Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kék hírek
Kék hírek
Garázstűz a Huba utcában Nyomtatás E-mail
Írta: Bisztricz Anett   
2009. január 18.

ImageKigyulladt egy hárombeállásos garázs szombaton délelőtt Székesfehérváron a Huba utcában. A családi ház mögött lévő helyiségben ruhák, használati tárgyak és bútorok égtek. A tűzből a tűzoltók egy szénsavpalackot hoztak ki. Személyi sérülés nem történt.

Tovább...
 
Csirkeszállító borult árokba, ház falának csapódott egy sószóró Nyomtatás E-mail
Írta: Bisztricz Anett   
2009. január 16.

ImageSzerdán éjszaka és a csütörtök reggeli órákban több árokba csúszott jármű műszaki mentéséhez kérték a székesfehérvári tűzoltók segítségét. Velence és Pusztaszabocs között egy csirkéket szállító pótkocsis teherautó borult az árokba, Székesfehérváron egy sószóró tehergépkocsi egy családi ház falának csapódott. Személyi sérülés szerencsére egyik esetben sem történt.

Tovább...
 
Iszapszállító borult fel Iszkaszentgyörgy és Moha között Nyomtatás E-mail
Írta: Bisztricz Anett   
2009. január 15.

ImageFelborult teherautóhoz riasztották a székesfehérvári tűzoltókat szerdán kora délelőtt. A tűzoltók egy gépjárműfecskendővel és a daruval vonultak a káresethez. A teherautó vegyszerrel kezelt száraz szennyvíziszapot szállított, amely a környezetre nem jelentett veszélyt. A sofőrt a mentők kórházba szállították.

Tovább...
 
Több, mint 70 csonttörés a jég miatt - "nagyüzemben" dolgoznak a kórházban Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. január 15.

ImageA Fejér Megyei Szent György Kórházban tegnap több, mint hetvenen jelentkeztek csonttöréses, illetve zúzódásos panasszal. Az ónos eső miatt létrejött jégen olyan sokan szenvedtek sérülést Székesfehérváron és környékén, hogy meg kellett duplázni az orvosok és az egészségügyi szakszemélyzet létszámát. A traumatológiára huszonhat beteget kellett felvenni, a műtőkben pedig folyamatosan operálták a nyílt töréseket, ficamokat, izületi töréseket, koponyasérüléseket.

 
Szántóföldön állt meg a Suzuki Velencén Nyomtatás E-mail
Írta: Bisztricz Anett   
2009. január 15.

ImageKözlekedési balesethez riasztották a székesfehérvári tűzoltókat január 7-én, szerdán délelőtt. Velencén, a Nadapi úton egy Suzuki Swift letért az útról, átfordult a tengelye körül, majd a szántóföldön a kerekein állt meg. Az autó vezetője könnyebben sérült. A műszaki mentésben a székesfehérvári tűzoltók és a pázmándi önkéntesek vettek részt.

Tovább...
 
Még mindig a piros riasztás van érvényben Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. január 15.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat tegnap este ismét kiadta a harmadfokú riasztást hazánk déli és észak-dunántúli területeire. Mindkét régióban folyamatosan szakad az ónos eső, ám az előrejelzések szerint ezt a nyugat felől havazás váltja majd fel. A fagy napközben sem fog túlságosan felengedni, így aki csak teheti, ne induljon el otthonról. Az autópályákon zavartalan a közlekedés, a mellékutakon viszont csúszkálnak az autók. Székesfehérváron ezekben a percekben (6:00) is esik az ónos eső.

 
Jégpáncél az utakon Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. január 14.

Kora reggel óta ónos eső esik Székesfehérváron, ami az utakra fagyott, a gépjárművek pedig még téli gumival is igencsak csúszkálnak. Dél-Dunántúlon már hajnalban egy centiméteres jeget tapasztalhattak a „kimerészkedők”. Fejér megye déli részein reggel fél nyolc körül kezdett el hullani az ónos eső, s a Depónia Kft. neki is állt a sózásnak. Az Alba Volán minden helyközi járatot elindított, bár a közúti és a vasúti közlekedésben jelentős fennakadásokra lehet számítani. Először csak Dél-Dunántúlon és Közép-Dunántúlon volt piros riasztás, ám hamarosan hazánk többi területire is a legmagasabb fokozatot lépteti érvénybe az Országos Meteorológiai Szolgálat.

 
Új digitális tachográf  fizess, ha nem pihensz! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. január 13.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság illetékes dolgozói ma délelőtt vettek részt azon az oktatáson, amelyen az új digitális tachográf leolvasók kezelését ismertették velük. E szerkezeteket ugyanis néhány napon belül alkalmazni fogja a rendőrség, hogy segítségükkel ellenőrizni tudják a gépjárművezetők jogszabályban meghatározott vezetési-pihenési idejét: az előírások szerint 4,5 órás vezetés után háromnegyed órás szünetet kell tartani. A 6 perces túllépésért 50.000 Ft-ot kell fizetni, 90 perc felett pedig 400.000 Forintos bírságot szabnak ki.

 
Autótűz a Lövölde utcában Nyomtatás E-mail
Írta: Bisztricz Anett   
2009. január 12.

Égő személygépkocsihoz riasztották a székesfehérvári tűzoltókat hétfőn hajnalban. Székesfehérváron, a Lövölde utcában egy Peugeot borult lángba. A tűzben a közeli lakóház egyik ablaka is megrongálódott. A tűzoltók kiérkezésekor a négyemeletes lakóháztól körülbelül egy méterre parkoló Peugeot 307-es motortere és utastere teljes terjedelmében égett. A nagy hőterhelés miatt a lakóház egyik földszinti lakásának az ablakáról leolvadt a redőny és az ablaküveg betörött. A lángokat a tűzoltók fékezték meg. A tűzben az autó teljesen kiégett. Személyi sérülés nem történt.

Tovább...
 
Baleset a Kisteleki utca-Géza utca kereszteződésében Nyomtatás E-mail
Írta: Bisztricz Anett   
2009. január 11.

ImageÖsszeütközött két személygépkocsi a Kisteleki utca és a Géza utca kereszteződésében csütörtökön késő délután Székesfehérváron. A tűzoltók egy gépjárműfecskendővel és a műszaki mentőszerrel vonultak a káresethez. A helyszínen egy Daewoo Matiz egy Volkswagen Passat jobb elejének ütközött, majd megpördült az úton. A Daewoo vezetőjét a mentők kórházba szállították. A tűzoltók áramtalanították a járműveket.

Tovább...
 
Fagyott  de még nem biztonságos Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. január 11.

Csábítóan hívogatja ugyan a Velencei-tó jege a korcsolyázni vágyókat, ám nem árt az óvatosság: a tó közepéig még nagyon veszélyes bemenni, hiszen néhol a kettő centimétert sem éri el a jégvastagság. Az északi részen helyenként három centiméteresre is megduzzadt a jég – a váltakozó vastagság és a jégbuckák miatt csak a kijelölt helyeken ajánlatos csúszkálni. Ez Gárdonynál az Agárd napsugár és Pop-strand előtti teret foglalja magába.

 
<< Első < Előző 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1970 - 1980 / 2094