Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kék hírek
Kék hírek
Eltűnt férfit keresnek Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. június 02.

ImageA Székesfehérvári Rendőrkapitányság 07010-4487/2010 ált. számon közigazgatási hatósági eljárást folytat Kovács Zsolt (Várpalota, 1982.06.15.) jenői lakos eltűnése ügyében, aki 2010. 05. 12-ét követően Székesfehérvárról nem tért haza otthonába. Azóta tartózkodási helye ismeretlen, életjelet nem adott magáról. Személyleírása: 170 cm magas, vékony testalkatú, kb. 70 kg súlyú, fehér bőrű, haja kopaszra borotvált, szeme színe kék.

Tovább...
 
Az éjszakát a szabadban töltötte, de délelőtt épségben találták meg Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. június 01.

ImageMegtalálták tegnap délelőtt azt a 76 éves beteg nőt, aki előző este tűnt el az előszállási idősek otthonából. A demens állapotú idős asszony a szabadban töltötte az éjszakát. Több tucatnyian keresték, s végül a település külterületén találták meg. Átfázva, de épségben szállították kórházba.

Tovább...
 
Kerékpárosok ütköztek, szemtanúkat keresnek Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. június 01.

ImageMájus 10-én, 14 óra 10 perc körüli időben Székesfehérvár Szegfű Gyula utca és Mancz János utca kereszteződésében két kerékpáros összeütközött egymással. Egyikük a baleset során könnyen megsérült. A másik biciklis a rendőrök kiérkezése előtt elhajtott a helyszínről. A rendőrség kéri, hogy akik a balesetet látták, vagy bármilyen információval rendelkeznek arról, azok jelentkezzenek 06-22-541-600/20-48-as mellékű telefonszámon vagy tegyenek bejelentést a 107-es vagy a 112-es segélykérő száma.

 
Sörlocsolás, takarmánylopás - fehérvári történések Fejérből Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. május 31.

Image150 méter kábelt vittek el ismeretlen tettesek a 63-as főút 86+112 km szelvényéből, a vasúti átjáróból… Kiégett gépkocsiról tett bejelentést egy fehérvári lakos… Egy férfi előzetes szóváltást követően sörrel leöntött egy férfit és egy nőt a fehérvári vasútállomás büféjében. Ezt követően a két erősebbik nemhez tartozó személy között dulakodás alakult ki… Ittasan feküdt az úttesten egy férfi…

Tovább...
 
Forgalomkorlátozások a gyereknapon Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. május 29.

ImageMájus 30-án, a belvárosban megrendezésre kerülő „Városi Gyereknap” rendezvények miatt az alábbi forgalomkorlátozások kerülnek bevezetésre 05.00-órától 22.00-óráig: Az Arany János utca kétirányú forgalmú zsákutca lesz. Az Oskola utca teljes szakasza lezárásra kerül. Az utcában ezen a napon nem lehet várakozni sem! A Jókai utca a Megyeház utcán keresztül hagyható el. (folytatás alább)

Tovább...
 
Előzetesben az ercsi gyanúsított Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. május 28.

ImageA Székesfehérvári Városi Bíróság tegnap délelőtt előzetes letartóztatásba helyezte azt a 34 éves ercsi asszonyt, akit a hétvégén Ercsiben történt halált okozó testi sértés elkövetésével gyanúsít a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya. Mint arról korábban hírt adtunk, április 23-án kora hajnalban gázálarcban permetezővel a hátán egy férfi egy ercsi házhoz ment, majd először a házból kilépő tulajdonost, majd a család többi tagját is eddig ismeretlen összetételű vegyi anyaggal lefújta. Emiatt dulakodás alakult ki az ott lakók és a férfi között, melynek során a család egyik nő tagja egy bottal többször megütötte a rájuk vegyszerrel támadó 39 éves ercsi férfit, aki ennek során a helyszínen életét vesztette.

Tovább...
 
Emberölés történt a Várkörúton Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. május 28.

ImageSzékesfehérváron egy a Várkörúton lévő lakásban holtan találták az ott élő 50 éves férfit. Halálát az elsődleges szakértői vélemény szerint erőszak okozta, meggyilkolták. A férfi 18 éves lányát megkötözték. A fiatal nőnek nem esett baja. A lakásban lévő halottat és a megkötözött lányt nap közben fedezte fel egy ismerősük és értesítette a rendőrséget. A bűncselekmény szerdára virradó éjjel történt.

Tovább...
 
Bronzérmes autóvadászok Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. május 26.

ImageA hétvégén Budapesten megrendezett kétnapos pünkösdi autóvadász versenyen harmadik helyen végzett Fejér megye egyik csapata. Az Adonyi Rendőrőrs és a Rácalmási Szent György Polgárőr Egyesület közös négyfős csapata hozta el a harmadik helyért járó kupát, ami mellé oklevelet, valamint a Generali ajándéktárgyait és MOL üzemanyagkártyát kaptak.

Tovább...
 
Elveszett kutya keresi a gazdáját Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. május 26.

Egy eltévedt, fekete, idősödő vizslakeverék kutyát találtak kedden a tűzoltóság munkatársai a laktanyánál. A kutya fém nyakörvet visel, amelyen egy zöld oltási biléta is található. A tűzoltóság dolgozói a 22/311-063-as vagy a 22/310-948-as telefonszámon várják a kutya gazdájának jelentkezését.

 
Vegyszerrel támadt az ercsi családra egy gázálarcos férfi Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. május 25.

ImageGázálarcban, permetezővel a hátán egy férfi egy ercsi házhoz ment, majd először a házból kilépő tulajdonost, majd a család többi tagját is eddig ismeretlen összetételű vegyi anyaggal lefújta. Emiatt dulakodás alakult ki az ott lakók és a férfi között, melynek során a család egyik nő tagja egy bottal többször megütötte a rájuk vegyszerrel támadó 39 éves ercsi férfit, aki ezt követően a helyszínen életét vesztette.

Tovább...
 
Fehérváron és környékén történt... Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. május 21.

ImageIntézeti gondozottak kóboroltak el a Polgárdi-Tekerespusztai Rehabilitációs Intézetből… Csaló férfit állítottak elő egy bevásárló központban… Elfogtak egy közokirat-hamisítással vádolt férfit Székesfehérváron… Különösen veszélyes eszközök birtoklása miatt állítottak elő négy fiatalt… Cserbenhagyásos közlekedési baleset történt…

Tovább...
 
<< Első < Előző 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1629 - 1639 / 2094