Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kék hírek
Kék hírek
Elakadt járművek Zámoly térségében Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. február 08.

ImageHétfőn hajnalra az erős szél miatti hóvúfás teljesen megbénította a közlekedést Székesfehérvár és Zámoly, valamint Zámoly és Csákvár között. Bisztricz Anettől, a Székesfehérvári Tűzoltóság szóvivőjétől megtudtuk, hogy a hétvégi havazás miatt a székesfehérvári tűzoltók segítségét szombat déltől vasárnap estig hét esetben kérték. Vasárnap éjszaka pedig a viharos szél miatti hóvúfás okozott gondot a közlekedésben. Zámoly térségében mentőautó, teherautók és kamionok akadtak el.

Tovább...
 
Hétvégi havazás - hét riasztás Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. február 08.

ImageA hétvégi havazás ideje alatt vasárnap estig hét esetben riasztották a székesfehérvári tűzoltókat. A havas utakon több alkalommal hajtottak árokba személygépkocsik és hókotrók, valamint a 81-es főúton egy nyerges vontató is letért az útról. Személyi sérülés a hétből három esetben történt.

Tovább...
 
Pisztollyal akart rabolni, fantomkép alapján keresik Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. február 07.

ImageA Dunaújvárosi Rendőrkapitányság nyomozást folytat fegyveresen elkövetett rablás bűntettének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen, aki 2010. január 30-án 21 óra 50 perckor bement Dunaújváros, Március 15. téren található kisboltba, majd miután kért egy rágógumit, elővett egy pisztolyt a zsebéből és a bevételt követelte. Erre a pénztáros segítségért kiáltott, mire a kolléganője a támadóval elkezdett dulakodni. Az ABC előterében a dulakodás közben az elkövető kibújt a kabátjából és elszaladt.

Tovább...
 
Újjá kell építeni Magyarországot Nyomtatás E-mail
Írta: Fidesz   
2010. február 07.

Image"A következő kormánynak a nemzeti ügyek kormányának kell lennie." - szögezte le országértékelő beszédében Orbán Viktor a Millenárison. Orbán Viktor elmondta, úgy tapasztalja, ma olyan elsöprő igény van a változásra, amilyen talán húsz éve volt. Különbség van azonban abban, hogy jelenleg gyengének látják Magyarországot, és ennek egyértelműen a gyenge kormányzás az oka. Az embereknek ebből lett elege. A Fidesz elnöke úgy véli, itt az ideje, hogy hazánknak erős vezetése legyen, amely képes helyreállítani tekintélyét, meg tudja oldani a gondokat, felelősen kezeli a pénzügyeket, és nem nyomta rá bélyegét munkájára a bűnözés, illetve a hatalommal való visszaélés.

Tovább...
 
Sértettekből gyanúsítottak Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. február 05.

ImageLand Rover Freelander gépkocsijuk ellopását jelentette be a rendőrségen január 31-én egy férfi és egy nő, de tanúkihallgatásuk során a kettejük vallomása nem egyezett, ami szemet szúrt a gárdonyi nyomozóknak. Később kiderült, a bank tulajdonában lévő autót ők maguk adták tovább értékesítés céljából egy szerelőnek. A Gárdonyi Rendőrkapitányságon mind a hárman sikkasztással lettek meggyanúsítva…

Tovább...
 
Rendőrségi hírek: halálos baleset, öngyilkossági kísérlet... Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. február 02.

ImageHalálos kimenetelű közlekedési baleset történt… Kerékpárt lopott egy hajléktalan férfi, ám annak jogos tulajdonosa egy kocsma előtt járva felismerte a biciklit… Egy asszony telefonált be a rendőrségre azzal, hogy megjelent nála egy ismeretlen hölgy, aki zavartan viselkedik, és nem akarja elhagyni az otthonát… Egy nő kereste meg a rendőrséget azzal, hogy munkaadója öngyilkos akar lenni, gyógyszereket szedett be, és bezárkózott a lakásába…

Tovább...
 
Rendőrségi hírek: Kínzás, lopás, rongálás... Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. február 01.

ImageÉgő cigarettát nyomott a kismama szeme alá volt élettársa… Kiskorú lányokat támadtak meg hasonló korú fiúk… Elloptak egy Mercedes A 160 típusú gépkocsit… Erőszakos jelleggel koldult egy hajléktalan férfi Móron, s zaklatta a vásárlókat… Borospincéket törtek fel és vandálkodtak ismeretlen tettesek…

Tovább...
 
Hókotró az árokban Dinnyés és Seregélyes között Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. február 01.

ImageÁrokba csúszott hókotróhoz riasztották a székesfehérvári tűzoltókat vasárnap délután. Bisztricz Anettől, a Székesfehérvári Tűzoltóság szóvivőjétől megtudtuk, hogy Seregélyes és Dinnyés között egy Tatra tehergépkocsi hajtott az út menti árokba, ahol a jobb oldala felé megdőlt. A rakományával együtt 20 tonnás járművet a tűzoltók daruval emelték ki az árokból. Személyi sérülés nem történt.

Tovább...
 
Robbanás egy házban Zichyújfalu közelében Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. január 31.

ImageRobbanás történt egy családi házban Zichyújfalu közelében. Bisztricz Anettől, a Székesfehérvári Tűzoltóság szóvivőjétől megtudtuk, hogy a detonációban az épület kigyulladt, a ház egy része romba dőlt, a tetőszerkezete beszakadt. A tűzoltók az épületben, illetve a romok alatt öt PB-gázpalackot találtak. A mentők a házban lakó nőt és férfit súlyos égési sérülésekkel szállították kórházba.

Tovább...
 
Ujjlenyomata buktatta le a két évvel ezelőtti ügyben Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. január 28.

ImageAzonosságot mutatott ki a daktiloszkópiai rendszer egy 2008. év elején Csákberényben történt betörés elkövetője és egy később rabosított személy között tavaly év végén. A móri rendőrök a 20 éves zámolyi férfit tegnap reggel fogták el. A nyomozók a két évvel ezelőtti ügyet és az elmúlt két hétvégén Csákberényben történt hétvégi ház feltöréseket összevetve megállapították, az elkövetők ugyanazok. Így a fiatalembert már első ízben három betöréssel gyanúsították meg.

Tovább...
 
Baleset a Géza utca - Olaj utca kereszteződésében Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. január 27.

ImageÖsszeütközött két személygépkocsi kedden délután a Géza utca és az Olaj utca kereszteződésében. Bisztricz Anettől megtudtuk, hogy egy Peugeot 307-es az elejével ütközött egy Fiat Punto bal oldalával. A Peugeot keresztbe fordult az úton, a Fiat a hátuljával egy családi ház falának csapódott. A mentők a Fiat vezetőjét és utasát szállították kórházba. A tűzoltók áramtalanították a járműveket, s az útról letakarították a Peugeot-ból kifolyt olajat.

Tovább...
 
<< Első < Előző 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1750 - 1760 / 2094