Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kék hírek
Kék hírek
Gagyi műszerekkel házalt Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. január 10.

ImageCsaló nővel szemben indítottak eljárást a Sárbogárdi Rendőrkapitányság nyomozói január első napjaiban. A 26 éves sárkeresztúri nő az eddigi adatok szerint legalább három sértettnél járt és háziorvosukra való hivatkozással orvosi műszernek nevezett készüléket ajánlott fel megvételre. A 90.000.-Ft és 220.000.- Ft között eladott készülékek a vételár töredékét sem érik el. A nyomozók sejtik, hogy az országban több károsultja is van a csaló nőnek…

Tovább...
 
Munkaárokba hajtott egy autó a Berényi úton Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. január 10.

ImageKözlekedési balesetről érkezett bejelentés a székesfehérvári tűzoltóság ügyeletére szombaton kora este: Székesfehérváron, a Berényi úton egy személygépkocsi a félig betemetett munkaárokba hajtott. Az autót a tűzoltók daruval emelték vissza az útra. Személyi sérülés nem történt.

Tovább...
 
Kamionok zárták el az utat Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. január 08.

Közlekedési balesetről érkezett bejelentés a székesfehérvári tűzoltóság ügyeletére pénteken késő délelőtt. Székesfehérvár határában, a 7-es és a 8-as főút közös, várost elkerülő szakaszán, a szabadbattyáni lehajtó és az Új Csóri úti körforgalom között az esőben két nyerges vontató ütközött. A székesfehérvári tűzoltók két gépjárműfecskendővel és a műszaki mentőszerrel vonultak a balesethez.

Tovább...
 
Lopás, rablás, közlekedési balesetek... Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. január 08.

ImageZámolyon egy családi házhoz tartozó melléképületbe akart behatolni ismeretlen tettes. Az ajtót ki is feszítette, de onnan nem tulajdonított el semmit, mert a tulajdonos megzavarta… Egy 69 éves asszonyt megloptak Dunaújvárosban: a sértettet lakásában kereste fel egy férfi azzal, hogy a lánya küldte. Az idős nő azonban közölte, hogy a lánya külföldön él, majd el akarta zavarni a férfit. A személy azonban kért egy pohár vizet, majd kihasználva a sértett figyelmetlenségét eltulajdonította a táskáját…

Tovább...
 
Hamis személyivel vett fel több, mint másfél millió forintot Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. január 07.

ImageA Székesfehérvári Rendőrkapitányság eljárást folytat csalás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen, aki 2009. október 12-én egy hamis személyi igazolvánnyal 1.650.000,-forintot vett fel az Erste Bank által vezetett egyik folyószámláról a bank Székesfehérvár, Palotai úton lévő fiókjában a folyószámla tulajdonosának tudta és a beleegyezése nélkül. Németh - Kész Mónika rendőr-századostól, a FM RFK szóvivőjétől megtudtuk, hogy a sértett személyi igazolványa ez idő alatt a sértett tulajdonában volt, az nem került eltulajdonításra.

Tovább...
 
Egy idős nőt raboltak ki Adonyban, a saját házában Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. január 04.

ImageJanuár 02-án 15 óra körüli időben érkezett a bejelentés az adonyi körzeti megbízotthoz, amely szerint egy egyedül élő 87 éves idős hölgy sérelmére még január 01-jén a hajnali órákban rablás történt. Az ismeretlen elkövető bántalmazta a sértettet, majd az értékeit eltulajdonította. A körzeti megbízott széleskörű adatgyűjtés és tanúkutatás, valamint a helyszín megtekintése és a sértett elmondása alapján megállapította, hogy az ismeretlen tettes a villanyóra főkapcsoló lekapcsolása után, a bejárató ajtó kisablakának betörésével és az ajtórács lefeszítésével hatolt be a házba.

Tovább...
 
Baleset a jeges úton Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. január 04.

ImageKözlekedési balesethez riasztották a székesfehérvári tűzoltókat. - kaptuk a hírt Bisztricz Anett szóvivőtől, aki elmondta: A 811-es úton, Székesfehérvár és Székesfehérvár-Csala között egy Toyota Starlet személygépkocsi a jeges úton megcsúszott, a vízelvezető árokba hajtott, átfordult a tetején, majd a kerekein állt meg. Az autóban két férfi ült, őket a mentők kórházba szállították. A székesfehérvári tűzoltók áramtalanították a Toyotát.

Tovább...
 
Konyhatűz a Mancz János utcában Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. január 04.

ImageKigyulladt panellakáshoz riasztották a székesfehérvári tűzoltókat szombaton délben. Székesfehérváron, a Mancz János utcában egy harmadik emeleti lakás konyhája kapott lángra. A székesfehérvári tűzoltók nagy erőkkel, három gépjárműfecskendővel valamint az emelőkosaras járművel vonultak a helyszínre.

Tovább...
 
Tűzoltás közben köszöntött be az Újév Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. január 03.

ImageSajnos idén sem telt nyugodtan a Szilveszter éjszaka és a 2010-es év eleje a székesfehérvári tűzoltóságon. Bisztricz Anettől, a Székesfehérvári Tűzoltóság szóvivőjétől megtudtuk. hogy 2009. december 31-én, csütörtökön este fél tizenkettő után nem sokkal érkezett a bejelentés a székesfehérvári tűzoltóság ügyeletére, mely szerint Seregélyes-Szőlőhegyen egy családi ház tetőszerkezete ég. A tűzesethez két gépjárműfecskendő és a vízszállító kezdte meg a vonulást.

Tovább...
 
Házában raboltak ki egy idős asszonyt Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. január 01.

Tegnap hajnalban, a házában támadtak rá egy 74 éves baracskai asszonyra. A símaszkos elkövetők a sértettet bezárták, majd értékeit elvitték. A gárdonyi és a fejér megyei rendőrök az elkövetők közül kettőt pár órán belül elfogtak. Három társuk ellen körözést adtak ki.

Tovább...
 
Hajléktalanra támadtak a fiatalok Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. december 30.

Négy fiatal megtámadott egy hajléktalant kedden este Fehérváron. A férfit megrugdosták, majd elvették az aznap összekoldult pénzét. A székesfehérvári rendőrök még az este elfogtak közülük hármat, míg negyedik társukat ma reggel állították elő…

Tovább...
 
<< Első < Előző 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1772 - 1782 / 2094