülettel azért, hogy idetartozásukat ne csak hivatalos procedúraként éljék meg, hanem szívükbe is fogadják be ezt az országot és Magyarország is fogadja be önöket.”

Tovább...
 
Tükörjég Gántnál - nyolcvan autó akadt el Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. január 26.

ImageTükörjég borítja az utat Fejér megyében. Gánt térségében 75-80 autó akadt el a 8119-es úton, amelyek műszaki mentése még mindig tart. A forgalmat erre az időre leállították. Baleset szerencsére még nem történt. Az országban vizesek a főutak, a nyugati országrészben több mellékút havas.

 
Jót akart - a feje bánja... Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. január 24.

ImageDunaújvárosban, a Vasmű úti délutáni séta közben egy járókelő arra lett figyelmes, hogy egy férfi egy nőt szorít a villanyoszlophoz, egy másik meg mellettük áll. A fiatalember udvariasan a két férfire köszönt, mire válaszul az egyik szó nélkül lefejelte. Ez idő alatt a nőnek sikerült elszaladnia…

Tovább...
 
Elfogták a brutális támadás elkövetőjét Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. január 21.

ImageMajd egy hete, csütörtökön hajnalban lakásába behatolva, ismeretlenek eszméletvesztésig ütöttek, majd kiraboltak egy idős asszonyt a Fejér megyében lévő Sárkeresztúron. A megye rendőri állománya egy emberként mozdult meg a brutális támadás elkövetőjének kézre kerítése érdekében. Napokig tartó forró nyomon üldözés eredményeként szerdán kattant a bilincs a bűncselekménnyel gyanúsítható férfi csuklóján. Fejér megyében a rendőrség kiemelt figyelmet fordít a rablásos ügyekre. Országos átlagot meghaladó teljesítménnyel, tízből hét rablás elkövetőjét derítik fel és adják át a bíróságnak…

Tovább...
 
A kapkodás lett a vesztük Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. január 20.

ImageNagy sebességgel, sokáig gomolygó füsttel a hátuk mögött próbáltak eltűnni az éjszakában annak az autónak az utasai, akikre épp e miatt figyeltek fel a rendőrök Martonvásár területén. A bankautomata elől startoló csapatot a város Budai út- Bercsényi utak kereszteződésében állították le. Akkor még csak sejtették, hogy nem lehet véletlen a nagy sietség, később már bizonyossá is vált…

Tovább...
 
A tűzoltók mentették ki a lakókat az égő lakásból Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. január 19.

ImageLakástűzről érkezett bejelentés a székesfehérvári tűzoltóság ügyeletére tegnap kora este. Bisztricz Anett, a tűzoltóság szóvivője elmondta honlapunknak, hogy Székesfehérváron, a Csitáry G. Emil utcában egy társasház egyik harmadik emeleti lakásában keletkezett tűz. Három lakót a tűzoltók mentettek ki az épületből, őket a mentők égési sérülésekkel szállították kórházba. A gyors beavatkozásnak köszönhetően a tűz a többi lakásra nem terjedt át.

Tovább...
 
Nózi kutya fogta el a tettest Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. január 18.

ImageA csóri körzeti megbízottat tegnap délelőtt egy csóri férfi értesítette a település Alsótabán útjáról, hogy egy ott lakó férfi téglával megdobta autóját, miközben azzal közlekedett. A zászlós azonnal a bejelentőhöz ment, aki szerencsére a bűncselekmény során nem sérült meg. Mint az az elsődleges adatok alapján kiderült, a sértett egy Fiat Ducatoval közlekedett az Alsótabán utcában, amikor azt vette észre, hogy az egyik ház kerítése mögül az ott lakó férfi egy téglát dob felé.

Tovább...
 
Halálos baleset történt Zámoly közelében Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. január 17.

ImageKözlekedési balesethez riasztották a székesfehérvári tűzoltókat a hétvégén. Bisztricz Anett, a székesfehérvári tűzoltóság szóvivője a Fehérvári Híreknek elmondta a balesetről, hogy Székesfehérvár és Zámoly között egy Opel személygépkocsi lesodródott az útról, átfordult a tetején, majd a vízelvezető árokban a kerekein állt meg. Az autóban ülő egyik férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A balesetben még ketten könnyebb sérüléseket szenvedtek.

Tovább...
 
Fia elől kimenekült az utcára Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. január 14.

ImageGarázdaság miatt indult büntetőeljárás egy 19 éves iváncsai fiatalember ellen, aki az iváncsai buszmegállóban tettleg bántalmazta édesanyját. Az eddig beszerzett adatok alapján, szerdán este kilenc óra magasságában vita alakult ki a fiú és édesanyja között iváncsai lakásukban. A szóváltás odáig fajult, hogy a fiú kezet emelt 57 éves édesanyjára. Többször megütötte és meg is rúgta. Az asszony a további bántalmazás elől menekülve kiszaladt az utcára, de a fiú kiabálva még ott is tovább bántalmazta édesanyját. Az agresszív fiú bátyja megpróbált anyjuk védelmére kelni, de öccse őt is megrúgta.

Tovább...
 
Novemberi baleset szemtanúit keresik Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. január 13.

ImageNovember 16-án 16 óra 15 perckor Székesfehérváron a Szegfű Gyula utcában, az Arany János Általános Iskola előtti gyalogátkelő helyen történt egy gyalogosgázolás. A tanúk elmondása szerint, egy fehér színű személyautó volt az, ami a belső sávban elsodort egy fiatalkorú gyalogost, aki könnyebben sérült. A jármű vezetője segítőkész volt, de a sértett fiatalkorú mindenfajta segítséget elhárított, elment a helyszínről, majd ezt követően a járművezetője is elhagyta a helyszínt.

Tovább...
 
Faház gyulladt ki az Új Csóri úton Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. január 13.

ImageTűzesethez riasztották a székesfehérvári tűzoltókat tegnap hajnalban. Bisztricz Anett, a tűzoltóság szóvivője honlapunknak elmondta, hogy Székesfehérváron, az Új Csóri út és a Száva utca kereszteződésénél egy használtautó-kereskedés udvarán egy faház belső helyiségei égtek, a lángok kicsaptak az épület cserépfedésű tetőszerkezetén. A tűzoltók két gépjárműfecskendővel siettek a helyszínre.

Tovább...
 
<< Első < Előző 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1453 - 1463 / 2094