Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kék hírek
Kék hírek
Elfogások, előállítások Fejérben Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. május 20.

ImageIttas személyekkel szemben intézkedtek a rendőrök. Az bódult állapotban lévő férfiakhoz mentőt kellett hívni… Egy kulcsi férfi tett feljelentést volt veje ellen zaklatás miatt. A férfitől ugyanis elköltözött volt felesége, aki magával vitte gyereküket is. A férfi ezért tettleg bántalmazta volt feleségét, illetve annak szüleit, akik ennek során nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedtek… Egy mezőszilasi férfi meglopta saját szüleit… Az erdőben találták meg a Gánti Szociális Otthonból elkóborolt férfit…

Tovább...
 
Kiégett egy garázs a tűzben Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. május 20.

ImageA viharkárok felszámolása közben tűzesetről érkezett jelzés a székesfehérvári tűzoltóság ügyeletére. Bisztricz Anett, a Székesfehérvári Tűzoltóság szóvivője elmondta honlapunknak, hogy Seregélyes-Szőlőhegyen egy családi házzal egybeépített, 6x3 méteres garázs gyulladt ki. A tűzoltók gyors beavatkozásának köszönhetően a lángok a házra és a melléképületre nem terjedtek át. A tűzben a garázs kiégett, cserépfedésű tetőszerkezete megsemmisült.

Tovább...
 
Hátba szúrta feleségét Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. május 20.

ImageA Székesfehérvári Mentők diszpécsere jelezte a rendőrségnek este fél tízkor, hogy Mányon egy házban szurkálás történt. A rendőrök a jelzést követően azonnal a helyszínre indultak. Kiderült, egy házaspár veszett össze az este folyamán házukban, mely odáig fajult, hogy a férj, egy konyhakéssel hátba szúrta feleségét. Az 52 éves asszonyt a mentők azonnal Székesfehérvárra, a Fejér Megyei Szent György Kórház Traumatológiai Osztályára szállították. Sérülése súlyos-életveszélyes, ugyanis a kés a lapocka alatt, a rekeszizmot átszúrta.

Tovább...
 
Speciális Kutató-Mentők segítették a munkát Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. május 19.

ImageA Perpetum Nemzetközi Speciális Kutató-Mentők az elmúlt napokban keletkezett súlyos viharkárok felszámolásában vett részt a székesfehérvári tűzoltóság számára történő segítségnyújtásban. Hétfőn 15 órától 21:50-ig a csoport a városban összesen 19 káreset helyszínén szüntette meg a kidőlt fák által okozott forgalmi akadályokat, illetve a súlyosan megdőlt, fák által okozott veszélyhelyzetet szüntette meg. A Hétpettyes Óvoda udvarán például így menekülhetett meg a játszótér több eleme is, de számos lakóházat sem fenyeget már hasonló veszély.

Tovább...
 
Viharkárok, árvíz - bevetésen a tűzoltók... Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. május 19.

ImageA székesfehérvári tűzoltóság ügyeletére az elmúlt napok csapadékos és szeles időjárása miatt további 80 bejelentés érkezett kedden reggel 6:00 órától 18:00 óráig. Ezzel a székesfehérvári tűzoltóság működési területén a viharkárok száma most már meghaladja a háromszázat. Kedden szintén fakidőlések miatti veszélyhelyzeteknél kellett beavatkozniuk a tűzoltóknak, főként Székesfehérváron és a Velencei-tó környéki településeken. A tűzoltóság három gépjárműfecskendője és négy különleges szeren folyamatos bevetésen van.

Tovább...
 
Rendőrségi hírek a megyéből Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. május 18.

ImageElloptak egy gépkocsit Székesfehérváron… Kiszúrták egy gépjármű kerekeit… Hazaszökött egy intézetben nevelkedő lány, de az édesanyja kihívta a rendőrséget, és visszaszállíttatta lányát… Ittas sofőrrel szemben intézkedtek a járőrök… Betörtek egy vállalkozás irodájába, majd onnan eltulajdonították a lemezkazettát, benne többszázezer forinttal...

Tovább...
 
Száz segélykérés érkezett a tűzoltóságra Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. május 18.

ImageSzombat este óta folyamatosan dolgoznak a székesfehérvári tűzoltók a viharkárok elhárításán. A vasárnapi valamivel több, mint 90 bejelentést követően hétfőn reggel 6 órától 16:00 óráig a 105-ös segélyhívón száznál is több segélykérés érkezett. A bejelentések kétharmada Székesfehérvárról érkezik, de sok kidőlt fa okoz problémát a Velencei-tó környéki településeken, ahol reggel óta egy gépjárműfecskendő folyamatosan dolgozik a káresetek felszámolásán.

Tovább...
 
Kidőlt fák, összedőlt vályogház, lezárt utak, katasztrófahelyzet Fejérben Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. május 17.

ImageA Velencei Vasútállomáson kidőlt egy fa ma délelőtt 09 óra 10 perckor, ami leszakította a felső-vezetéket, és ráesett a vasúti sínekre, valamint a 7-es főút egy részét is elfoglalja. A Budapest- Székesfehérvár közötti vasúti forgalom így 10 óra 12 percig szünetelt. A jobb vágányt azonban sikerült helyreállítani, így váltakozó irányból engedik a vonatokat. Azonban több szerelvény arra várakozik egy-egy állomáson, hogy tovább engedjék. Késésekre kell számítani ezen a vonalon.

Tovább...
 
Szivattyút lopott egy ismeretlen tettes Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. május 17.

ImageA nagy esőzés miatt Vajtán, a Petőfi utcában az egyik családi ház udvarán az ott lakók búvár szivattyút használtak. Azonban úgy látszik, máshol is szükség volt rá, mert ismeretlen tettes azt ellopta. Az elkövető a ház udvarának pala kerítését lebontotta, majd az udvarra bejutva, magához vette az éppen működő szivattyút. A lopással 18.000.- Ft-os kárt okozott, míg a rongálással további 10.000.- Ft-os kárt. A tolvajt keresik a rendőrök. Egy másikat viszont elfogtak.

Tovább...
 
Egy kidőlt fa keresztezi az autósok útját Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. május 17.

ImageLovasberény és Csákvár között egy óriási far rádőlt az útra. Egyik olvasónk ma reggel, fél nyolc körül örökítette meg az alább látható képet, s küldte el szerkesztőségünknek azzal a kéréssel, hogy figyelmeztessük olvasóinkat a veszélyre. Az említett útszakaszon ugyanis – felújítása óta – egyre bátrabban vezetnek a sofőrök, s e „vagánykodásnak” az említett akadály miatt most kifejezetten súlyos következményei is lehetnek…

Tovább...
 
Súlyos és halálos közlekedési balesetek Fejér megyében Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. május 17.

ImageHalálos közlekedési baleset történt Cece külterületén, a 61-es főút 29 km szelvényében vasárnap 13 óra 44 perckor. Egy Suzuki a vizes úton áttért a szemközti sávba, majd ott frontálisan ütközött egy Chevrolet Aveo-val. Az ütközés következtében a vétlen gépkocsi női sofőrje a helyszínen életét vesztette. A Suzukiban utazók közül a sofőr és egy utas súlyosan, míg egy másik utas könnyen sérült.

Tovább...
 
<< Első < Előző 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1640 - 1650 / 2094