Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kék hírek
Kék hírek
TISPOL adatok Fejérből - elszineződött a szonda Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. december 16.

Image„European Operation Alcohol&Drugs” TISPOL akciót tartottak Fejér megyében az elmúlt napok során. Az ellenőrzés az ittas állapotban, valamint a vezetésre hátrányosan ható szer befolyása alatt történő járművezetés ellenőrzésére irányult. Az akcióban Fejér megyében összesen 134 rendőr és 6 polgárőr vett részt. A három nap alatt 818 járművezetőnél ellenőrizték az alkoholfogyasztást. A szonda 23 esetben mutatott pozitív értéket.

Tovább...
 
Vonat gázolt el egy férfit a börgöndi állomáson Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. december 13.

ImageHúszperces megfeszített munkával tudták kiszabadítani a tűzoltók azt a férfit, akit egy gyorsvonat gázolt el a börgöndi vasútállomáson. Bisztricz Anettől, a Székesfehérvári Tűzoltóság szóvivőjétől megtudtuk: A székesfehérvári tűzoltók két gépjárműfecskendővel és a műszaki mentőszerrel siettek a helyszínre. A kiszabadított férfit a mentők súlyos sérülésekkel szállították kórházba.

Tovább...
 
Székesfehérváron tárgyalják Joav Blum hamisítási ügyét Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. december 11.

ImageNem vallotta magát bűnösnek Joan Blum izrael-magyar állampolgár a Székesfehérvári Városi Bíróságon, amikor sor került közokirat-hamisítási ügyének tárgyalására. A vád szerint a vádlott közokirat-hamisítás bűntettét követte el, amikor 2008-ban Sukorón csak névlegesen létesített lakóhelyet, azaz az általa előbb bérelt, majd megvásárolt, lerobbant állapotú ingatlant nem kívánta életvitelszerűen használni.

Tovább...
 
H1N1-helyzetkép a Fejér Megyei Szent György Kórházból Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. december 09.

ImageA Fejér Megyei Szent György Kórházban influenza és influenzaszerű tünetekkel az Infektológia Osztály Ambulanciáján és a Sürgősségi Betegellátó Osztályon jelentkeznek a betegek. Ellátásuk az Infektológia Osztályon és a Központi Anaesthesiológiai és Intenzív Betegellátó Osztályon (KAIBO) történik. 2009. december 8-án a KAIBO-n 4 lélegeztetésre szoruló beteget ápolnak. Közülük ketten bizonyítottan H1N1 pozitívak.

Tovább...
 
Hármas ütközés a 63-as főúton Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. december 07.

ImageKözlekedési balesethez riasztották a székesfehérvári tűzoltókat. A 63-as főúton Abánál két személygépkocsi és egy terepjáró ütközött. A balesetben négyen sérültek meg, egyiküket a tűzoltók szabadították ki a roncsok közül. Bisztricz Anett szóvivőtől megtudtuk, hogy a 63-as főúton Aba Sárkeresztúr felöli végén, a Sárbogárd- Székesfehérvár vasútvonal vasúti árjárójának magasságában egy Opel Vectra személyautó, egy Lada Samara személygépkocsi és egy Nissan Navara terepjáró ütközött össze.

Tovább...
 
A 0. nap Nyomtatás E-mail
Írta: Pálfay Károly   
2009. december 05.

ImageMár csak órákban mérhető a világbajnokság kezdetéig hátralévő idő – válogatottunk szombaton 14:00-kor játssza első meccsét Tunézia ellen. Pasi üzeni: „Biztos győzni fogunk!“ Kristina sok váratlan eredményre számít a VB-n. A spanyolok kapusa is megtippelte a dobogósokat. Lærke Møller megsérült. Siti Bea esélylatolgatása.

Tovább...
 
Forgalomkorlátozás Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. december 04.

ImageA Székesfehérvár, Berényi út felújítás I. ütem kivitelezési munkáit a „Berényi út 2010.” konzorcium nyerte el. A kivitelezés idejére a közműépítések és az út- és járdaburkolatok teljes újjáépítése, valamint a Kisteleki utca – Berényi út- Tompa M. utca csomópontban körforgalom építése miatt a Berényi út a Vértanú utca és a Kadocsa utca közötti szakaszon 2009. november 30-tól előreláthatólag 2010. július 31-ig lezárásra került.

Tovább...
 
Kocsiba tuszkolta, majd magával vitte feleségét Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. december 04.

Egy 20 éves pusztaszabolcsi nő telefonált be a rendőrségre azzal, hogy hajnali 05.00 órakor arra ébredtek, hogy mostohaapja – aki már nem él velük egy háztartásban – rájuk törte az ajtót, majd magával vitte az anyukáját, betuszkolta akarata ellenére egy sötétkék színű Suzukiba, és elhajtottak. A dunaújvárosi rendőrök azonnal kiadták a férfi és a gépkocsi ellen a körözést.

Tovább...
 
Gyalogosgázolás szemtanúit keresik Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. december 03.

A Móri Rendőrkapitányság eljárást folytat a 2009. november 17-én 13 óra 15 perc körüli időben Móron a Dózsa György utca 34. szám előtt lévő gyalogos átkelőhelynél történt közlekedési baleset ügyében. A rendelkezésre álló adatok alapján megállapítható, hogy 2009. november 17-én 13 óra 00 perc és 13 óra 30 perc közötti időben Móron a Dózsa György utca 34. szám előtt lévő gyalogos átkelőhelyen egy hölgy kívánt áthaladni a babakocsiban lévő gyermekével együtt a Kórház utca felől a Kodály Zoltán utca felé.

Tovább...
 
Kazánrobbanás Vereben Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. november 30.

ImageFelrobbant egy családi házban a vegyestüzelésű kazán vasárnap kora délután Vereben. Bisztricz Anett, a Székesfehérvári Tűzoltóság arról tájékoztatta szerkesztőségünket, hogy a baleset során ketten súlyos égési sérüléseket szenvedetek. Őket mentőhelikopter szállította kórházba. A detonáció során tűz nem keletkezett. A mentésben a székesfehérvári tűzoltók és a pázmándi önkéntesek vettek részt.

Tovább...
 
Adj vért! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. november 27.

ImageVéradásra hívják a székesfehérváriakat ma, 18 órától a Malom Házba. A biztonságos hazai vérellátáshoz évente 500.000 egység vérre van szükség. Ezt évente közel fél millió önkéntes embertársunk „véradománya” biztosítja.

 
<< Első < Előző 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1794 - 1804 / 2094