Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kék hírek
Kék hírek
Hétfőn és kedden forgalomkorlátozás lesz a Rákóczi úton Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2022. december 11.
Aszfaltozási munkálatok miatt december 12-én, hétfőn 8.00 órától előreláthatólag 16.00 óráig, majd december 13-án, kedden 8.00 órától 12.00 óráig útzárat vezetnek be a Rákóczi utca Széna tér és Ősz utca közötti, Várkörút irányába vezető szakaszán, valamint a Rákóczi út – Gáz utca – Király sor – Széna tér csomópont Gáz utcai ki- és becsatlakozó ágain. A lezárás érinti a közösségi közlekedést is, az útszakaszt érintő autóbuszjáratok változásait közleményünkben olvashatják.
Tovább...
 
Gyalogos-átkelőhelyek épültek a Kassai út – Vágújhelyi utca kereszteződésében Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2022. december 07.
Az iskolába járók, a turisták, a buszmegállóba érkezők biztonságos közlekedését is szolgálja az a két új gyalogos-átkelőhely, amelyet a Kassai út és a Vágújhelyi utca kereszteződésében építettek ki. A keddi műszaki átadáson elhangzott, a jelzés felfestése mellett a láthatóság érdekében öt új lámpatestet helyeztek fel, valamint akadálymentessé tettek négy járdaszakaszt.
Tovább...
 
Szerdán, csütörtökön és pénteken lezárják a Kiskút útja egy szakaszát  Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2022. december 07.
 Ideiglenes forgalmirend-változás és forgalomkorlátozás várható a Kiskút útján december 7-től 9-ig, szerdától péntekig a Zámoly utca-Kiskút útja kerékpárutas fejlesztéshez kapcsolódóan: a kivitelező lezárja a Fecskepart utca és a Szent Flórián út közötti szakaszt.
Tovább...
 
Áramszünet lesz ma több utcában is Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2022. november 29.
Az E.ON tájékoztatása szerint kedden Székesfehérvár több utcájában áramszünet lesz. 
Tovább...
 
Változik a forgalmi rend a Nagyváradi utcában Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2022. november 28.
December 1-től változik a forgalmi rend a Nagyváradi utcában. Az utca járda felőli oldalán tilos lesz a megállás. A járda egyetlen, külön KRESZ-táblával is jelzett szakaszán a járda szélessége lehetővé teszi, hogy az úttal párhuzamosan személygépkocsival meg lehessen állni. A többi szakaszon természetesen a járdán sem lehet parkolni.
Tovább...
 
Forgalmirend-változás a Honvéd utcában Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2022. november 28.
Forgalmirend-változás lép életbe november 29-én, kedden reggel 7 órától a Honvéd utcában. A Móri úton megkezdődik a vízvezetékek felújítása, így a Honvéd utca zsákutca lesz a Malom utca felől. A Honvéd utca páratlan oldalán tilos lesz a megállás, hogy a kétirányú forgalmat biztosítani tudják.
Tovább...
 
Csütörtökön és pénteken áramszünet lesz Maroshegyen Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2022. november 22.
Az E.ON tájékoztatása szerint áramszünet lesz több utcában november 24-én és 25-én Maroshegyen. Az érintett városrészben kérik a lakosság megértését.
Tovább...
 
Kedden és szerdán áramszünet lesz a Búrtelepen Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2022. november 21.
Az E.ON tájékoztatása szerint áramszünet lesz több utcában november 22-én és 23-án a Búrtelepen. Az érintett városrészben kérik a lakosság megértését.
Tovább...
 
Átmeneti megállási tilalom a Rákóczi utca egy szakaszán hétfőtől Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2022. november 11.
A Rákóczi utcában zajló kerékpárút-építési munkálatok miatt 2022. november 14-én, hétfőn reggel 7.00 órától - előreláthatólag két hét időtartamra - megállási tilalmat vezetnek be a Fehérvári Civil Központ (volt Technika Háza) és a Gáz utca közötti szakaszán, a Király sor irányába vezető oldalon.
Tovább...
 
Megkezdődik a kerékpársáv kialakítása a Rákóczi utcában Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2022. november 06.
Az autós és a gyalogos közlekedést nem, de a parkolást érinti majd a Rákóczi utcában induló kerékpársáv-kiépítés. Keddtől – várhatóan egy hónapon át – az út menti parkolóhelyeken végzett kivitelezési munkálatokkal kell számolni a városközpont felé vezető oldalon.
Tovább...
 
Áramszünet lesz Öreghegyen, valamint az Aligvári területeken Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2022. október 25.
Az E.ON tájékoztatása szerint áramszünet lesz több utcában október 26-án Öreghegyen, valamint az Aligvári területeken 27-én és 28-án. Az érintett városrészekben kérik a lakosság megértését.
Tovább...
 
<< Első < Előző 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Következő > Utolsó >>

Eredmények 188 - 198 / 2094