Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kék hírek
Kék hírek
Látogatási tilalom a megyei kórházban Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. november 26.

Image2009. november 27. napjától az intézmény teljes területén látogatási tilalmat rendelt el a Fejér Megyei Szent György Kórház főigazgatója. A Kórház vezetése által kiadott sajtóközlemény szerint az intézkedésre az influenzaszerű tünetekkel jelentkező betegek számának hirtelen emelkedése, valamint a kórházi betegek védelme és a járvány további terjedésének megakadályozása miatt volt szükség.

Tovább...
 
Rendőrségi hírek - Fejér megyében történt... Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. november 26.

ImageFőbb közlekedési balesetekről, gépkocsi-feltörésekről, valamint bolti lopásokról és betörésekről tájékoztatta szerkesztőségünket Németh – Kész Mónika rendőr-százados, a FM RFK szóvivője. Az események (amelyeket alább részletezünk) a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén történtek az elmúlt időszakban.

Tovább...
 
Az Alba Plazában gyakorlatoztak a tűzoltók Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. november 26.

ImageNegyedéves begyakolró gyakorlatot tartották a Székesfehérvári tűzoltók az Alba Plazában. A feltételezés szerint a tetőparkolóban műszaki hiba miatt kigyulladt egy személygépkocsi, és a lángok a szoros parkolóállásokban átterjedtek három szomszédos személygépkocsira, és a tetőn kialakított irodákra is. Bisztricz Anett szóvivő szerint a gyakorlatnak azért is volt nagy szerepe, mert az épület tetőtéri parkolóján nincs tűzcsap, sem egyéb tűzivíz vételi lehetőség, és a székesfehérvári tűzoltóság tűzoltófecskendői sem tudnak felhajtani a tetőre a feljáró alacsony magassága miatt.

Tovább...
 
Cipőboltot rabolt, grafika alapján keresik Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. november 25.

ImageKirabolták Székesfehérvár, Kossuth utcában lévő cipőboltot. A bűncselekmény hétfőn este, a zárás előtt nem sokkal, 17 óra 50 perc körül történt. Németh-Kész Mónika rendőr-százados, a FM RFK szóvivője arról tájékoztatta a Fehérvári Híreket, hogy egy ismeretlen személy fegyverrel a kezében ment be az üzletbe, és az ott lévő két hölgy alkalmazottól a bevételt követelte. Miután átadták neki a pénzt, gyalogosan távozott a belváros irányába.

Tovább...
 
Átprogramozzák a jelzőlámpákat Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2009. november 18.

Image2009. november 19-től megkezdődik a Palotai és a Széchenyi úti jelzőlámpák, valamint a Horvát István út - Prohászka út csomópont, a Várkörút-Budai út csomópont és Mátyás király körút - Schwäbisch Gmünd utca csomópont jelzőlámpái átprogramozása. Ezidő alatt a lámpák ki lesznek kapcsolva, illetve sárga villogó üzemmódban működnek majd. Az átprogramozást követően a jelzőlámpák eddig megszokott fázisrendje megváltozik, egy napon, vagy akár napszakon belül is különböző programok futnak majd, így fokozott figyelemmel kell közlekedni!

Tovább...
 
Túlsúlyos teherautóval, jogsi nélkül, részegen Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. november 18.

ImageAz M6-os Autópálya Alosztály járőrei tegnap délelőtt tengelysúly-méréses ellenőrzést tartottak. Németh – Kész Mónika rendőr-századostól, a FM RFK szóvivőjétől megtudtuk, hogy fél tizenegy környékén a Pécs felé vezető oldalon, Iváncsa magasságában egy pótkocsis teherautót vontak ellenőrzés alá. A mérlegelés során kiderült, a megengedett 40 tonnás összsúly ellenére 55 tonnát nyom a járműszerelvény, a sofőr pedig erőteljesen ittas, és jogosítványa sincs!

Tovább...
 
Interjúzni mentünk - majdnem ránkdőlt egy hatalmas fa Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. november 13.

ImageA Zsolt utcai templomba igyekezett szerkesztőségünk, hogy interjút készítsünk Zemlényi Katicával a kórusról, amely a napokban tért vissza külföldi koncert körútjáról, amikor majdnem agyonyomott bennünket egy hatalmas fa. Eredetileg az utca túloldalán álltunk meg, majd – belső indíttatástól vezérelve – inkább a templom előtt parkoltunk. Az autó mögött pedig pár perc múlva kidőlt egy fa – pont oda, ahol korábban megálltunk.

Tovább...
 
Opel és Jaguar karambolja a 81-es főúton Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. november 11.

ImageKözlekedési balesethez riasztották a székesfehérvári tűzoltókat. A 81-es főúton, a mohai elágazóban egy sportautó és egy személygépkocsi ütközött. Bisztricz Anettől, a Székesfehérvári Tűzoltóság szóvivőjétől megtudtuk, hogy a balesetben ketten könnyebb sérüléseket szenvedtek.

Tovább...
 
Újabb súlyos baleset, ahol gyerekek sérültek... Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. november 10.

ImageKözlekedési balesetről értesítette a mentőszolgálat a székesfehérvári tűzoltóság ügyeletét. Bisztricz Anettől, a Tűzoltóság szóvivőjétől megtudtuk, hogy a jelzés szerint Zámoly és Székesfehérvár között egy személygépkocsi felborult, s négy sérült tartózkodott a helyszínen. A balesethez a tűzoltók egy gépjárműfecskendővel és a műszaki mentőszerrel vonultak.

Tovább...
 
Két börtönőr meghalt a lövöldözésben Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2009. november 10.

ImageKét büntetés-végrehajtási felügyelő is életét vesztette, amikor lövöldözés tört ki a székesfehérvári büntetés-végrehajtási intézetben. Az intézet egyik férfi felügyelője a hétfőn kora reggel hét óra előtt lelőtte az egyik, szolgálatban lévő női társát a szolgálati fegyverével, majd magával is végzett. A lövések következtében mindketten életüket vesztették, egyéb személyi sérülés nem történt, s a fogva tartottak élete vagy biztonsága sem volt veszélyben.

Tovább...
 
Őrizetben a dunaújvárosi főiskola betörője Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. november 09.

ImageBudapesten fogták el a dunaújvárosi nyomozók azt a 34 éves férfit, akit az október 24-én történt dunaújvárosi főiskolai betöréssel gyanúsítanak. – kaptuk a hírt Németh – Kész Mónika rendőr-századostól, a FM RFK szóvivőjétől, aki elmondta: Az intézmény stúdiójából akkor több, mint négymillió forint értékben vittek el különböző műszaki cikkeket. A férfit a rendőrök őrizetbe vették.

Tovább...
 
<< Első < Előző 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1805 - 1815 / 2094