Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kék hírek
Kék hírek
Mediterrán ciklon - havazással Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. március 11.

ImageAz éjjel nagymennyiségű hó hullott Székesfehérváron – és szinte az egész országban. Az előrejelzések szerint a mai nap időjárását egy mediterrán ciklon fogja meghatározni, s további csapadékhullás várható. A mediterrán térségben kimélyülő ciklon szerdán érte el hazánkat, s amodellszámítások szerint a következő órákban többfelé fordulhat elő akár intenzív havazás is, délkeleten pedig havas esőre is számítani kell.

Tovább...
 
Belső védelmi gyakorlatot tartottak a MOL-telephelyen Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. március 11.

ImageBelső védelmi gyakorlatot tartottak a székesfehérvári tűzoltóság közreműködésével tegnap délelőtt a MOL székesfehérvári bázistelepén. Bisztricz Anett, a Székesfehérvári Tűzoltóság szóvivője elmondta honlapunknak, hogy a feltételezett veszélyhelyzet szerint a Farkasvermi úti telephelyen a vasúti kocsiba történő betöltéskor a fázisolaj kiömlött és azonnali tócsatűz keletkezett.

Tovább...
 
Parkoló-lezárások a megemlékezések idejére Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2010. március 08.

Tisztelettel tájékoztatjuk a Lakosságot és a Gépjárművezetőket, hogy a március 15-i nemzeti ünnephez kapcsolódó megemlékezések miatt az alábbi forgalomkorlátozásokat vezetik be: Március 11-én (csütörtökön) 7 órától március 12-én (pénteken) 19 óráig a Pelikán Udvarba színpadépítés és rendezvény miatt a gépjárművek nem hajthatnak be. (Folytatás a cikkben.)

Tovább...
 
Édesség helyett őrizet Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. március 08.

Image Egy vegyesboltot tört fel anya és fia, valamint barátaik Szabadbattyánban. Az üzletből ellopott édességgel, valamint dohányáruval azonban nem sokáig jutott az ötfős siófoki társaság, mert a helyi körzeti megbízott menekülésük közben megállította őket. Az általuk használt autó utastere tele volt áruval, meg egy pár sí-maszkkal. Ezen előzmények után a csapat mindegyik tagját azonnal őrizetbe vették. Ügyükben gyorsított eljárás keretében pénteken döntött a bíróság.

Tovább...
 
Jön az asztmások és allergiások rémálma Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. március 07.

Image Lassan kezdődik a tüsszögős, „levegő-kapkodós” időszak, amikor az allergiások és az asztmások fuldokolnak a virágporok miatt. Magyarországon kétmillióan szenvednek allergiás megbetegedésekben, s számuk folyamatosan nő. A leggyakoribb allergének egyszerű diagnosztikus eszközökkel kimutathatók. E feladattal elsősorban a tüdőgondozók foglalkoznak, ám a legtöbb helyen nem tudnak megbírkózni a rájuk zúduló, hatalmas beteganyaggal. Ezért a várakozási idő sokszor több hónaposra is nyúlhat. Ráadásul a rendelési idő nagy része egybeesik az emberek munkaidejével.

Tovább...
 
Kopogtat, míg társa lop Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. március 05.

Image Új trükköt vetettek be az utóbbi időben Fehérváron a tolvajok. Több bejelentés érkezett január óta a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra, amiben a sértettek arról számoltak be, hogy úgy lopták meg őket ismeretlenek a saját gépkocsijukban, hogy egyik oldalon bekopogtak, mintha útbaigazítást kérnének, és amíg ők az ablakot lehúzták, vagy az ajtót kinyitották, addig a „kopogtató” társa kivette a jobb első ülésről, vagy a szélvédő mögül a táskájukat, pénztárcájukat.

Tovább...
 
Kigyulladt egy fogorvosi rendelő Seregélyesen Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. március 05.

Tűzesethez riasztották a székesfehérvári tűzoltókat. Bisztricz Anett, a Székesfehérvári Tűzoltóság szóvivője elmondta honlapunknak, hogy Seregélyesen, a művelődési házban egy fogorvosi rendelő gyulladt ki. A bejelentő elmondása szerint a helyiségben elektromos vezeték égett, ám a helyszínen kiderült, hogy nagyobb kiterjedésű tűzről van szó.

Tovább...
 
Pénzt vitt, redőnyt nem szerelt Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. március 05.

Image Redőnyszerelési munkákat vállalt Székesfehérváron egy férfi. A megbízási díjat a megbízótól átvette, viszont a munkákat nem végezte el. Ez idáig egy feljelentés érkezett a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra, de a nyomozók információi alapján több embert is becsapott a „redőnyszerelő”, így további sértettek jelentkezését várják…

Tovább...
 
A gyalogosok, a kerékpárosok biztonságáért Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. február 27.

ImageA gyalogos és kerékpáros közlekedés Európában és Magyarországon egyaránt a figyelem középpontjába került. Ennek oka, hogy a közlekedés legvédtelenebb résztvevőinek aránya az összes közlekedési baleseten belül magas. Ezen balesetekre jellemző, hogy szinte minden esetben személyi sérüléssel, s igen gyakran súlyos, illetve tragikus kimenetellel végződnek. Ezen balesetek megelőzése érdekében az ORFK március hónapra fokozott közúti ellenőrzést rendelt el.

Tovább...
 
Műhelytűz Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. február 27.

ImageKigyulladt egy autójavító műhely Székesfehérváron. Bisztricz Anett, a Székesfehérvári Tűzoltóság szóvivője elmondta honlapunknak, hogy a tűzben egy PB-gázpalack felrobbant. Az égő épületből még további három PB-gázpalackot, valamint egy disszu- és egy oxigénpalackot hoztak ki a tűzoltók. A disszupalackot a rendőrség mesterlövészei hatástalanították. A tűzben egy kisteherautó vezetőfülkéje is kiégett.

Tovább...
 
Megöltek egy idős nádasdladányi férfit, őrizetben a két elkövető Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. február 25.

ImageTöbb késszúrással lakásában öltek meg egy 66 éves nádasdalányi férfit hétfőn éjszaka. Az áldozatra kedden este talált rá a helyi körzeti megbízott. A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói pár óra leforgása alatt elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható két helybéli férfit. Mind a ketten bűnügyi őrizetben vannak.

Tovább...
 
<< Első < Előző 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1728 - 1738 / 2094