Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kék hírek
Kék hírek
Országos tűzgyújtási tilalom Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2009. április 14.

Az utóbbi időben a csapadékmentes időjárás, valamint az emberi gondatlanság következtében jelentősen megnőtt az avar, parlag, nádas és az erdőtüzek száma. A tűzesetek megelőzése érdekében az ország teljes területén lévő erdőkben és az erdőterületek határától számított 200 méteren belüli területen - a kijelölt tűzrakó helyen is - valamint a közút-és vasút menti fásításokban mindennemű tűzgyújtás, beleértve a parlag és gazégetést is, 2009. április 8-tól átmeneti időre tilos.

Tovább...
 
Lakókocsi égett az M7-esen Nyomtatás E-mail
Írta: Bisztricz Anett   
2009. április 10.

ImageKigyulladt egy lakókocsi csütörtökön délután az M7-es autópályán. A tűzoltók kiérkezésekor a mikrobusszal vontatott a lakókocsi már teljes terjedelmében égett. Személyi sérülés nem történt. A tűzben a lakókocsi szinte teljesen megsemmisült.

Tovább...
 
Útlezárások az FC Fehérvár - Budapest Honvéd FC meccs miatt Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2009. április 10.

ImageÁprilis 11-én 19.00 órai kezdettel Székesfehérváron a Sóstói Stadionban rendezik a Fehérvár FC – Budapest Honvéd NB I-es bajnoki labdarúgó mérkőzést. A mérkőzést az illetékes bizottság kiemelt biztonsági kockázatúnak minősítette. A mérkőzés idején forgalomterelésre, zárásra kell számítani.

Tovább...
 
TRAFFIPAXOK FEJÉR MEGYÉBEN Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. április 08.

ImageA Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság áprilisi traffipax-előjelzésére bizonyára sokan kíváncsiak, így alább közzétesszük a listát. Ne feledjék azonban, hogy nemcsak a megjelölt útszakaszokon találkozhatnak rendőri ellenőrzéssel! Igyekezzenek hát betartani a közlekedési szabályokat – s nemcsak a megszegésért járó büntetés miatt, hanem saját és mások testi épségének, valamint a káresemények elkerülése végett is!

Tovább...
 
Pótkocsi borult fel Szabadbattyán közelében Nyomtatás E-mail
Írta: Bisztricz Anett   
2009. április 08.

ImageMűtrágyát szállító teherautó pótkocsija borult fel kedden reggel Szabadbattyán és Tác között. A pótkocsin lévő zsákos pétisó lezuhant, s körülbelül 200 méter hosszan elszóródott. Személyi sérülés nem történt. A pótkocsit a tűzoltók segítségével állították kerekeire.

Tovább...
 
Autótűz Agárdon Nyomtatás E-mail
Írta: Bisztricz Anett   
2009. április 07.

ImageKigyulladt személygépkocsihoz riasztották a székesfehérvári tűzoltókat. Agárdon a Matróz utcában parkoló Dodge Gran Caravan motortere és utastere égett. A lángokat a tűzoltók fékezték meg. Személyi sérülés nem történt. A tűz keletkezésének okát a székesfehérvári tűzoltóság vizsgálja.

Tovább...
 
Skoda és Fiat frontális karambolja a 7-es főúton Nyomtatás E-mail
Írta: Bisztircz Anett   
2009. április 06.

ImageFrontálisan ütközött két személygépkocsi vasárnap reggel Baracska-Annamajor és Baracska között. Mindkét autóba egy-egy sérült a roncsok közé szorult, őket a tűzoltók szabadították ki. Az egyik sofőrt mentőhelikopter szállította kórházba.

Tovább...
 
Összeütközött két autó a Király soron Nyomtatás E-mail
Írta: Bisztricz Anett   
2009. április 02.

ImageKözlekedési balesethez riasztották a székesfehérvári tűzoltókat szerdán reggel. A Király soron a Budai út kereszteződése előtt egy Daewoo Kalos és egy Peugeot 307-es ütközött. A balesetben egy ember sérült meg. A tűzoltók a járművek áramtalanítását végezték el.

Tovább...
 
Vezetéstechnikai gyakorlat Tökölön Nyomtatás E-mail
Írta: Székesfehérvári Tűzoltóság   
2009. március 31.

ImageEgy héten át összesen százhúsz tűzoltógépjármű vezető vett részt a tököli repülőtéren tartott vezetésbiztonsági felkészítésen. A tűzoltók valamennyien olyan Atego típusú járművek vezetését próbálták ki, amelyek között az elmúlt négy évben négyszer fordult elő baleset, ebből három borulással végződött, és halálos áldozatot is követelt. A vezetéstechnikai gyakorlat előzménye az volt, hogy ezeknek az újabb típusú tűzoltóautóknak a sofőrök szerint kedvezőtlen a menetstabilitásuk, és hátsó részük „pattog”.

Tovább...
 
Kamionnal ütközött egy Audi az M7-esen Nyomtatás E-mail
Írta: Bisztricz Anett   
2009. március 30.

ImageKözlekedési balesethez riasztották a székesfehérvári tűzoltókat. Az M7-es autópályán a Székesfehérvár felől Budapest felé haladó Audi személygépkocsi a kápolnásnyéki lehajtó előtt a jobb elejével egy román rendszámú, pótkocsis MAN teherautó bal hátuljával ütközött. Az Audiban ketten könnyebben sérültek.

Tovább...
 
Kerti és mezőgazdasági égetés szabályai Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2009. március 27.

ImageSzékesfehérvár területén az önkormányzat rendelete értelmében az avar és kerti hulladékok ártalmatlanításáról elsősorban komposztálással kell gondoskodni. Az égetés a családi házas övezetben tűrt állapotként fogadható el, meghatározott feltételek betartásával. A tűzoltóság kéri mindazokat, akik Székesfehérváron a megengedett időpontban és feltételek mellett kerti hulladékot égetnek, illetve a városon kívül és a környező településeken az Országos Tűzvédelmi Szabályzat betartása mellett tüzelnek, ezt az égetés megkezdése előtt, és annak végén is jelentsék be a tűzotlóság ügyeletére a 22/311-063-as telefonszámon.

Tovább...
 
<< Első < Előző 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1926 - 1936 / 2094