Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kék hírek
Kék hírek
Késszúrásokkal a hátán ment be éjszaka a rendőrségre Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. március 23.

ImageÉletveszélyes sérüléssekkel ment be éjszaka a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányságra segítséget kérni az a férfi, akit négy ismeretlen támadott meg a fehérvári Deák Ferenc utca - Martinovics utca kereszteződésében. A fehérvári járőrök rövid idő alatt az elkövetők által hátrahagyott vérnyomok alapján jutottak el a tettesekig, akiket el is fogtak. Jelenleg mind a négyen őrizetben vannak.

Tovább...
 
Forgalomból kivont autóval, jogosítvány nélkül menekült a rendőrök elől Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. március 22.

ImageA rendőri ellenőrzés elől akarta kivonni magát egy Ford Orion 20 éves sofőrje, akit a járőrök Mezőszentgyörgy külterületén akartak igazoltatni. Mintegy negyven percen keresztül menekült a férfi két utasával együtt a rendőrök elől. Eközben többször nekiütközött a mellette haladó rendőrautónak, majd végül egy családi ház udvarán leparkolt. A kocsiban tartózkodók ekkor futva menekültek tovább. A két utast azonnal a helyszínen, míg a sofőrt nem sokkal később egy közeli baromfi-ólban fogták el a rendőrök.

Tovább...
 
Szabolcs atya heti útravalója: JÉZUSSAL A KÖRÖN BELÜL Nyomtatás E-mail
Írta: Barlay Ö. Szabolcs   
2010. március 22.

ImageAz a kérdés, hogy az ember hol áll? A körön kívül, vagy Jézussal együtt a körön belül, vagyis Jézus mellett. Óriási a különbség, és sorsok függnek attól, hogy hová és hol állunk Mindezt a mai evangélium juttatja eszembe: tetten értek egy szép asszonyt, aki megcsalta férjét. A házasságtörésért halál járt az Ószövetségben. E körül folyik a vita. De nem az asszony miatt, hanem valójában Jézust akarnák megkövezni. Ezért nagyböjti téma ez a történet, hiszen jövő vasárnap már Passiót énekünk. Jézust akarják halálra ítélni.

Tovább...
 
Hamis diákigazolvány, börtönbüntetés, kocsmai verekedés... Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. március 22.

ImageAz elmúlt napokban a Bicskei Rendőrkapitányságon közokirat-hamisítás miatt indult büntetőeljárás egy 19 éves gyáli fiatallal szemben, aki úgy váltott kedvezményes menetjegyet a Győrből Budapestre tartó vonatra, hogy a diákigazolványán az érvényesítő címke hamis volt. Ezt a jegyvizsgáló szúrta ki a közlekedő vonaton, és tett bejelentést a rendőrségre.

Tovább...
 
Kőszállítóval ütközött egy BMW Zámoly közelében Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. március 22.

ImageKözlekedési balesetről érkezett bejelentés a székesfehérvári tűzoltóság ügyeletére. Bisztricz Anettől, a Székesfehérvári Tűzoltóság szóvivőjétől megtudtuk, hogy Zámoly és a Csákberény-Gánt-Csákvár elágazó között egy személygépkocsi és egy kőszállító nyerges vontató ütközött. A mentők az autó egyik utasát kórházba szállították.

Tovább...
 
Rendőri segítség a "hálóban" Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. március 20.

ImageA Közbiztonsági Háló programon belül a fejér megyei rendőrök nemcsak ellenőrzéseket hajtanak végre, szankciókat osztanak, és bűnelkövetőket fognak, hanem a rászorulókon is segítenek. A csütörtökön szolgálatban lévő székesfehérvári és dunaújvárosi járőröknek is hálójában akadt egy-egy ilyen segítségre szoruló személy. Kora délután két ittas hajléktalan férfivel szemben intézkedtek a járőrök a fehérvári Budai úton. Egyikük – miközben felkelt a földről, ahol feküdt - elesett, így őt a székesfehérvári kórházba szállítatták a járőrök, míg a másikat a Krízis Kezelő Központba.

Tovább...
 
Baleset a Budai úton Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. március 18.

ImageKözlekedési balesethez riasztották a székesfehérvári tűzoltókat. Székesfehérváron, a Budai út városból kivezető szakaszán két személygépkocsi, egy terepjáró és egy kisáruszállító ütközött. Bisztricz Anett, a Székesfehérvári Tűzoltóság szóvivője elmondta a Fehérvári Híreknek, hogy a balesetben az elsődleges adatok szerint egy személy súlyosan, ketten könnyebben sérültek.

Tovább...
 
Eseménydús napok voltak... Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. március 17.

ImageA fejér megyei rendőröknek bőven akadt dolguk a hét elején - kiváltképp hétfőn. A megyében előfordult kábellopás, ékszerlopás, de még cukorlopás is. Adonyban még egy ATM automatát is megpróbáltak elvinni, de a próbálkozás sikertelennek bizonyult. Két körözött személy is rendőrkézre került, és egy kábítószer-fogyasztó is fennakadt a „Közbiztonsági Hálón”.

Tovább...
 
Hálóba akadtak az ittas sofőrök Fejér megyében Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. március 16.

ImageTöbb, mint egy tucat ittas közlekedőt fogtak március 15-én a fejér megyei rendőrök. A legtöbbjük kétkerekűjére szállt fel illuminált állapotban, de volt több gépkocsivezető is, aki fennakadt a rostán, köztük egy olyan sofőr, akit még az orvos is súlyosan ittasnak minősített.

Tovább...
 
Részleges látogatási tilalom lépett érvénybe a Kórházban Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. március 15.

ImageRészleges látogatási tilalmat és felvételi zárlatot rendeltek el ma a Fejér Megyei Szent Györgyg Kórház egyes részlegein. A korlátozást a főigazgató-helyettese vezettette be az ÁNTSZ-szel egyeztetve, mivel halmozódó enterális - hányassal, hasmenéssel járó - fertőző megbetegedéseket észleltek.

Tovább...
 
Útlezárás temetés miatt Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. március 13.

ImageMa, 11 órakor vesznek végső búcsút Schulz István építésztől. A gyászszertartásra a Donát Kápolnához közel ezer főt várnak, akik szeretnék leróni tiszteletüket, ezért forgalomkorlátozásokat vezetnek be. A zárások 10 és 13 óra között lesznek érvényben, az alább látható térkép szerint. Ugyanezen a rajzon szerepelnek a szakiroda által javasolt parkolóhelyek is, amiket a szertartásra érkezők igénybe vehetnek, így a környező kis utcákban nem akadályozzák a forgalmat.

Tovább...
 
<< Első < Előző 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1717 - 1727 / 2094