Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kék hírek
Kék hírek
Tolvajbandák rendőrkézen Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. június 22.

ImageNyolc tolvajt fogtak el két nap alatt a dunaújvárosi rendőrök. Az egyenruhások bravúros elfogásainak sikeréhez azonban nagymértékben hozzájárultak a figyelmes bejelentők és a rendőrséggel együttműködő polgárőrök is. Köszönet illeti őket…

Tovább...
 
Pincékből szivattyúzták a vizet a tűzoltók Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. június 21.

ImageA vasárnapi felhőszakadás miatt 11 esetben riasztották vízszivattyúzásokhoz a székesfehérvári tűzoltókat. Az esetek többségénél Seregélyesen kellett beavatkozni, ahol a lakóházak alagsorába fél-egy méter magas víz szivárgott be. Viharkárok miatt a tűzoltóság három gépjárműfecskendője és három különleges szere avatkozott be.

Tovább...
 
Ki akarták tépni az ATM automatát, de elszakadt a kötél Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. június 21.

ImageA fehérvári rendőrök elfogták azt a négy férfit, akik egy enyingi ATM automatát akartak kiszakítani a helyéről. A bűnbanda terve meghiúsult, amikor a kötél elszakadt. A helyszínről ugyan üres kézzel elmenekültek, de a fehérvári rendőröknek rövid időn belül sikerült beazonosítani az elkövetők személyét. Négyet őrizetbe vettek, ötödik társukat körözik.

Tovább...
 
Árokba borult egy Renault Sárpentele közelében Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. június 20.

ImageKözlekedési balesethez riasztották a székesfehérvári tűzoltókat. Bisztricz Anett, a Székesfehérvári Tűzoltóság szóvivője elmondta honlapunknak, hogy Sárpentele és az Úrhida-Sárszentmihály elágazó között egy Renault Clio kisáruszállító letért az útról, az árokban átfordult a tetején, majd a kerekein állt meg. Az autót vezető nőt a mentők az elsődleges adatok szerint könnyebb sérülésekkel szállították kórházba. A tűzoltók áramtalanították a járművet.

Tovább...
 
Kamionfülkére fájt a foguk Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. június 18.

ImageSzékesfehérvár határában, a 8-as főút mellett található benzinkút mögött mintegy két hete őrizetlenül parkol egy kamion. A szlovák felségjelzésű járművet még a rendőrök állíttatták le, mert AETR szabályt szegett vele a sofőr. A szlovák férfi forgalmi engedélyét elvették, és mivel a rá kiszabott bírságot nem tudta befizetni, ezért azt nem kapta vissza, így a kamiont nem használhatta. Arról már korábban intézkedett, hogy rakományát más továbbszállítsa, a fülke viszont lezárásra került.

Tovább...
 
APEH-osok őrizetben Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. június 18.

ImageA Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság nyolc személyt – köztük hat APEH munkatársat – korrupciós cselekmények elkövetésével gyanúsít. A nyomozók szerda reggel egyszerre fogták el őket, majd tartottak házkutatást mindegyiküknél. A nyolc gyanúsított közül hármat őrizetbe vettek.

Tovább...
 
Kerékpáros szemtanút keresnek Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. június 17.

ImageJúnius 11-én, pénteken 17.00 óra körüli időben történt egy anyagi káros baleset a 6228-as számú úton, amely körülményeinek tisztázásához keresi a rendőrség azt a kerékpárost, aki szemtanúja volt az ütközésnek. Egy szerb állampolgár egy MAN típusú tehergépkocsival közlekedett a 6228-as számú úton Seregélyes irányából Sárosd felé. Haladása során a 38+750 km szelvénynél a korábban kihelyezett úthibára figyelmeztető veszélyjelző tábla miatt észlelhette az aszfalton lévő egyenetlenséget, ezért kis mértékben áttért a menetirány szerinti bal oldali forgalmi sávba.

Tovább...
 
Busszal ütközött egy autó a Várkörúton Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. június 16.

ImageKözlekedési balesethez riasztották a székesfehérvári tűzoltókat. Bisztricz Anettől, a Székesfehérvári Tűzoltóság szóvivőjétől megtudtuk, hogy Székesfehérváron, a Várkörúton a Rákóczi utca felől a Kígyó utca felé haladó Suzuki Swift az előtte lévő, 34-es számú, helyi járatú Ikarus busz hátuljának ütközött. A személygépkocsiból a mentők két sérültet szállítottak kórházba. A buszon utazóknak nem esett bajuk. A tűzoltók áramtalanították a személygépkocsit.

Tovább...
 
Kamerák kereszttűzében Dunaújváros lakói Nyomtatás E-mail
Írta: R. Szabó Ágnes   
2010. június 16.

ImageTizenöt új kamerával bővült a dunaújvárosi térfigyelő rendszer, valamint két új körzeti megbízotti iroda került átadásra a rendőrkapitányság részére az önkormányzat jóvoltából. Erről tartottak sajtótájékoztatót a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságon…

Tovább...
 
A Múzeumok Éjszakáján Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. június 14.

ImageIdén már tizenkét székesfehérvári és vidéki szervezet fogott össze, hogy a látogatók minőségi kulturális élményekben részesülhessenek Székesfehérváron és környékén, a Múzeumok Éjszakáján. E nagyszabású programsorozatot 2003 óta rendezi meg évenként az Oktatási és Kulturális Minisztérium, amolyan „könnyed, nyáresti kirándulásként”. Az év legrövidebb éjszakája, a Szent Iván éjnek apropóján évente tízezrek látogatják országszerte az éjszaka nyitva tartó múzeumokat.

Tovább...
 
Fehérvári 24 óra... Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. június 14.

ImageMegszegte a vele szemben szombaton kihirdetett ideiglenes megelőző távoltartásról szóló határozatot az a fehérvári férfi, aki lakásába visszament… Motoros baleset történt késő délelőtt Szabadbattyánt Táccal összekötő 6307-es úton. Egy Yamaha sofőrje haladása közben a 42+700 km szelvényhez érve egy jobb kanyarban átsodródott a szemközti sávba, majd árokba borult. Súlyos, életveszélyes sérüléssel szállították kórházba a motorost…

Tovább...
 
<< Első < Előző 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1607 - 1617 / 2094