Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kék hírek
Kék hírek
Ítéletidő - ázunk, fázunk még holnap is Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. május 16.

ImageSzombattól jelentősen megváltozott hazánk időjárása. Először csak északkeleten fordult elő zivatar, zápor, majd északira fordult a szél, s még tornádók is előfordultak. A legvadabb széllökéseket a Közép-Dunántúlon figyelték meg, ahol a 110 km/h-t is elérte a széllökés ereje, s e területen 12 óra alatt 30 mm eső hullt, ami ma estére várhatóan a 65 mm-t is eléri. A hőmérséklet 7-10 fokra hűlt le. Észak-Magyarországon és az Észak-Alföldön valamivel „nyugalmasabb” a helyzet, ám ott is 60 km/h-s széllökésekkel kell számolni. Keddtől lassú javulásra a számíthatunk, de a hőmérséklet 20 fok alatt marad.

 
Nem nőnek a miniszteri fizetések, viszont több lesz a kormánytagok munkája Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. május 16.

ImageMiközben a Fidesz a nemzeti együttműködés rendszerének felépítésén dolgozik, az MSZP álhíreket gyárt. A Fidesz törvényjavaslata alapján nem emelkedik, és nem csökken az új kormány tagjainak fizetése. "A miniszteri fizetések tehát változatlanok maradnak, viszont - mivel az eddigi 16 helyett mindössze 8 miniszter lesz - a jövőben a kormánytagok kettő, egyes esetekben három korábbi miniszter munkáját végzik el egyedül." - jelentette ki Szijjártó Péter, a Fidesz szóvivője közleményében.  

Tovább...
 
Özönvíz, fakidőlések - folyamatos a viharkárok elhárítása Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. május 16.

ImageA székesfehérvári tűzoltóság működési területéről közel 50 bejelentés érkezett szombat este óta vasárnap 11 óra 30 percig a tűzoltóság ügyeletére viharkárok miatt. A székesfehérvári tűzoltók mindhárom gépjárműfecskendője, összesen 18 tűzoltóval vasárnap hajnal óta folyamatosan dolgozik a veszélyhelyzetek elhárításán. A segélykérések többsége Székesfehérvárról érkezik.

Tovább...
 
Újraindul a vasúti forgalom a Börgönd - Szabadbattyán vonalon Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. május 15.

Image„Ne rutinból autózzanak!” – hívja fel a figyelmet a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. Mint ismeretes, a Tárnok – Székesfehérvár vasútvonal korszerűsítéséhez kapcsolódóan felújításra került a Börgönd – Szabadbattyán mellékvonal. A vonatforgalom a 2010. május 30-i forgalomba helyezést követően elindul. Ezért arra kér mindenkit Fazekas Orsolya kommunikációs vezető, hogy tartsák szem előtt a változásokat, s óvatosan vezessenek az említett szakaszon!

 
Ismeretlen támadókat keresnek a dunaújvárosi rendőrök Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. május 14.

ImageCsütörtök hajnalban Dunaújvárosban, a Béke tér mellett lévő autószalon kerítésénél támadott meg két ismeretlen férfi egy háromfős fiatalokból álló társaságot. A trió hölgy tagját szó nélkül félrelökték, míg a két fiút ütlegelni, illetve rugdosni kezdték. A sértetteknek a bántalmazást követően sikerült elszaladniuk a Piac tér felé. Egyikük súlyos, míg a másik könnyű sérülést szenvedett.

Tovább...
 
Ékszereket lopott... Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. május 14.

ImageEzúttal sajnos sikerrel járt az az ékszer-tolvaj, aki Dunaújvárosban, a Dózsa György úton lévő ékszerboltból lopott. Nem úgy, mint két héttel ezelőtt egy közeli másik üzletben az a férfi, akinek kezéből az alkalmazott kivette az ékszertálcát, amivel megpróbált elfutni. Az sem kizárt, hogy a két tettes egy és ugyanaz. A rendőrök keresik az elkövetőket.

Tovább...
 
A héten történt Fejér megyében... Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. május 13.

ImageA pusztaszabolcsi vasútállomásról érkezett a bejelentés, hogy egy férfi ittas állapotban zaklatja az ott várakozókat… Adonyban egy buszmegállóban intézkedtek a járőrök egy belloianniszi asszonnyal szemben. A nő ugyanis erősen ittas állapotban feküdt a földön… Körözött személyeket fogtak el Dunaújvárosban…

Tovább...
 
Útzárral kell számolni szombat délutánig Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. május 13.

ImageA Börgönd-Szabadbattyán vasútvonal átépítése keretében a szakaszra eső útátjárók is megújulnak. A kivitelező tájékoztatása szerint emiatt 2010. május 15-én (szombaton) 17 óráig szakaszos, ideiglenes lezárásra kell számítani az alábbi területeken: Börgönd állomás területén lévő útátjáró / Székesfehérvár, 20426 hrsz. úton lévő útátjáró / Székesfehérvár, 20399 hrsz. úton lévő útátjáró / Tác 072 hrsz. úton lévő útátjáró / 6214 jelű Seregélyes-Szabadbattyán összekötő úton lévő útátjáró.

Tovább...
 
Rendőrökre támadtak Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. május 13.

ImageFejér megyében egymástól függetlenül két városban is támadás érte az intézkedő járőröket. Az egyik eset Dunaújvárosban, míg a másik Székesfehérváron történt. Szerencsére a rendőrök mindkét esetben csak könnyebben sérültek.

Tovább...
 
Kása lett a legeredményesebb... Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. május 12.

ImageNyílt napot tartottak nem régiben Dunakeszin, a Kutyavezető-képző Központban, ahol megismerkedhettek a rendőrség és a rendőrkutyák munkájával. Az érdeklődők megtekinthettek egy látványos kutyás bemutatót, ahol csoportos fegyelmező-, egyéni fegyelmező-, csoportos őrző-védő-, speciális kábítószer és robbanóanyag kereső-, és speciális őrző-védő gyakorlatokat hajtottak végre a kutyák. A rendezvényen a „Legsokoldalúbb kutya”, „Bűnügyi Területen a Legeredményesebb kutya” és „Eredményes elfogás” díjat vehetett át három kutyavezető és kutyája.

Tovább...
 
Több esetben is intézkedtek a rendőrök... Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. május 11.

ImageBelloianniszban egy gépkocsivezetővel szemben került sor intézkedésre ittassága miatt, míg Agárdon, Pettenden, Velencén, Vértesacsán, Bicskén és Bakonycsernyén ittas kerékpárosokat fogtak… Vasárnap hajnalban a rendőrök egy etyeki férfivel szemben intézkedtek. Bejelentés érkezett ugyanis a Bicskei Rendőrkapitányság Ügyeletére, miszerint egy férfi egy másikat többször ököllel fejbe ütött a helyi pizzériában... Ismeretlen tettes járt a hétvégén Székesfehérváron, az Eötvös utcában. Három családi ház udvarára is bement. Az egyik melléképületből élelmiszereket és PB gázpalackot vitt el…

Tovább...
 
<< Első < Előző 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1651 - 1661 / 2094