Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kék hírek
Kék hírek
Melléképület égett a Malom utcában Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. január 26.

ImageCsaládi ház melléképülete gyulladt ki Székesfehérváron. A Malom utcában a tűzoltók kiérkezésekor a 3x5 méteres, palafedésű melléképület teljes terjedelmében égett. - tudtuk meg Bisztricz Anettől, a Székesfehérvári Tűzoltóság szóvivőjétől - A gyors beavatkozásnak köszönhetően a lángok a családi házra nem terjedtek át. Személyi sérülés nem történt.

Tovább...
 
Elörte a felesége orrát... Kiraboltak egy idős nőt... Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. január 25.

ImageEgy kincsesbányai férfi lakásában többször is fejen ütötte a feleségét, valamint a kályhának is nekilökte, aki ennek során orrcsonttörést szenvedett. A férfivel szemben a rendőrök ideiglenes távoltartásról szóló határozatot hoztak... Kislángon egy családi házba hatoltak be ismeretlenek, de a tulajdonos a zajra felébredt, így az elkövetők elmenekültek a helyszínről...

Tovább...
 
Rendőrségi hírek Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. január 22.

ImageGyalogost ütöttek el Székesfehérváron… Súlyos testi sértés elkövetése miatt indult büntetőeljárás egy 43 éves táci férfi ellen, aki lakásukban többször bántalmazta feleségét… Pszichiátriára szállítottak egy zavartnak tűnő nőt, aki gyógyszeres kezelés alatt állt... Őrizetbe vettek a rendőrök egy 35 éves fehérvári férfit, aki a Székesfehérvári Városi Bíróság távoltartási végzését megszegte…

Tovább...
 
Rablók rendőrkézen Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. január 21.

ImageElfogták a rendőrök azt a 21 éves fehérvári férfit, akit egy december 30-ai fehérvári betörés miatt köröztek. Kiderült, a betöréses lopáson túl, a péntek hajnali szabadbattyáni benzinkútrablással is összefüggésbe hozható. A fehérvári nyomozók őrizetbe vették. Egy másik rablás elkövetőjét egy szolgálaton kívüli fehérvári rendőr fogta el. A rabló jelenleg előzetes letartóztatásban van.

Tovább...
 
Fényképek alapján keresi a tetteseket a rendőrség Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. január 20.

ImageA Móri Rendőrkapitányság büntetőeljárást folytat ismeretlen tettesek ellen, akik 2009. november 26-án 10 óra 30 perc és 11 óra 00 perc közötti időpontban Móron, a Dózsa György utcában található Herba tár nevezetű üzletből az alkalmazott figyelmét elterelve különböző potencianövelő szereket tulajdonítottak el 76.926.- Ft értékben. Az üzlet biztonsági kamerája rögzítette a bűncselekményt. A felvétel alapján keresik a tetteseket.

Tovább...
 
Rendőrségi hírek: gázolás, kutyalopás, rablás.. Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. január 19.

ImageGyalogost gázoltak Székesfehérváron… Készpénzt, valamint egy keverék kutyát loptak el ismeretlenek egy fehérvári házból… Közbiztonságra különösen veszélyes eszköz került lefoglalásra egy veszprémi férfitől a 8126-os számú úton. A 40 cm hosszú bozótvágó a férfi gépkocsijának csomagtartójából került elő…

Tovább...
 
Féltékenységből rúgott Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. január 15.

ImageEx-barátnője barátját megverte egy csókakői férfi, mert rosszul esett neki, hogy volt kedvese már nem vele van. A bántalmazás során a sértettnek az egyik ujja eltörött, valamint a kocsija is megrongálódott. A verekedőt a fehérvári rendőrök elfogták.

Tovább...
 
Szalma- és szénabálák égnek Pálmajorban Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. január 14.

ImageSzerdán hajnalban fél 4 után nem sokkal érkezett a bejelentés a tűzoltóság ügyeletére, mely szerint Agárd-Csiribpuszta-Pálmajorban kazlak égnek, és a tűz istállót veszélyeztet. Szöllősy Kornél tű. törzszászlós I-es kiemelt fokozatban határozta meg a vonuló szereket, így két gépjárműfecskendővel és a vízszállítóval siettek a tűzoltók a helyszínre.

Tovább...
 
Prostituáltak keresetének felét követelte... Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. január 13.

ImageProstitúcióval foglalkozó két nőt fenyegetett meg egy férfi azért, hogy adják át neki a keresetük felét. A fehérvári rendőrök elfogták a 44 éves eleki férfi, akit kitartottsággal gyanúsítanak. A nyomozók a személyt bűnügyi őrizetbe vették.

Tovább...
 
Pókeren elvesztett pénzt követeltek rajta Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. január 13.

ImageÖnbíráskodás miatt indítottak nyomozást a fehérvári rendőrök két tolna megyei férfi és egy tolna megyei nő ellen, akik ötmillió forintot követeltek egy fehérvári férfitől. A követelés alapja több elvesztett pókerjátszma volt….

Tovább...
 
Gyorshajtó rekorderek Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. január 12.

ImageA megengedett 60 km/h helyett 161 km/h-val közlekedett egy Mercedes az M6-os autópálya és az M8-as autópálya csomópontjában. A sofőrnek ez a mutatvány 200.000 Ft-jába került. Ennél olcsóbban (130.000 Ft-tal) úszta meg az vezető, aki egy Opel Omega kormánya mögött ült akkor, amikor az 50 km/h-s táblánál sztárfotót készítettek róla a rend őrei, mivel 118 km/h-val hajtott.

Tovább...
 
<< Első < Előző 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1761 - 1771 / 2094