Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kék hírek
Kék hírek
Minden traffipaxot bevetnek Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. augusztus 24.

ImageMától az összes sebességmérő készülékét beveti a rendőrség Magyarországon. A három napos akció célja az, hogy minél jobban kiszűrjék a gyorshajtókat, s az egyéb szabálysértőket. Hazánkban ugyanis a legtöbb halálos, illetve súlyos sérüléssel járó baleset fő oka a megengedett sebességhatár túllépése. A közúton történő személyi sérüléses balesetek 25-30 százalékáért felel a gyorshajtás, a halálos baleseteknek pedig 40 százaléka vezethető vissza e szabályszegésre.

 
Fának ütközött egy Suzuki Agárdon Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. augusztus 24.

ImageKözlekedési balesethez riasztották a 7-es főútra a székesfehérvári tűzoltókat. Bisztricz Anettől, a Székesfehérvári Tűzoltóság szóvivőjétől megtudtuk, hogy Agárdon, a Balatoni úton egy Suzuki Swift egy fának ütközött. Az autó vezetőjét és utasát a mentők az elsődleges adatok szerint súlyos sérülésekkel szállították kórházba. A tűzoltók áramtalanították a Suzukit.

Tovább...
 
Forgalomterelés rendje : Videoton FC - FTC Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. augusztus 19.

Image2010. augusztus 21-én 17.30 órai kezdettel Székesfehérváron a „Sóstói” Stadionban kerül megrendezésre a Videoton FC – Ferencvárosi TC NB I-es bajnoki labdarúgó mérkőzés. A mérkőzést az illetékes bizottság kiemelt biztonsági kockázatúnak, minősítette. A várható magas nézőszám miatt a mérkőzés idején forgalomterelésre, zárásra kell számítani!

Tovább...
 
Csúcsra járatták a rendőrmotorost... Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. augusztus 16.

ImageTovábbra is a fürdőzők, vízen tartózkodók biztonságát szolgálják a Velence-tavon szolgálatot teljesítő vízirendőrök. Néhány órával ezelőtt egy kenust segítettek partra, valamint a viharjelzést és a narancs riasztást semmibe vevő horgászokat menekítettek…

Tovább...
 
Baleset a Móri úton Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. augusztus 13.

ImageKözlekedési balesethez kérték a tűzoltók segítségét. Bisztricz Anett szóvívő honlapunknak elmondta, hogy Székesfehérváron, a Móri út és Szent Vendel köz kereszteződésében egy Suzuki Swift és egy Opel Corsa ütközött. Mindkét autó felhajtott a járdára, a Suzuki nekiütközött egy trafóház oldalának, az Opel pedig a járdán túli füves területen állt meg. A Suzukit vezető nőt a mentők az elsődleges adatok szerint könnyebb sérülésekkel szállították kórházba. A tűzoltók áramtalanították a járműveket.

Tovább...
 
FORGALMI REND VÁLTOZÁSOK AZ AUGUSZTUSI ÜNNEPSÉGEK IDEJE ALATT Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2010. augusztus 12.

ImageA Királyi Napok rendezvénysorozata miatt 2010. augusztus 12-től augusztus 23-ig az alábbi forgalomkorlátozások kerülnek bevezetésre: - az Oskola utca kétirányú forgalmú zsákutca lesz, -az Arany János utca kétirányú forgalmú zsákutca lesz, a parkolás csak a Bazilika előtt megengedett,  -a Jókai utca a Megyeház utcán keresztül hagyható el, illetve a Megyeház utca csak a Jókai utcán keresztül közelíthető meg.

Tovább...
 
Motorossal ütközött egy autó az Adonyi úton Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. augusztus 12.

ImageKözlekedési balesethez riasztották a székesfehérvári tűzoltókat szerdán délelőtt. Bisztricz Anett, a tűzoltóság szóvivője elmondta honlapunknak, hogy Székesfehérváron, az Adonyi út és a Bácskai út kereszteződésében egy motoros és egy személygépkocsi ütközött. A Köfém felől érkező Mercedes személygépkocsi a jobb elejével ütközött a Yamaha motorosnak. A Yamahát vezető férfit a mentők súlyos lábsérüléssel szállították kórházba.

Tovább...
 
Elfogottak, előállítottak, segítségre szorulók... Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. augusztus 11.

ImageCsalók, körözés alatt lévők, garázdák és egyéb jogsértők miatt bőven akadt dolguk Fejér megye rendőreinek az elmúlt szolgálatban. A renitensek mellett jó néhány bajba jutott segítségére is siettek. Az alábbiakban foglaltuk össze a mögöttünk lévő 24 óra rendőri intézkedéseit…

Tovább...
 
Utoléréses baleset az M7-esen Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. augusztus 10.

ImageKözlekedési balesethez riasztották a székesfehérvári tűzoltókat. Bisztricz Anett, a tűzoltóság szóvivője a Fehérvári Híreknek elmondta, hogy az M7-es autópályán, Székesfehérvár magasságában két személygépkocsi ütközött. A balesetben az elsődleges adatok szerint négyen sérültek meg, közülük egy ember súlyosan.

Tovább...
 
Buszbaleset az M7-es autópályán Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. augusztus 09.

ImageKét mikrobusz és egy autóbusz ütközött össze az M7-es autópályán. A Székesfehérvár felől Siófok irányába tartó, román rendszámú Mercedes autóbusz a szabadbattyáni lehajtó után, a 72-es kilométernél nekiütközött az előtte haladó Mercedes Sprinter mikrobusz hátuljának, amelyet az előtte haladó másik, utánfutós Mercedes Sprinter mikrobusznak tolt. Az autóbusz üzemanyagtartálya megrongálódott, a gázolaj az útra folyt.

Tovább...
 
Keresik az eltűnt Szabó Róbertet Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. augusztus 07.

ImageSzabó Róbert (Pincehely, 1974.06.10. an: György Mária) 2010.07.08-án 08:40 órakor engedéllyel távozott Polgárdi-Ipartelepek, Somlyói út 2. szám alatti Fővárosi Önkormányzat Idősek Otthonából azzal, hogy Székesfehérvárra megy könyvtárba, azonban az otthonba nem ment vissza, ismeretlen helyen tartózkodik. Személyleírása: 170-180 cm magas, erős testalkatú, 90-100kg testsúlyú, fekete rövid hajú, általában borostás, erősen verejtékezik.

Tovább...
 
<< Első < Előző 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1552 - 1562 / 2094