Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kék hírek
Kék hírek
Testépítés közben fogták el a Valentin-napi garázdákat Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. február 25.

ImageElfogták el a székesfehérvári nyomozók és a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Alba Bevetési Alosztályának kommandósai azt a három férfit, akik február 14-én hajnalban minden előzmény nélkül letörték egy Daewoo Matiz ablaktörlőjét, majd amikor a benne ülők egyike kérdőre vonta őket, őt megverték, míg az autó kerekeit kiszúrták. A társuknak segíteni akaró másik két sértettet visszatuszkolták a kocsiba és a benne lévőkkel együtt, felborították. A három elkövetőt a Székesfehérvári Rendőrkapitányság őrizetbe vette.

Tovább...
 
Családi ház gyulladt ki a Verebélyi utcában Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. február 24.

ImageTűzesethez riasztották a székesfehérvári tűzoltókat. Bisztricz Anett, a Székesfehérvűri Tűzoltóság szóvivője elmondta honlapunknak, hogy Székesfehérváron, a Verebélyi utcában egy családi ház emeletén egy szoba gyulladt ki. A tűzoltók kiérkezésére a lakók kimenekültek az épületből. A szobának az egyik sarka kapott lángra, a ház emelete füsttel telítődött. A gyors beavatkozásnak köszönhetően a tűz nem terjedt át a többi helyiségre. Személyi sérülés nem történt.

Tovább...
 
Szilveszteri tragédia szemtanúit keresik Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. február 23.

Image2009. december 31-én este érkezett jelzés a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Központi Ügyeletére, miszerint a Martonvásári Vasútállomáson a 3. vágányra 18 óra 26 perckor Budapest-Déli pályaudvarról érkező, majd 18 óra 40 perckor Székesfehérvár irányába tovább indított 4536-os számú vonatszerelvény elgázolt egy 20 éves oroszlányi fiatalembert, aki ennek következtében súlyos, életveszélyes állapotba került, majd a mentőben életét vesztette.

Tovább...
 
Balesetek a ködben a 62-es főúton Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. február 21.

ImageKözlekedési balesethez riasztották a székesfehérvári tűzoltókat. Bisztricz Anettől,a Székesfehérvári Tűzoltóság szóvivőjétől megtudtuk, hogy a 62-es főúton egy furgon és egy személygépkocsi ütközött. Az autó sofőrjét a tűzoltók szabadították ki a roncsok közül. Nem sokkal később a feltorlódott kocsisorban egy várakozó menetrend szerinti busz hátuljába hajtott egy furgon. A sofőrt a mentők kórházba szállították, a buszon senkinek sem esett baja.

Tovább...
 
Feszítő-vágó berendezéssel tudták csak kiszabadítani a férfit Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. február 15.

Közlekedési balesethez riasztották a székesfehérvári tűzoltókat ma reggel, 6 óra 30 perckor. A 63-as főúton Székesfehérvár és Aba-Bodakajtor között egy Opel Astra személygépkocsi és egy Volvo nyerges vontató ütközött. Mindkét jármű az út menti vízelvezető árokban állt meg, a kamionban a 18 tonna hengerelt acéllemez elmozdult, ezért a vontatmány megdőlt.

Tovább...
 
Autójavító műhely gyulladt ki a Börgöndi úton Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. február 15.

ImageKigyulladt egy tehergépjárművek javítására használt műhely tetőszerkezete tegnap kora délelőtt Székesfehérváron. Bisztricz Anettől, a Székesfehérvári Tűzoltóság szóvivőjétől megtudtuk, hog a Börgöndi úton lévő telephelyen a 150-200 négyzetméteres műhely hullámpala fedésű, vasgerendás, szigetelt tetőszerkezete égett. A székesfehérvári tűzoltók II-es kiemelt fokozatban, három gépjárműfecskendővel, az emelőkosaras járművel és a vízszállítóval, összesen 21 fővel vonultak a helyszínre.

Tovább...
 
Besurranót keresnek, kérik a lakosság segítségét Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. február 15.

ImageA Székesfehérvári Rendőrkapitányság büntetőeljárást folytat egy székesfehérvári nő feljelentése alapján ismeretlen tettes ellen, aki 2009. december 28-án 16 óra 15 perc és 16 óra 25 perc közötti időben a fehérvári Prohászka út egyik lakásába a csukott, de nem zárt ajtón keresztül megkísérelt behatolni. Az ott tartózkodó sértett azonban a férfit cselekményében megzavarta, így a bűncselekmény során lopási, illetve rongálási kár nem keletkezett.

Tovább...
 
Kutya egy idő ez - folyamatosan dolgoznak a tűzoltók Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. február 14.

ImageSzombat reggel a hat órás szolgálati váltást követően egészen a délutáni órákig folyamatosan vonultak a hófúvás miatt elakadt járművek mentéséhez a székesfehérvári tűzoltók. Bisztricz Anettől, a Székesfehérvári Tűzoltóság szóvivőjétől megtudtuk, hogy ez idő alatt a bejelentések magas száma miatt a tűzoltóság mindhárom gépjárműfecskendője, a daru és a műszaki mentőszer mellett az erdőtüzes jármű valamint a vízszállító is bevetésre került.

Tovább...
 
Továbbra is havazni fog Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. február 11.

ImageÚjra egy mediterrán ciklon érte el hazánkat, amely a következő napokban ismét havazást okoz: eleinte még csak a nyugati területeken várható hóesés, majd az egész országot beborítja a hófelhő. Nyugaton erős széllökésekre is számíthatunk, délkeleten-keleten pedig havas eső, eső, ónos eső okozhat gondokat. A maximálisan lehulló hó mennyisége a Dél-Dunántúlon 20-25 cm lehet, a fővárosban pedig 10-15 cm. Az Országos Meteorológia Szolgálat csütörtökre a Dél-Dunántúlra piros riasztást adott ki.

Tovább...
 
Állattartó épület gyulladt ki Soponyán Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. február 11.

ImageTűzesetről érkezett a bejelentés a székesfehérvári tűzoltóság ügyeletére tegnap délután délután. Bisztricz Anettől, a Székesfehérvári Tűzoltóság szóvivőjétől megtudtuk, hogy Soponyán, a Kölcsey Ferenc utcában egy körülbelül 70 négyzetméteres, hullámpala fedésű állattartó épület tetőszerkezete kapott lángra. A tűzoltók kiérkezése előtt a sertéseket kiterelték az épületből. Személyi sérülés nem történt.

Tovább...
 
Településőröket képeznek a rendőrök Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. február 09.

ImageAz Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium pályázata alapján – állami támogatás igénybevételével – a bűnügyileg leginkább fertőzött települések helyi önkormányzatai, települési önkormányzatok társulásai, valamint önálló költségvetéssel rendelkező közterület-felügyeletek a közrend és a közbiztonság erősítése érdekében településőröket alkalmazhatnak. Fejér megyében ez idáig 41 település csatlakozott a településőri programhoz.

Tovább...
 
<< Első < Előző 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1739 - 1749 / 2094