Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kék hírek
Kék hírek
Riasztások ma délelőtt Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény - Bisztricz Anett szóvivő   
2008. július 14.

ImageA hétfő délelőtti vihar miatt zömében fakidőlésekhez és egy kigyulladt családi házhoz riasztották a székesfehérvári tűzoltókat. Soponyán a Dózsa György utcában egy családi ház kéménye dőlt le, mely beszakította a tetőszerkezetet. Nem sokkal messzebb egy fenyőfa törött ketté, és villanyvezetékre dőlt. Soponya és Kálóz között egy kidőlt fa szakított le egy magasfeszültségű villanyvezetéket.

Tovább...
 
Már a templomokat se tisztelik Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. július 12.

ImageA Budai úton lévő református templom réz tetejét akarta lelopni egy 22 éves férfi és egy tizenéves fiú. A rendőröket egy szemtanú riasztotta, s a hatóság emberei idejében a helyszínre érkeztek: sikerült elkapniuk a két réztolvajt, akiket elő is állítottak a kapitányságon lopás vétsége miatt.

 
Életveszélyes sérülés Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény - Bisztricz Anett szóvivő   
2008. július 12.

ImageKözlekedési balesethez riasztották a székesfehérvári tűzoltókat pénteken délelőtt. Székesfehérváron, a Kiskút útja és a Zámoly utca kereszteződésében két személygépkocsi ütközött. Egy ember életveszélyes sérüléseket szenvedett.

Tovább...
 
Halálos baleset Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény - Bisztricz Anett szóvivő   
2008. július 09.

ImageKözlekedési balesethez riasztották a székesfehérvári tűzoltókat ma délben. A bejelentés szerint Aba és Bodakajtor között egy autó felborult, mely alá egy ember beszorult. A székesfehérvári tűzoltók egy gépjárműfecskendővel, a műszaki mentőszerrel és a daruval vonultak a káresethez.

Tovább...
 
Nem okozott jelentős kárt Székesfehérváron a tegnapi vihar Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. július 08.

ImageHirtelen erejű szél söpört végig tegnap este Székesfehérváron, amely nemcsak a fákat cibálta meg, hanem még apró jégdarabokkal is megszórta a földet. Ugyanígy jégesőt tapasztaltak Győr-Moson-Sopron, Nógrád és Tolna megyében, ahol több ház tetőszerkezete megrongálódott. Borsod, Heves és Somogy megyében három család háza vált használhatatlanná, ahogy Nógrád megyében is folyamatosan dolgoztak a tűzoltók.

Tovább...
 
Lerepült két autó az M7-esről Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény - Bisztricz Anett szóvivő   
2008. július 07.

ImageAz út menti árokba repült két személygépkocsi vasárnap délután az M7-es autópályáról. A velencei pihenő közelében egy Volkswagen és egy Peugeot ütközött. A Volkswagenből egy sérültet a tűzoltók szabadítottak ki a roncsok közül.

Tovább...
 
Fának csapódott egy Toyota a Széna téren Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény - Bisztricz Anett szóvivő   
2008. július 07.

Vasárnap hajnalban közlekedési balesethez riasztották a székesfehérvári tűzoltókat. Székesfehérváron, a Széna téren egy személygépkocsi fának csapódott, a sofőr a roncsok közé szorult. Az autót vezető férfi közepesen ittas volt.

Tovább...
 
Raktártűz az Ikarus Ipari Parkban Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény - Bisztricz Anett szóvivő   
2008. július 06.

ImageEgy kigyulladt raktárhoz riasztották a székesfehérvári tűzoltókat az egykori Ikarus gyár telephelyére. A tűzoltók két gépjárműfecskendővel és a vízszállítóval vonultak a tűzesethez. Az Ikarus Ipari Park egyik körülbelül 10x10 méteres helyiségének sarkában egy autóbusz alkatrészeket tároló fémkaloda kapott lángra. A tűzben 2-3 szomszédos kalodában is megrongálódtak az alkatrészek, köztük hűtőventillátorok.

Tovább...
 
Hármas karambol az úrhidai úton Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény - Bisztricz Anett szóvivő   
2008. július 04.

Három személygépkocsi ütközött pénteken reggel Úrhida és Székesfehérvár között. A sárpentelei bekötőút és a szabadbattyáni elágazó között egy Suzuki Swift, egy Opel Astra és egy Ford Focus karambolozott. A Suzukiban utazó, súlyosan sérült nőt a mentők a tűzoltók segítségével emelték ki a kocsiból. A Suzukit vezető férfi, és az Opelt vezető nő könnyebb sérüléseket szenvedett. A balesethez a székesfehérvári tűzoltóság egy gépjárműfecskendővel és a műszaki mentőszerrel vonult.

 
Kigyulladt a 23-as busz Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. július 03.

ImageKigyullad a 23-as busz tegnap délután Székesfehérváron, a Fiskális út és a Kassai utca kereszteződésében. A menetrend szerint közlekedő jármű sofőrje a visszapillantó tükörben vette észre, hogy a hátsó kerekeknél erőteljes füst gomolyog, ezért megállt, s leszállította az utasokat. A tűzoltók hamarosan a megérkeztek a helyszínre - ekkor csaptak fel a lángok a motortérből. A gyors intézkedésnek köszönhetően a tűz nem terjed át az utastérre, és személyi sérülés sem történt.

Tovább...
 
Traffipaxok Fejér Megyében Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. június 27.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság júliusi traffipax-előjelzésére bizonyára sokan kíváncsiak, így alább közzétesszük a listát. Ne feledjék azonban, hogy nemcsak a megjelölt útszakaszokon találkozhatnak rendőri ellenőrzéssel! Igyekezzenek hát betartani a közlekedési szabályokat – s nemcsak a megszegésért járó büntetés miatt, hanem saját és mások testi épségének, valamint a káresemények elkerülése végett is!

Tovább...
 
<< Első < Előző 171 172 173 174 175 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1904 - 1914 / 1915