Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kék hírek
Kék hírek
Baleset a Budai úton Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. szeptember 21.

ImageÖsszeütközött két személygépkocsi Székesfehérváron. Bisztricz Anettől, a Székesfehérvári Tűzoltóság sajtóreferensétől megtudtuk, hogy a Budai úton, a Fiskális utca kereszteződésében egy Volkswagen Golf és egy Opel Corsa ütközött. A Volkswagen kidöntötte a járdán lévő gyalogos jelzőlámpát. Az autót vezető férfit a mentők lábsérüléssel szállították kórházba.

Tovább...
 
Megszólaltak a szirénák Nyomtatás E-mail
Írta: fejer.hu   
2009. szeptember 17.

ImageNyolc Fejér megyei település található a paksi atomerőmű 30 km-es, úgynevezett sürgős óvintézkedési zónájában található. A Fejér Megyei Védelmi Bizottság a héten Alapon tartott átfogó gyakorlatán egy esetleges nukleáris baleset bekövetkezésekor szükséges teendőket, intézkedéseket próbálták el. Természetesen mindenki azt szeretné, hogy ezen ismeretek éles felhasználására soha ne kerüljön sor, és a paksi erőmű kiemelten biztonságos - de azt sem lehet megengedni, hogy a - szerencsére nagyon valószínűtlen - baleset felkészületlenül érje a polgárokat. a védelmükre hivatott szerveket.

Tovább...
 
Cabrio borult fejtetőre a 8-as főúton Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. szeptember 16.

ImageÁrokban landolt egy cabrio személygépkocsi a 8-as főúton, Székesfehérvár közelében. - kaptuk a hírt Biszricz Anettől, a Tűzoltóság szóvivőjétől, aki elmondta: A Csór felől Székesfehérvár felé haladó Mercedes SL600 letért az útról, és a 2-3 méter mély vízelvezető árokban fejtetőre borult. A balesetben egy férfi sérült, őt a mentők kórházba szállították. A felborult Mercedest a tűzoltók áramtalanították, melynek során a csomagtérnél lévő akkumulátort kivették a járműből.

Tovább...
 
Égett egy ház Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. szeptember 14.

ImageTűzesetről érkezett bejelentés a székesfehérvári tűzoltóság ügyeletére hétfőn délben. Bisztric Anettől megtudtuk, hogy Székesfehérváron, a Szent Gellért utcában egy családi ház melléképülete gyulladt ki. A mentők a helyszínen egy idős férfit láttak el kézsérülése miatt. A tűzoltók kiérkezésekor a családi házhoz hozzáépített, körülbelül 8x4 méter alapterületű fa melléképület tetőszerkezete kapott lángra.

Tovább...
 
Megszólalnak a szirénák Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. szeptember 14.

Az elmúlt évekhez hasonlóan ismét sor kerül Székesfehérváron a külső védelmi terv teljes gyakorlatára. – kaptuk a hírt Stettler Zsuzsanna sajtóreferenstől, aki elmondta: A települések polgári védelmi besorolásának meghatározó tényezője az adott település területén elhelyezkedő veszélyeztető üzem. Székesfehérvár Megyei Jogú Város területén ilyen a SHELL GAS Hungary ZRt. Töltőüzeme. A szervezett védekezés, a lakosság védelme érdekében a jogszabály belső és külső védelmi terv kidolgozását írja elő.

Tovább...
 
Esztergagép dőlt egy férfira Kisfaludon Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. szeptember 13.

Vasárnap kora délután 13 óra 04 perckor riasztották a székesfehérvári tűzoltókat Kisfaludra. A jelzés szerint egy több mázsás gép zuhant egy személyre. Ennek megfelelően Benke Dávid tű. hadnagy, szolgálatparancsnok két gépjárműfecskendővel és a műszaki mentőszerrel vonult a helyszínre.

Tovább...
 
Kriptából mentettek kutyát a tűzoltók Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. szeptember 13.

ImageTöbb napja egy állat nyüszítését hallották Székesfehérváron az Óvoda utcai Izraelita temető környékén élők. Egy gyalogosnak aztán sikerült beazonosítani a helyet, ahonnan a segítségkérő nyüszítés jött. A férfi ezután a közeli tűzoltólaktanyába sietett, és személyesen kérte a tűzoltók segítségét. Bisztricz Anettől, a Tűzoltóság szóvívőjétől megtudtuk, hogy az Izraelita temető egyik kriptájába néhány napja egy kistestű kutyát zártak be, és hagyták magára.

Tovább...
 
Beszorult sérült egy Fordban Zámoly után Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. szeptember 11.

ImageKözlekedési balesethez riasztották a székesfehérvári tűzoltókat csütörtökön kora délután. Bisztricz Anettől, a Tűzolgóság szóvivőjétől megtudtuk, hogy aZámoly és a Csákberény-Gánt-Csákvár elágazó között két személygépkocsi ütközött. Az egyik sofőrt a tűzoltók szabadították ki a roncsok közül.-A székesfehérvári tűzoltók két gépjárműfecskendővel és a műszaki mentőszerrel vonultak a káresethez. Zámoly után, a zámolyi focipálya közelében egy Ford Focus és egy Dacia Logan ütközött, a Ford az út menti vízelvezető árokba vágódott.

Tovább...
 
Menetrend-módosítások pályaépítés miatt Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. szeptember 09.

Változik a vonatközlekedés rendje a pusztaszabolcsi és a tapolcai vonalon A MÁV-Start Zrt., valamint a Közép-Dunántúli Regionális Közlekedésszervezési Iroda tájékoztatása szerint az alábbi vonalakon lehet menetrendi változásokra számítani az elkövetkező időszakban: Folytatódnak a pályafelújítási munkák a Pusztaszabolcs - Székesfehérvár vasútvonalon. Emiatt 2009. szeptember 11-től 15-ig a Pusztaszabolcs-Székesfehérvár állomások között vonatpótló autóbuszok közlekednek.

Tovább...
 
Felrakták a kisteherre az ATM-et és hazavitték Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2009. szeptember 06.

ImagePéntek hajnalban, fél három körül kiszakították a helyéről és elvitték a helyéről a gárdonyi OTP fiók előterében lévő bankautomatát. Az automatát vélhetően egy kisteherautó platójára tették fel és lopták el a benne lévő készpénzzel együtt.

Tovább...
 
Karambol a Géza utca és a Kisteleki utca kereszteződésében Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. szeptember 05.

ImageÖsszeütközött két személygépkocsi Székesfehérváron. Bisztricz Anett, a Tűzoltóság sajtóreferense arról tájékoztatta szerkesztőségünket, hogy a Géza utca és a Kisteleki utca kereszteződésében egy Skoda és egy Volkswagen karambolozott. A balesetben a Skodát vezető idős férfi könnyebben sérült. A Skodát a tűzoltók áramtalanították, majd letolták az útról.

Tovább...
 
<< Első < Előző 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1838 - 1848 / 2094