Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kék hírek
Kék hírek
Családi perpatvarok és garázda fiú Fejérben Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. március 30.

ImageSzékesfehérvárról, a Tolnai utca egyik lakásából érkezett bejelentés a rendőrségre egy családi konfliktus kapcsán. Mint kiderült: a férj tört-zúzott a lakásban, feleségét megverte, majd amikor az távozni akart a lakásból, ebben megakadályozta. A férfit végül a helyszínre érkező rendőrök előállították a kapitányságra, ahol személyi szabadság megsértése, valamint könnyű testi sértés elkövetés miatt megindult vele szemben a büntetőeljárás. A nyomozók a dühöngő férjet gyanúsítottként hallgatták ki, majd ideiglenes távoltartó határozatot hoztak vele szemben.

Tovább...
 
Lefoglalt tárgyak tulajdonosait keresik Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. március 29.

ImageMint arról korábban tájékoztatást adtunk, szilveszter napján Baracskán, a házában kiraboltak egy 74 éves asszonyt. A sí-maszkos elkövetők a sértettet bezárták, majd értékeit elvitték. A gárdonyi és a fejér megyei rendőrök az elkövetők közül kettőt pár órán belül elfogtak. Másik két társuk január elején került rendőrkézre, a társaság ötödik tagja ellen körözés van érvényben.

Tovább...
 
Büfének ütközött egy tartálykocsi Csalánál Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. március 27.

ImageKözlekedési balesethez riasztották a székesfehérvári tűzoltókat: a 811-es főúton Csala határában egy DAF tartálykocsi és egy pótkocsis MTZ traktor ütközött. Az üres benzinszállító tartálykocsi az árokba hajtott, ahol kidöntött egy beton lámpaoszlopot, majd az út menti büfé falának sodródott. A traktor keresztbe fordult az úton, a pótkocsi felbillent és a rajta lévő fa az útra csúszott. A balesetben a traktor vezetője az elsődleges adatok szerint könnyebben sérült. A tartálykocsit a tűzoltók daruval vontatták vissza az útra.

Tovább...
 
Kábítószergyanús anyagok itt is - ott is Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. március 27.

ImageFejér megyében a hónap elején indult Közbiztonsági Háló program keretén belül a járőrök intenzívebb jelenléte tapasztalható a közutakon. A gyakori közúti ellenőrzések során sok törvényszegő kiszűrése történik meg. Ez a héten sem volt másképp. Így akadt a hálóban kábítószer-fogyasztó személy, ittas sofőr, de még körözött is…

Tovább...
 
A bolti szarkák, a verekedő és az eltűnt lány esete Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. március 26.

ImageBolti tolvajokkal szemben intézkedtek a rendőrök Székesfehérváron. Az egyik nagyáruházból ugyanis bejelentés érkezett, hogy a biztonsági őrök tetten értek három személyt, akik egy digitális fényképezőgépet akartak ellopni úgy, hogy az áruvédelmi kódot eltávolítják róla. A három férfit a rendőrök előállították a kapitányságra, ahol gyanúsítottként lettek kihallgatva.

Tovább...
 
Táska-tolvajok őrizetben Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. március 26.

ImageHárom férfi az egyik gárdonyi nagyáruház parkolójából lopott el egy női táskát, míg annak tulajdonosa a gépkocsijába pakolt. A tolvajok egy Opellal menekültek el a helyszínről Székesfehérvár felé. A sértett által megadott gépkocsi-típus és rendszám alapján azonban a fehérvári járőrök felfigyeltek rájuk, és a fehérvári Hübner András utcában elfogták őket.

Tovább...
 
Kiszakították a páncélszekrényt - a rendőrök tetten érték őket Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. március 25.

ImageTatabányai ékszerüzlet páncélszekrényét rántotta ki a helyéről egy őt-fős banda, és tették volna fel az általuk használt BMW-re, amikor a Komárom-Esztergom és a Fejér megyei rendőrök, valamint az NNI nyomozói elfogták őket. A lopás kísérlet ügyében a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja a büntetőeljárást szakértők bevonásával. Az elfogott négy férfi és egy nő jelenleg bűnügyi őrizetben van.

Tovább...
 
Ittas anyuka jogsi nélkül két gyerekkel Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. március 25.

ImageA gárdonyi járőrök „hálójában” akadt fenn az az ittas anyuka, aki bevont vezetői engedéllyel, iratok nélkül két kiskorú gyerekkel közlekedett autójával. A gépkocsiban ülő három éves kisfiú, valamint tíz éves kislány ugyan be voltak kötve, de gyerekülés nem volt az autóban. Az édesanyával szemben ittas járművezetés és kiskorú veszélyeztetése miatt indult büntetőeljárás, valamint több szabálysértés elkövetése miatt is felelnie kell.

Tovább...
 
Csalás sértettjeit keresik Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. március 24.

ImageA Székesfehérvári Rendőrkapitányság Nyomozó Osztálya csalás miatt folytat büntetőeljárást egy 34 éves budapesti férfivel szemben. A fehérvári nyomozók azt feltételezik, hogy a férfi 2008-2009 évben, az ország különböző városainak nagyobb áruházaiban, műszaki üzleteiben tévedésbe ejtett több személyt, - akik elsősorban műszaki cikkeket, egyéb termékeket kívántak volna vásárolni - azáltal hogy a bolti árnál alacsonyabban kínált termékeket részükre, majd miután megegyeztek, előleget vett át tőlük, mellyel azonnal távozott. A terméket nem szállította le részükre, erre lehetősége sem volt.

Tovább...
 
Aljnövényzet, bozótos égett Lujzamajorban Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. március 24.

ImageLángra kapott az aljnövényzet a Lovasberény-Lujzamajorban. A székesfehérvári tűzoltók két gépjárműfecskendővel és a vízszállítóval vonultak a helyszínre, ahol a felderítést követően kiderült, hogy több hektáron, foltokban ég a bozótos és a tűz mezőgazdasági épületeket veszélyeztetett. Molnár János tű. főhadnagy, szolgálatparancsnok ekkor II-es kiemeltre emelte a riasztási fokozatot, és a helyszínre kérte még a harmadik székesfehérvári gépjárműfecskendőt és az erdőtüzes járművet.

Tovább...
 
Ellopták a veszélyre figyelmeztető táblákat Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. március 23.

ImageA Közép-Dunántúli Környezetvédelmi és Vízügyi Igazgatóság a múlt héten megkezdte a Velencei-tó vízpótlását, amelynek időszaka alatt a Székesfehérvár-Kisfalud-Dinnyés közötti kerékpárút az M7 autópálya keresztezésében lévő szakaszon víz alá kerül, ezért a kerékpárutat használni tilos. A Városgondnokság a szükséges helyeken az erre felhívó és figyelmeztető táblákat elhelyezte, amelyek nagy részét oszlopokkal együtt ismeretlenek nemrégiben eltulajdonították.

Tovább...
 
<< Első < Előző 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1706 - 1716 / 2094