Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kék hírek
Kék hírek
Vigyázat, Traffipax! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. július 06.

ImageA Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság júliusi traffipax-előjelzésére bizonyára sokan kíváncsiak, így alább közzétesszük a listát. Ne feledjék azonban, hogy nemcsak a megjelölt útszakaszokon találkozhatnak rendőri ellenőrzéssel! Igyekezzenek hát betartani a közlekedési szabályokat – s nemcsak a megszegésért járó büntetés miatt, hanem saját és mások testi épségének, valamint a káresemények elkerülése végett is!

Tovább...
 
Kiraboltak egy benzinkutat a Horváth István utcában Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2009. július 04.

Ismeretlen tettes 2009. július 3-án pénteken, 22:00 óra körüli időben a Székesfehérvár, Horvát I. úton lévő GP üzemanyagtöltő állomás helyiségébe bement, fegyverrel a kezében készpénzt követelt, majd a kasszából megszerzett pénzzel feltehetően gyalogosan távozott. A bűncselekmény során személyi sérülés nem történt. A rendőrség keresi a fegyveres rablót.

 
Kisbusz borult lángba Seregélyes közelében Nyomtatás E-mail
Írta: Bisztricz Anett   
2009. július 04.

ImageKigyulladt egy hajléktalan lakta, használaton kívüli kisbusz pénteken délután Seregélyes és Sárosd között. Seregélyes után körülbelül 500 méterre egy földút mellett az elrozsdásodott Robur kisbusz teljes terjedelmében égett. A roncsba korábban egy hajléktalan férfi költözött be. A tűzeset során neki nem esett baja. A lángokat a tűzoltók fékezték meg.

Tovább...
 
Hőségriasztás és UV-riadó Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. július 01.

ImageElső fokú hőségriasztást rendelt el mára és holnapra az ÁNTSZ Országos Tisztifőorvosi Hivatala, az Országos Meteorológiai Szolgálat pedig nagyon erős (7,6) UV-B sugárzást jelzett előre. Aki teheti, a déli órákban tartózkodjon hűvös helyen, és gondoskodjon megfelelő folyadékpótlásról. A következő két napban a napi legmagasabb hőmérséklet elérheti a 33 Celsius-fokot, és hétvégére is csak pár fokos enyhülés várható.

 
Özönvíz a zámolyi úton Nyomtatás E-mail
Írta: Bisztricz Anett   
2009. július 01.

ImageÁrokba hajtott a hirtelen lezúduló esőben egy nyerges vontató Zámoly és Székesfehérvár között. A Volvo nyerges vontató az elejével hajtott a vízelvezető árokba. Az úton hömpölygő víz a tűzoltóknak bokáig ért. A bajba jutott kamion végül a tűzoltók vontatták ki az árokból. Személyi sérülés nem történt.

Tovább...
 
Átszakította a szalagkorlátot egy Volkswagen az M7-esen Nyomtatás E-mail
Írta: Bisztricz Anett   
2009. június 29.

ImageFelborult egy személygépkocsi vasárnap délben az M7-es autópályán. A Székesfehérvár felől Budapest felé haladó Volkswagen Polo a pákozdi pihenőhely után átszakította a szélső szalagkorlátot, majd körülbelül 50 méter után a füves területen a bal oldalára borulva állt meg. A mentők az autóból egy sérültet szállítottak kórházba. A Volkswagent a tűzoltók állították kerekeire.

Tovább...
 
Tűzoltók szabadították ki a Lada sofőrjét az M7-esen Nyomtatás E-mail
Írta: Bisztricz Anett   
2009. június 28.

ImageÖsszeütközött három személygépkocsi az M7-es autópályán. A sztráda Balaton felé vezető oldalán, a seregélyesi lehajtónál egy utánfutón és az utasterében csempéket és taposót szállító Opel Astra, az előtte haladó Lada hátuljának ütközött, amely ezután az előtte lévő Volkswagen Borának is nekiütközött. A Lada a belső szalagkorlát melletti füves területen állt meg. Az Opel a belső sávban keresztbe fordult, az utánfutója felborult.

Tovább...
 
Üzemképtelenné vált Fejér megye egyetlen tűzoltódaruja Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. június 23.

ImageA Székesfehérvár Megyei Jogú Város Hivatásos Önkormányzati Tűzoltóság Faun daruja 2009. június 22-én, hétfőn vonulás közben balesetet szenvedett. – kaptuk a hírt Bisztricz Anettől, a Tűzoltóság szóvivőjétől, aki elmondta: Hétfőn délután a székesfehérvári tűzoltóság daruja egy kamion műszaki mentéséhez vonult. A 17 óra 42 perckor a daru megkülönböztető fény-és hangjelzés használatával Székesfehérváron a Schwäbisch Gmünd utcából – a jelzőlámpával ellátott kereszteződésben - balra kanyarodott a Palotai útra, ahol összeütközött a Palotai úton a Balatoni út irányából az Új Csóri út felé haladó Mercedes autóbusszal.

Tovább...
 
Lakóház tetőszerkezete égett le Soponyán Nyomtatás E-mail
Írta: Bisztricz Anett   
2009. június 22.

ImageKigyulladt egy régi építésű parasztház vasárnap hajnalban Soponyán. A Damjanich utcában egy körülbelül 5x20 méteres, régi építésű parasztház cserépfedésű tetőszerkezete és két tároló helyisége égett. A házban lakók a tűzoltók kiérkezése előtt elhagyták az épületet. A lángok a lakrészre nem terjedtek át. A tűzben a tetőszerkezet megsemmisült. Személyi sérülés nem történt.

Tovább...
 
Soderszállító borult fel Csákberény közelében Nyomtatás E-mail
Írta: Bisztricz Anett   
2009. június 21.

ImageJelzés érkezett a székesfehérvári tűzoltóság ügyeletére, mely szerint Csákberény és Söréd között egy nyerges vontató felborult. A helyszínen a Söréd irányába tartó, sóderszállító MAN nyerges vontató egy kanyarban a jobb oldali árokba hajtott és a jobb oldalára borult. A rakomány nagy része az árokba ömlött. A vontatmányban maradt sódert a tűzoltók lapátolták ki, s csak ezután lehetett a tűzoltóság darujának csörlőjével kerekeire állítani a kamiont. Személyi sérülés nem történt.

Tovább...
 
Terepjáró borult lángba az M7-es autópályán Nyomtatás E-mail
Írta: Bisztricz Anett   
2009. június 18.

ImageKigyulladt egy terepjáró az M7-es autópályán. A tűzoltók kiérkezésekor a sztráda Székesfehérvár felől Budapest felé vezető oldalán, a seregélyesi lehajtó közelében, a 61-es kilométernél a Volvo lángokban állt. A tűzben a leállósávban lévő, külföldi rendszámú terepjáró teljesen kiégett, személyi sérülés nem történt.

Tovább...
 
<< Első < Előző 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1882 - 1892 / 2094