Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kék hírek
Kék hírek
Eltűnt egy értelmi fogyatékos fiatal Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. április 14.

Hétfőn éjfélkor érkezett a jelzés a Polgárdi-Tekerespusztai Rehabilitációs Intézetből a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Központi Ügyeletére, hogy eltűnt egy 25 éves ápoltjuk. A fiatalember értelmi fogyatékos, magát ellátni nem képes, beszélni nem tud. - Még most is keresik.

Tovább...
 
Barátnőjét pofozta meg - És feljelentést tett maga ellen Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. április 13.

ImageSaját maga ellen kért intézkedést egy lepsényi férfi, aki - miután megpofozta barátnőjét - bejelentést tett a rendőrségen. R. Szabó Ágnes, a FM RFK szóvivője elmondta honlapunknak, hogy a 27 éves helybéli a település Ady Endre utcájában szólalkozott össze barátnőjével, akinek több pofont is adott. Az incidens 21 éves sértettjét a helyszínre kért mentő a kórházba szállította. Ott állapították meg, hogy sérülése nyolc napon belül gyógyuló, könnyű. A bántalmazót elállították, garázdaság miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

 
Segítséget nyújtó kerékpárosokat keresnek a bicskei rendőrök Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. április 12.

ImageSúlyos baleset történt március 28-án, 15 óra 12 perckor a 8119-es számú út 32+900 km-szelvényében, Csákvár és Oroszlány között, Kőhányás magasságában. Egy szürke színű Mitsubishi Carisma eddig ismeretlen okból áttért az úttest menetiránya szerinti bal oldalára, ahol a jármű kifarolt, és a jobb első részével nekiütközött a vele szemben, egyenesen, szabályosan a saját forgalmi sávjában haladó, fehér színű Toyota Corolla bal első részének.

Tovább...
 
Eltűnt egy fehérvári lány Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2010. április 08.

ImageA Székesfehérvári Rendőrkapitányság eljárást indított Bérdy Annamária Glória mielőbbi megtalálása érdekében. Fogarasi utcai otthonából március 28-án engedély nélkül távozott. A 16 éves fiatal lány azóta ismeretlen helyen tartózkodik. A fiatal hölgy haja világosbarna, félhosszú, szeme színe barna. Utolsó ismert ruházata kék farmernadrág, szürke póló, kockás ing, szürke sportcipő.

Tovább...
 
Árokba repült egy Opel Sukoró közelében Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. április 07.

ImageKözlekedési balesethez riasztották a székesfehérvári tűzoltókat. Bisztricz Anettől, a Székesfehérvári Tűzoltóság szóvivőjétől megtudtuk, hogy Velence és Sukoró között egy Opel Kadett az út menti árokba borult, ahol a bokrok között végül a kerekein állt meg. Az autóban égyen ültek, közülük az elsődleges adatok szerint egy ember súlyosan, ketten könnyebben sérültek.

Tovább...
 
Hálóban az erő Fejérben Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. április 06.

Image„A Közbiztonsági Háló program fejér megyei március havi adatai azt mutatják, az akció sikeres.” – nyilatkozta honlapunknak Németh-Kész Mónika rendőr-százados, a FM RFK szóvivője, aki elmondta, hogy a tavalyi és a februári adatokhoz képest is több bűncselekményi kategóriában csökkenés tapasztalható. A statisztikán túl azonban alátámasztja ezt az is, hogy a kistelepülések lakossága, az önkormányzatok, valamint a civil szervezetek örömmel fogadták az újraéledt programot, az állampolgári visszajelzések ennek kapcsán pozitívak.

Tovább...
 
Húsvéti akció Fejérben Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. április 03.

ImageAz országos húsvéti közlekedési akcióra a fejér megyei rendőrök is készülnek. Az ünnepek alatt szolgálatban lévő állomány a piros tojások és csoki-nyulak helyett szondákat és sebességmérő műszereket készített be a rendőrautókba. A hétvégi fokozott ellenőrzés legfőbb célja ugyanis az ittas, vagy bódult állapotban közlekedő, valamint agresszív járművezetők kiszűrése. Így hétvégén a Fejér megyében autózók sok helyen találkozhatnak majd rendőrrel.

Tovább...
 
Ittas, garázda tizenévesek Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. április 02.

ImageHárom tizenhat éves velencei fiú megvert egy huszonkét éves fiatalembert a Velencei-tó partján. Mint azt a gárdonyi nyomozók kiderítették, a támadók és a sértett korábban együtt italozott, de egy incidens miatt a fiatalabbak idősebb társukra támadtak. A triót a Gárdonyi Rendőrkapitányság csoportos garázdasággal gyanúsítja.

Tovább...
 
Nem gyerekcsíny, több évi szabadságvesztéssel büntethető rablás! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. április 02.

ImageAz utóbbi időben egyre jellemzőbb a fiatalok körében az, hogy elveszik egymástól egymás értékeit. A tizenévesek mindezt sokszor gyerekcsínyből teszik, bele sem gondolva abba, hogy ezzel bűncselekményt követnek el, aminek minősített eseteit a bíróság akár tizenöt évi szabadságvesztéssel is büntetheti.

Tovább...
 
Kukoricaszállító borult fel Iszkaszentgyörgy közelében Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. április 01.

ImageKözlekedési balesethez riasztották a székesfehérvári tűzoltókat. Iszkaszentgyörgy és Felsőkincses között egy szemes kukoricát szállító Mercedes nyerges vontató bebicskázott és keresztbe fordult az úton. A kamion vontatmánya a jobb oldalára borult. A rakomány nagy része az útra ömlött. A tűzoltók a kamiont a daru csörlőjével állították kerekeire. Bisztricz Anett, a Székesfehérvári Tűzoltóság szóvivője arról tájékoztatta honlapunkat, hogy a baleset során személyi sérülés nem történt.

Tovább...
 
Idős nőt akartak meglopni, de a vő közbelépett Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. március 30.

ImageCsatornadíj beszedés ürügyén ment be egy férfi vasárnap délután egy idős asszonyhoz Kislángon, majd elkért tőle 50.000.- Ft-ot. Miután az összeget megkapta, elterelte a néni figyelmét, miközben egy nő surrant be a házba a nyitott ajtón keresztül, majd ott az egyik helységben kutatni kezdett. A két csaló pechjére azonban időközben megérkezett az idős nő veje, aki látva a kutató hölgyet, rázárta a szobaajtót, míg a férfit az udvaron elfogta, majd segítséget hívott.

Tovább...
 
<< Első < Előző 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1695 - 1705 / 2094