Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kék hírek
Kék hírek
Teherautóval ütközött egy Opel a Budai úton Nyomtatás E-mail
Írta: Bisztricz Anett   
2008. november 27.

ImageKözlekedési balesethez riasztották a székesfehérvári tűzoltókat ma délelőtt. Székesfehérváron a Nagyszombati út és a Budai út kereszteződésében egy tehergépkocsi és egy személyautó ütközött. A jelzés szerint a teherautó felborult. A székesfehérvári tűzoltók egy gépjárműfecskendővel, a műszaki mentőszerrel és a daruval vonultak a káresethez.

Tovább...
 
Kaput és gázórát döntött ki egy Volvo Nyomtatás E-mail
Írta: Bisztricz Anett   
2008. november 27.

ImageLeszakított gázórához riasztották a székesfehérvári tűzoltókat szerdán késő délután. Székesfehérváron a Dévényi utcában egy személygépkocsi kidöntött egy vaskaput és vele együtt a gázórát, amelynek következtében ömleni kezdett a földgáz. A Volvo a családi ház vaskapujának ütközött, a kapu kidőlt, és letörte az udvaron lévő gázórát. Az autó a vaskapun állt meg, a gázvezetékből ömleni kezdett a földgáz.

Tovább...
 
Traffipaxok Fejér Megyében Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. november 27.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság decemberiri traffipax-előjelzésére bizonyára sokan kíváncsiak, így alább közzétesszük a listát. Ne feledjék azonban, hogy nemcsak a megjelölt útszakaszokon találkozhatnak rendőri ellenőrzéssel! Igyekezzenek hát betartani a közlekedési szabályokat – s nemcsak a megszegésért járó büntetés miatt, hanem saját és mások testi épségének, valamint a káresemények elkerülése végett is!

Tovább...
 
Körforgalomban landolt egy Daewoo Nyomtatás E-mail
Írta: Bisztricz Anett   
2008. november 27.

ImageKözúti közlekedési balesethez riasztották a székesfehérvári tűzoltókat szerdán kora este. Székesfehérváron az Auchan áruháznál lévő körforgalomban egy autó az árokba hajtott. A tűzoltók egy gépjárműfecskendővel és a műszaki mentőszerrel vonultak a káresethez.

Tovább...
 
Elhunyt a fehérvári kórházban Flipper Öcsi Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. november 26.

Meghalt Flipper Öcsi (születéskori nevén Jeszenszky Béla), a Hungária együttes egykori frontembere. Az alkohol-problémákkal és depresszióval küzdő zenészt egy hónappal ezelőtt szállították be a Fejér Megyei Szent György Kórházba, ahol többször is az intenzív osztályra került, és sokáig géppel lélegeztették. Később már önállóan tudott levegőt venni, ám súlyos belső szervi problémái voltak, s tegnap éjjel, háromnegyed tizenkettőkor elhunyt. 46 éves volt.

 
Életek másodpercekért - a valóságban is Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. november 25.

ImageElgázolták Budur Gabriellát, a MotoGP trilógia kötetek szerzőjét. – informálta szerkesztőségünket a BGP Media sajtóirodája – Múlt szerdán még arról adtunk hírt, hogy megjelent az írónő új könyve „Életek másodpercekért” címmel, most pedig azt halljuk, hogy a balesetmentes közlekedés aktivistájának nem adták meg az elsőséget, amikor Budapesten, a Népszínház utcában át akart kelni a zebrán. A türelmetlen sofőr elsodorta Gabriellát, aki a napokban csatlakozott a Budapest-Bamakó adománygyűjtő akcióhoz, s kezdte el tervezni új kampányát, amelyben a motoros mentősöknek szeretne segíteni.

Tovább...
 
Ford és Volkswagen karambolja az M7-esen Nyomtatás E-mail
Írta: Bisztricz Anett   
2008. november 25.

ImageÖsszeütközött két személygépkocsi vasárnap kora este az M7-es autópályán. A Budapest felé vezető oldalon, a 70-es kilométernél egy Ford Focus egy Volkswagennel ütközött. A Ford keresztbe fordult az úton, a Volkswagen az út menti vízelvezető árokban állt meg. A mentők egy sérültet szállítottak kórházba. A műszaki mentés és a helyszínelés idejére állt a forgalom az M7-es autópálya ezen szakaszán.

Tovább...
 
Családi ház gyulladt ki Iszkaszentgyörgyön Nyomtatás E-mail
Írta: Bisztricz Anett   
2008. november 22.

ImageCsaládi ház nappalijában csaptak fel a lángok csütörtökön éjszaka Iszkaszentgyörgyön. A Márványkertben lévő épület nappalijában a berendezési tárgyak égtek. A tűz a ház többi részére nem terjedt át, ám a helyiségek erősen kormozódtak. Személyi sérülés nem történt.

Tovább...
 
Peugeot és Nissan karambolja a Zámoly utcán Nyomtatás E-mail
Írta: Bisztricz Anett   
2008. november 20.

ImageSzemélygépkocsik karamboljához riasztották a székesfehérvári tűzoltókat csütörtökön délelőtt. Székesfehérváron, a Zámoly utca és a Zámoly köz kereszteződésében egy Nissan Primera egy Peugeot személygépkocsival ütközött. A balesetben az egyik sofőr súlyosan sérült. Az ütközés után a Peugeot az út menti vízelvezető árokba hajtott, és a jobb első kereke kitörött. Mindkét autóban a sofőr egyedül ült. A Peugeot-t vezető nőt a mentők az elsődleges adatok szerint súlyos sérülésekkel szállították kórházba.

Tovább...
 
Árokba hajtott egy Suzuki az elkerülőn Nyomtatás E-mail
Írta: Bisztricz Anett   
2008. november 20.

ImageÁrokba hajtott egy személygépkocsi csütörtökön délelőtt a 7-es főút Székesfehérvárt elkerülő szakaszán, a szabadbattyáni lehajtónál. A Suzuki Swiftben négyen ültek, közülük a mentők két embert az elsődleges adatok szerint súlyos sérüléssel szállítottak kórházba. A helyszínre érkező székesfehérvári tűzoltók áramtalanították a járművet.

Tovább...
 
Két baleset egy időben Nyomtatás E-mail
Írta: Bisztricz Anett   
2008. november 18.

ImageEgyszerre két közúti közlekedési balesethez riasztották a székesfehérvári tűzoltókat hétfőn reggel. A 8-as főúton egy személygépkocsi szalagkorlátnak ütközött, Seregélyes és Sárosd között pedig egy személyautó és egy mikrobusz karambolozott. A székesfehérvári tűzoltók nagy erőkkel vonultak a két helyszínre.

Tovább...
 
<< Első < Előző 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 Következő > Utolsó >>

Eredmények 2003 - 2013 / 2095