Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kék hírek
Kék hírek
Szalmakazal borult lángba a Nagyszombati úton Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. augusztus 17.

ImageSzombaton délután egymás után több bejelentés érkezett a 105-ös segélyhívó telefonszámon a székesfehérvári tűzoltóság ügyeletére, mely szerint egy szalmakazal gyulladt ki a Nagyszombati úton. Bisztricz Anett, a Tűzoltóság sajtóreferense elmondta honlapunknak, hogy a tűzoltók kiérkezésére az egyik családi háztól 150-200 méterre lévő bálákról a tűz a száraz aljnövényzetre is átterjedt.

Tovább...
 
Útlezárás, forgalomterelés Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2009. augusztus 15.

ImageAugusztus 15-én 17.30 órai kezdettel Székesfehérváron a „Sóstói” Stadionban kerül megrendezésre a Videoton FC – Budapest Honvéd NB I-es bajnoki labdarúgó mérkőzés. A mérkőzést az illetékes bizottság nem minősítette kiemelt biztonsági kockázatúnak, azonban a várható magas nézőszám miatt a mérkőzés idején forgalomterelésre, zárásra kell számítani.

Tovább...
 
Szalagkorlátnak csapódott egy Citroën az M7-esen Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. augusztus 14.

ImageKözlekedési balesethez riasztották a székesfehérvári tűzoltókat. Az M7-esen, a Budapest felé vezető oldalon, a 35-ös kilométernél egy külföldi rendszámú Citroën személygépkocsi szalagkorlátnak ütközött. Bisztricz Anett, a Tűzoltóság sajtóreferense elmondta honlapunknak, hgy az autó jobb első kereke kiszakadt. A Citroënben öten ültek, a balesetben senki sem sérült meg. A tűzoltók áramtalanították a járművet.

Tovább...
 
Quad égett Tácon Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. augusztus 12.

ImageMenet közben kigyulladt egy quad Tácon. Bisztricz Anett, a Tűzoltóság sajtóreferense elmondta a Fehérvári Híreknek: A pálinkaház mellett körülbelül 20 méterre a quad teljesen leégett, és az aljnövényzet is kigyulladt 3-5 négyzetméteren. A leégett quadot a tűzoltók vízzel visszahűtötték. Személyi sérülés nem történt, a sofőr időben leszállt a járműről.

Tovább...
 
Pénteken nem lehet a Bazilikánál parkolni Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. augusztus 11.

ImageA Szent István Napi ünnepségekhez kapcsolódó programok miatt 2009. augusztus 14-én (pénteken) 6.oo órától 19.oo óráig lezárják a Bazilika előtti parkolót az Arany János utcában. Az ide szóló bérleteket a Városgondnokság Parkolási Csoportja a környező parkolókban elfogadja. A szervezők köszönik a lakosság szíves megértését és türelmét!

 
Meghalt a pilótája a Székesfehérvár mellett lezuhant kisrepülőnek Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. augusztus 06.

Meghalt annak az ultrakönnyű motoros kisrepülőgépnek a pilótája, amely kényszerleszállás közben balesetet szenvedett két hete Úrhidán. A géppel oktatórepülést hajtottak végre július 21-én az úrhidai repülőtérnél. - tette közzé a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. A 66 éves veszprémi pilóta és a repülőgép-vezetést tanuló 70 éves várpalotai férfi gyakorlókört akart tenni, amikor felszállás közben, 50 méter magasan hibát észleltek.

Tovább...
 
Szalagkorlátot szakított át egy autó az M7-esen Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. augusztus 04.

ImageBeszorult a roncsok közé annak a személygépkocsinak a vezetője, amely árokba hajtott az M7-es autópályán.- tudtuk meg Bisztricz Anettől, a Tűzoltóság sajtóreferensétől, aki elmondta: A Budapest felől Székesfehérvár felé haladó Volkswagen Polo a pákozdi pihenőhely után átszakította a külső szalagkorlátot, majd a meredek árokparton állt meg.

Tovább...
 
Erdő aljnövényzete égett Csákvár közelében Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. július 30.

ImageKigyulladt a fenyves aljnövényzete csütörtökön délelőtt Csákvár és Zámoly között. Bisztricz Anett, a Székesfehérvári Tűzoltóság sajtóreferense elmondta honlapunknak, hogy a tűzoltók két gépjárműfecskendővel és a vízszállítóval vonultak az esethez. A tűz körülbelül egy hektáron pusztított. Személyi sérülés nem történt.

Tovább...
 
100 napos a Bajnai-kormány - a Fidesz méltatása Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. július 25.

Image"Bajnai-kormány: régi, öreg szocialistáktól hemzsegő "szakértői" kormány, soha senki által semmire meg nem választott, szégyellnivaló üzleti múltú miniszterelnökkel. Választói felhatalmazás nélküli (illegitim) kormányzás, drasztikus áremelések, a nyugdíjak és a fizetések csökkentése, sorozatos adóemelések, ingatlanadó, elárverezett otthonok. Újabb és újabb értelmetlen megszorító csomagok, hiszen a gazdasági mutatók ezzel párhuzamosan romlanak, jelentős a gazdasági visszaesés."

Tovább...
 
Félmillió forint nyomravezetői díj a benzinkút rablójáért Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2009. július 23.

ImageA fehérvári GP benzinkút félmillió forint nyomravezetői díjat ajánlott fel annak, aki felismeri azt a férfit, aki július 03-án kirabolta a töltőállomást. Július 3-án éjszaka a Székesfehérvár, Horvát István utcában lévő GP benzinkút üzletébe egy álarcos férfi besétált, majd fegyverrel a kezében a pultban álló üzletvezetőt és másik két munkatársát a bevétel átadására szólította fel, majd a kasszából eltulajdonította a teljes bevételt. Az ismeretlen elkövető ezt követően a Horvát István úton keresztül a Tóvárosi lakótelep irányába elhagyta a helyszínt.

Tovább...
 
Lezuhant egy kisrepülő Úrhidán Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. július 22.

ImageLeszállás közben zuhant le egy ultrakönnyű motoros kisrepülő kedden délután az úrhidai repülőtéren. - kaptuk a hírt Bisztricz Anettől, a Székesfehérvári Tűzoltóság sajtóreferenségtől, aki elmondta: A gépben két idős férfi ült, egyikük súlyosan, a másik könnyebben sérült. A súlyos sérültet a tűzoltók szabadították ki a gép roncsai közül, majd mentőhelikopter szállította kórházba.

Tovább...
 
<< Első < Előző 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1860 - 1870 / 2094