Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kék hírek
Kék hírek
Szerdán áramszünet lesz a Huszár utcában Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. március 21.
Az E.ON tájékoztatása szerint áramszünet lesz a Huszár utca 3. szám alatt március 22-én, szerdán. Az érintett házszám alatt a lakosság megértését kérik.
Tovább...
 
Félpályás lezárás fényjelzős irányítással Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. március 20.
Holnaptól újabb üteméhez érkezik a Zámoly utca – Kiskút útja felújítása, így forgalomkorlátozás lép életbe a Zámoly utca Mikszáth köz és Zámoly köz közötti szakaszán. A várhatóan május 19-ig tartó félpályás útlezárás idején fényjelző készülék irányítja majd a közlekedőket.
Tovább...
 
Forgalomkorlátozás a Budai úton Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2023. március 19.
A multifunkcionális rendezvény- és sportcsarnok közúti kapcsolatainak kivitelezési munkái miatt március 21-től, keddtől újabb forgalmirend-változásra kell számítani. A Budai út – Nagyszombati utca kereszteződés átalakítása miatt ideiglenesen elterelik a Budapest – Balaton kerékpárúton közlekedőket, valamint a Budai út gépjárműforgalmát július 30-ig.
Tovább...
 
Lezárják a Kiskút útja egy szakaszát Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. március 17.
A Zámoly utca – Kiskút útja útépítési munkái miatt forgalomkorlátozás lép életbe a Kiskút útján. Március 17-től, péntektől március 22-ig, szerdáig lezárják a forgalom elől a Kiskút útját a Fecskepart utcától a Szent Flórián körútig.
Tovább...
 
Új utcajelző táblákat helyeztek ki Feketehegy-Szárazrét teljes területén Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2023. március 16.
Lecserélték az utcajelző táblákat és az azokat tartó állványokat Feketehegy-Szárazréten. A képviselői keretből finanszírozott beruházással a mai napon végeztek a szakemberek a városrész teljes területén – ismertette sajtótájékoztatón Szigli István önkormányzati képviselő.
Tovább...
 
A megszokott rend szerint zajlik a hulladékszállítás március 15-én Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2023. március 14.
A megszokott ürítési rend szerint végzi a hulladékszállítást március 15-én a DEPÓNIA Nonprofit Kft. Az ügyfélszolgálatok és hulladékudvarok viszont zárva tartanak.
Tovább...
 
Útfelújítás és közvilágítás-korszerűsítés a Hétvezér iskolánál Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskay Gergely   
2023. március 14.
Sokszor okozott problémát nagyobb esőknél a vízmegállás a Hétvezér Általános Iskola sarkánál, az Álmos vezér és a Töhötöm utca kereszteződésében. Nemrégiben megújult az út alatti esővíz-elvezető rendszer a kereszteződésben és az iskola gazdasági bejáratánál, a kereszteződésben az útburkolatot is felújították, illetve az iskola előtt a közvilágítást fejlesztették.
Tovább...
 
Burkolati jel festés miatt lesz hétfőn forgalomkorlátozás a Pilinszky téren Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. március 12.
Útburkolati jel festést végeznek március 13-án hétfőn a Pilinszky János téren a Városgondokság szakembererei, így reggel 7 órától várhatóan délután 2 óráig forgalomkorlátozásra kell számítani az érintett területen.
Tovább...
 
Áramszünet lesz az Almássy-telep egyes utcáiban Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. március 06.
Az E.ON tájékoztatása szerint március 7-én, kedden is áramszünet lesz az Almássy-telepen. Az érintett városrészben kérik a lakosság megértését.
Tovább...
 
Csütörtök éjszaka és péntek hajnalban burkolati jeleket festenek a Széna téri körforgalomnál Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. március 01.
A lehető legkisebb forgalmi fennakadást okozva, tervezetten az éjszakai-hajnali órákban végzik el a Széna tér környékén a burkolatjel-festési munkálatokat. A március 2., csütörtök 23.00 és március 3., péntek 4.45 óra közötti időszakban a helyszínen időszakos forgalomkorlátozásokra kell számítani.
Tovább...
 
Egyirányúsítás a Zrínyi és Huszár utca közötti áruházi parkolói szakaszon Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. február 26.
2023. február 27-től egyirányúsítják a Zrínyi és a Huszár utca között az Interspar – Obi üzletház mögötti út egy szakaszát. A forgalmirend-változás az Interspar árufeltöltő udvarának bejáratától a Huszár utcai csatlakozásig tart.
Tovább...
 
<< Első < Előző 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Következő > Utolsó >>

Eredmények 155 - 165 / 2094