Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kék hírek
Kék hírek
Hétfőn és kedden áramszünet lesz Székesfehérvár egyes utcáiban Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. február 24.
Az E.ON tájékoztatása szerint áramszünet lesz több utcában február 27-én, hétfőn és február 28-án, kedden Székesfehérvár több részén. Kérik és egyben köszönik a lakosság megértését.
Tovább...
 
Aszfaltozás miatt hétfőn lezárják a Rákóczi út – Gáz utcai körforgalom Gáz utcai ágát Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. február 24.
Aszfaltozási munkák miatt zárják le február 27-én, hétfőn reggel 8 órától délután 2 óráig a Rákóczi út – Gáz utca körforgalom Gáz utcáról a Király sor felé vezető ágát. A csomópont többi ágán továbbra is a megszokott módon lehet közlekedni.
Tovább...
 
Omlani kezdett a Budai út 2-es épület tűzfala Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. február 22.
A tűzfalból 40-50 tégla hullott a Szent Imre iskola tetejére, ami onnan a járdára eshet. A balesetveszély miatt a szakemberek azonnal megkezdték a kárelhárítást, amelynek idejére a kis Budai út érintett szakaszán az egyik sáv lezárásra kerül.
Tovább...
 
Megszűnik a forgalomkorlátozás szerdától a Malom utcában Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2023. február 21.
Megszűnik a forgalomkorlátozás és visszaáll a közlekedés rendje a Malom utcában február 22-én, szerdán 9.00 órától. Az Irányi Dániel utca megváltozott forgalmi rendje azonban továbbra is fennmarad.
Tovább...
 
Újra a Liszt Ferenc utca felől van a bejárat a Szent István Művelődési Házba Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2023. február 21.
Újra a Liszt Ferenc utca felől lehet bejutni a Szent István Hitoktatási és Művelődési Házba. A felújítás alatt álló intézményben az elmúlt hetekben renoválták a kapualjat, ami mostanra elkészült. A művelődési házban február 26-án farsangbúcsúztatóra, míg március 7-én és 8-án könyvbemutatókra készülnek.
Tovább...
 
Hétfőn áramszünet lesz Feketehegy egyes utcáiban Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. február 19.
Az E.ON tájékoztatása szerint több utcában is áramszünet lesz február 20-án, hétfőn Feketehegyen. Az érintett városrészben kérik a lakosság megértését.
Tovább...
 
Ideiglenesen parkolási tilalom lesz hétfőn két helyszínen Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. február 19.
A Prohászka-templom előtt és a Horvát István utca 2-4. szám mögött folytatják a parkolók rendbetételét a Városgondnokság munkatársai. Megfelelő időjárás esetén február 20-án, hétfőn 6 és 14 óra között, a munkálatok idejére ideiglenesen lezárják ezeket a parkolókat.
Tovább...
 
Pályakarbantartási munkálatok miatt változik a menetrend Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. február 16.
Pályakarbantartási munkák miatt módosított menetrend szerint járnak majd a Budapestről Székesfehérváron át Tapolca, Szombathely, Nagykanizsa és Gyékényes irányába közlekedő vonatok. A MÁV – START Zrt. tájékoztatása szerint február 18-án és február 19-én, valamint február 25-én végzik a munkákat.
Tovább...
 
Csütörtökön és pénteken áramszünet lesz Feketehegy egyes utcáiban Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. február 15.
Az E.ON tájékoztatása szerint áramszünet lesz több utcában február 16-án, csütörtökön és február 17-én, pénteken Feketehegyen. Az érintett városrészben kérik a lakosság megértését.
Tovább...
 
Ismét rongálás történt a Sóstón Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. február 15.
Megrongálták a Sóstó Természetvédelmi Terület tanösvényének több információs tábláját. A terület kezelői a Sóstó Székesfehérvár Facebook-oldalán tettek közzé a hírt, és – mint írják – vizsgálják a fix kamerák és a mobil vadkamerák képeit is, hogy minél előbb a rongálók nyomára bukkanjanak.
Tovább...
 
Parkolási tilalom hétfőn 6 és 14 óra között a Gyümölcs utcában Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. február 10.
2023. február 13-án, hétfőn 06.00 és 14.00 óra között lezárják a Gyümölcs utca Martinovics Ignác utca és Budai út közötti szakaszán, mindkét oldalon a párhuzamos parkolóterületet.
Tovább...
 
<< Első < Előző 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Következő > Utolsó >>

Eredmények 166 - 176 / 2094