Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kék hírek
Kék hírek
Veszélyes és tilos a fehérvári tavak jegére lépni! Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. február 10.
A Csónakázó-tó, a Palotavárosi tavak, valamint a Sóstó jégfelületei is életveszélyesek, azokra rálépni szigorúan tilos! Erre valamennyi tónál táblák is figyelmeztetnek.
Tovább...
 
Sebességkorlátozást vezetnek be a Mészöly Géza utca egy szakaszán Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. február 02.
Február 6-tól 30km/h-s sebességkorlátozást vezetnek be a Mészöly Géza utcában a Liget sor és a Zichy liget között. Az intézkedés célja a gyalogos-átkelőhelyek, valamint az útcsatlakozásokban kanyarodó gépjárművek biztonságának növelése.
Tovább...
 
Februárban lehet benyújtani az emlékdiplomák iránti kérelmet Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. február 01.
Székesfehérváron szép hagyománya van annak, hogy minden évben emlékdiploma-átadással köszöntik az 50, 60, 65, 70, illetve 75 éve végzett óvónőket, tanítókat és tanárokat. Az érintetteket arra kérik, hogy február 1-je és február 28-a között telefonon jelentkezzenek a Polgármesteri Hivatal Személyügyi Irodáján.
Tovább...
 
Lezárják a Malom utca – Honvéd utca csomópontot Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. január 30.
Szennyvízcsatorna gerincvezeték hibaelhárítási munka miatt előreláthatóan február közepéig lezárják a Malom utca – Honvéd utca csomópontot január 31-én, kedden 9 órától. A munkálatok idején életben lévő forgalmirend-változás több utcát is érint, így többek között az Irányi Dániel utca csak a Malom utca felől lesz megközelíthető és a Móri út felé hagyható majd el gépjárművel.
Tovább...
 
Teljes lezárás csütörtökön a Horog utca – Halász utca csomópontban Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. január 26.
Csütörtökön reggel 8 és délután 16 óra között aszfaltozási munkálatok miatt teljesen lezárják a Horog utca – Halász utca csomópontot. A 29-es autóbusz járatait is érinti a forgalomkorlátozás.
Tovább...
 
Pénteken áramszünet lesz Feketehegy több utcájában is Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. január 26.
Az E.ON tájékoztatása szerint áramszünet lesz több utcában január 27-én, pénteken Feketehegyen. Az érintett városrészben kérik a lakosság megértését.
Tovább...
 
Január 28-tól három vonalon is változások lépnek életbe a helyijáratos buszmenetrendben Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. január 23.
A közösségi közlekedés szolgáltatás színvonalának javítása érdekében január 28-tól három vonalon is változások lépnek életbe. Bevezetésükkel egyes járatok hossza rövidül, valamint a fel- és átszállási lehetőségek is bővülnek. A változások a 11A, a 17, valamint az M26 jelű járatokat érintik.
Tovább...
 
Forgalmirend-változás a Maroshegyen – 30 km/h-s övezet lesz a városrész teljes területe  Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2023. január 20.
Maroshegy teljes területén megváltozik a forgalmi rend 2023. január 30-tól. A 30 km/h-s övezet bevezetésével a gyalogosok és a kerékpárosok biztonságát igyekeznek megvédeni. Az új szabályozásról a lakossági igények alapján, előzetes helyszínbejárásokat követően született döntés.
Tovább...
 
A héten több utcában is áramszünet lesz a városban Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. január 17.
Az E.ON tájékoztatása szerint több utcában is áramszünet lesz január 17-től, keddtől január 22-ig, vasárnapig. Az üzemszünetek a Palotaváros, valamint a Belváros és Maroshegy egyes utcáit is érintik. A szolgáltató a lakosság megértését kérik.
Tovább...
 
Így közlekednek a helyijáratos buszok Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2023. január 01.
A szombati menetrend szerint járnak a helyi járatú autóbuszok január 8-ig Székesfehérváron. A téli szünetet követően – a Közgyűlés döntésének értelmében – a korábbi menetrend lép újra érvénybe, a járatok a megszokott számban fognak közlekedni 2023. január 9-től is.
Tovább...
 
Menetrendi változás a téli szünetben Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2022. december 19.
A Volánbusz Zrt. elkészítette a téli szüneti menetrend tájékoztatóját. A helyi járatú autóbuszok december 22-től január 8-ig munkanapokon is szombati menetrend szerint közlekednek.
Tovább...
 
<< Első < Előző 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Következő > Utolsó >>

Eredmények 177 - 187 / 2094