Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kék hírek
Kék hírek
Öngyilkosságra készültek Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. július 02.

ImageA mentők értesítették a Székesfehérvári Rendőrkapitányságot arról, hogy egy 34 éves zámolyi férfi élettársa jelenlétében, vitatkozás közben felakasztotta magát családi házuk melléképületének padlásán. A férfi élettársa elvágta a kötelet, így sikerült megmentenie a férfi életét. A zavart állapotban lévő személyt a mentők végül a helyszínre kiérkezett rendőrök segítségével szállították a fehérvári kórház Pszichiátriájára.

Tovább...
 
A hűtők között bujkáltak Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. július 01.

ImageJelzést kapott a sárosdi körzeti megbízott, miszerint a Zrínyi utca egyik ingatlanán illetéktelenek vannak. A KMB-s azonnal a megadott címre sietett, ahol a használaton kívüli lakatos üzem zárt telephelyének egyik raktárában két fiatalt talált, akik az ott lévő hűtőszekrények között voltak megbújva. A törzszászlós feltételezhetően megzavarta őket, miközben a raktárban található fémhulladékokat szedték össze, ahova a mintegy két méter magas kerítést megbontva jutottak be. A rendőrautó szirénájának hangjára kereshettek búvóhelyet maguknak, azt remélve, a rendőr nem talál rájuk. Nem volt szerencséjük.

Tovább...
 
Székely utcai sértettek jelentkezését várják Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. június 30.

ImageMint arról korábban hírt adtunk a székesfehérvári nyomozók elfogtak június 10-én két férfit, akiket azzal gyanúsítanak, hogy a fehérvári Székely utcában több házba is betörtek. A jelenleg előzetes letartóztatásban lévő két férfivel szemben folyamatban van a büntetőeljárás. A nyomozóknak sikerült már több sértettet beazonosítaniuk, azonban feltételezik, hogy a két férfi azokon túl, még többeket megkárosított.

Tovább...
 
Családi vita, körözöttek, tolvajok, autós ügyek Fejérből Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. június 29.

ImageLopott kocsit találtak a fehérvári rendőrök... Két körözés is érvényben volt az ellen a 31 éves dunaújvárosi férfi ellen, akit a rendőrök elfogtak Dunaújvárosban... Bakonykutiból érkezett bejelentés azzal kapcsolatban, hogy a Jókai utcában található italboltban egy nő szóváltásba keveredett válófélben levő férjével, aki ennek során arcon ütötte, melynek során felrepedt a szája... Két 17 éves lánnyal szemben indult büntetőeljárás a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságon. A szabadegyházai és a rácalmási lányok ugyanis az egyik dunaújvárosi nagyáruházban megpróbáltak ellopni két napszemüveget...

Tovább...
 
Saját családjához tört be Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. június 28.

ImageJátékszenvedélye és tartozásai vihették rá egy 42 éves szabadegyházai férfit, hogy betörjön saját apja házába. Padláson megtalált cipőlenyomata buktatta le. A kihallgatása során a rendőröknek beismerte, korábban saját testvérét is meglopta…

Tovább...
 
A vonatokat és a csillagokat nézte, megmentették életét Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. június 28.

ImageBejelentést tett a Bicskei Rendőrkapitányságra a bicskei MÁV állomás szolgálattevője, hogy egy nő a peron szélén ül, lába a sínekre lóg. A járőrök azonnal a helyszínre mentek, majd a hölgyet akkor már a peron oldalán, a földön hanyatt fekve találták meg. Felszólították, hogy igazolja magát, de a nő – láthatóan ittas állapotban – azt felelte, hogy nincsen nála semmilyen irat, és még azt is hozzátette, hogy aki a vonat alá akar ugrani, az nem hord magával iratot. A rendőröknek még a nevét sem volt hajlandó elárulni, és a peronról sem akart távozni.

Tovább...
 
Füves ügyek Dunaújvárosból Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. június 25.

ImageA Dunaújvárosi Rendőrkapitányság mindig is kiemelten kezelte a kábítószeres ügyeket, határozottan lépett fel a kábítószerező fiatalokkal szemben. A szórakozóhelyeken emiatt tartott rendszeres razziák mellett a dunaújvárosi rendőrök azonban más módon is megpróbálnak pressziót gyakorolni a megtévedt fiatalokra. Az utóbbi időben felderített kábítószeres ügyekben egyre több a gyanúsított….

Tovább...
 
Drop-In ifjúságvédelmi tanácsadó program zárása az Alba Plazaban Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. június 24.

ImageMa délután az Alba Plazaban sajtótájékoztató keretén belül értékelte a Zöld Alma Egészségfejlesztő Alapítvány, valamint a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya a Drop-In elnevezésű ősszel útjára indított közös programjukat. Németh-Kész Mónika szóvivőtől megtudtuk, hogy a program célkitűzése azon szerhasználó fiatalok elérése volt, akik az ellátó rendszerbe nem kerültek be, hiszen nem volt betegségtudatuk, illetve nem érezték problémának szerhasználatukat.

Tovább...
 
Szemétszállító kamion borult fel a körforgóban Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. június 24.

ImageOldalára borult egy szemétszállító nyerges vontató csütörtökön kora reggel Székesfehérváron. A Palotai úti körforgalomban a Szent Flórián körút felől érkező Renault nyerges vontató a szárazréti kihajtónál a jobb oldalára borult. A kamion darált hulladékot (zömében földdel kevert szivacsot) szállított, amelynek nagy része az útra ömlött. A nyerges vontatót a tűzoltók állították kerekeire.

Tovább...
 
Betörés közben berúgott Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. június 23.

ImageHasonló eset történt Bicskén, mint az új-zélandi Christchurch városában, ahol az interneten megjelent egyik hír szerint egy nő - hasonlóan a mesebeli Hófehérkéhez - bement egy számára ismeretlen házba, majd miután evett, ivott, elaludt a tulaj ágyában. A hazatérő férfi azonban az esetről egyből értesítette a rendőrséget, akik betörés miatt megindították a nővel szemben az eljárást. Bicskén ugyan nem egy nő, hanem egy férfi volt a betörő, de esete szinte egy az egyben megegyezik az új-zélandi nőével.

Tovább...
 
Baltával támadt az E-On munkatársaira Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. június 23.

ImageEgy vasztélyi férfi baltával támadt az E-On két munkatársára, miután azok kikapcsolták nála az áramot. A két munkásnak ugyan sikerült lefognia a férfit, és kivenni kezéből a baltát, de közben egyikük kezét megharapta. A Bicskei Rendőrkapitányságon közfeladatot ellátó személy elleni erőszak miatt indult vele szemben büntetőeljárás.

Tovább...
 
<< Első < Előző 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1596 - 1606 / 2094