Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kék hírek
Kék hírek
Balesetek sorozata a reggeli esőben Nyomtatás E-mail
Írta: Bisztricz Anett szóvivő   
2008. október 30.

ImageEgymás után három közúti közlekedési balesethez riasztották a székesfehérvári tűzoltókat az esős időben csütörtökön reggel. Tácnál egy autóbusz egy teherautóval ütközött, több mint tízen megsérültek. A 8-as főúton egy furgon, a 811-es úton egy kisáruszállító hajtott az árokba. A 8-as főúton a Székesfehérvár felől Csór irányába tartó furgon Csór előtt az út menti vízelvezető árokba csapódott. A Citroën Jumpert vezető férfit a mentők a székesfehérvári tűzoltók segítségével emelték ki a járműből. A férfit a mentők kórházba szállították.

Tovább...
 
Több súlyos sérültje is van a táci balesetnek Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. október 30.

Súlyos baleset történt ma reggel Szabadbattyán és Tác között: egy negyven főt szállító csuklós busz Kálozról tartott Székesfehérvárra, amikor a táci megállóban (az utasok le- és felszállásakor) egy teherautó hátulról nekirohant. Az ütközés során többen súlyos fej- és gerincsérülést szenvedtek. Akit lehetett, a mentősök a helyszínen láttak el, a többieket a székesfehérvári kórházba szállították, s volt, akit mentőhelikopter vitt az Országos Traumatológiai Intézetbe. A teherautóból kifolyt gázolaj miatt (is) az érintett útszakaszt mindkét irányban lezárták.

 
Széchenyi Ödön sírjánál koszorúztak a tűzoltók Nyomtatás E-mail
Írta: Bisztricz Anett   
2008. október 29.

ImageSzékesfehérvári kezdeményezésre idén tizenhetedik alkalommal indult útjára október 16-án a Gróf Széchenyi Ödön Emléktúra Törökországba. A szervezők célul tűzték ki, hogy évről évre felkeresik és megkoszorúzzák a magyar és a török tűzoltóság megalapítójának, Gróf Széchenyi Ödönnek a sírját Isztambulban, valamint egy körutazás keretében az első világháborúban hősi halált halt magyar katonák emlékhelyeit.

Tovább...
 
Traffipaxok Fejér Megyében Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. október 27.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság novemberi traffipax-előjelzésére bizonyára sokan kíváncsiak, így alább közzétesszük a listát. Ne feledjék azonban, hogy nemcsak a megjelölt útszakaszokon találkozhatnak rendőri ellenőrzéssel! Igyekezzenek hát betartani a közlekedési szabályokat – s nemcsak a megszegésért járó büntetés miatt, hanem saját és mások testi épségének, valamint a káresemények elkerülése végett is!

Tovább...
 
Kiégett egy lakás Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. október 24.

ImageTegnap este, 21 óra 45 körül egy épületből kiömlő füstről érkezett bejelentés, amely forrása a Zichy liget 6 szám alatti, első emeleti lakás volt. – kaptuk a hírt Réger Istvántól - A Székesfehérvári Tűzoltóság nagy erőkkel vonult a helyszínre: három fecskendővel, egy emelőkosarassal, és egy műszaki mentő járművel, valamint 22 tűzoltóval. A lakásban egy fő tartózkodott, akit a tűzoltók a mentés során kihoztak és átadták a mentősöknek. Az említett személy füstmérgezést kapott, de állapota nem súlyos.

Tovább...
 
Bomba a Szövetség utcában Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. október 23.

Egy II. világháborús bombát találtak Székesfehérváron, a Szövetség utcában. A robbanóeszközre földmunkák közben bukkantak rá szerdán. A tűzszerészek kiürítettek a környéken 15 házat, körbekerítették a bombát, s ma reggelig őrizték a rendőrök és a polgárőrség tagjai, amikor is lakott területen kívülre szállították, hogy hatástalanítsák.

 
Kigyulladt egy családi ház Pátkán Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. október 22.

ImageÉgő családi házhoz riasztották a fehérvári tűzoltókat tegnap délelőtt, 9 óra után. – tájékoztatott Réger István – A pátkai „helyszínelés” során a tűzoltók azt látták, hogy az Árpád utcában egy lakóház 15m2-es szobájában bútorok, ruhaneműk égnek. Két gépjárműfecskendővel és a vízszállító gépjárművel, összesen 13 tűzoltó kezdte meg a beavatkozást.

Tovább...
 
Baleset Szfvár és Zámoly között Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. október 22.

ImageTegnap este, 19-20 óra között baleset történt Székesfehérvár és Zámoly között. – mondta informátorunk, Réger István - Szemtanúk szerint egy férfi láthatósági mellény nélkül sétált az út szélén, akitől a Toyota típusú személygépkocsi sofőrje vélhetően megijedt, és az árokból visszacsapódva az úton a gépkocsival megállt az oldalára fordulva. Az autóban két személy utazott, akik szerencsére csak könnyebb sérüléseket szenvedtek.

Tovább...
 
Közlekedési baleset Pázmánd-Szőlőhegynél Nyomtatás E-mail
Írta: Székesfehérvári Tűzoltóság   
2008. október 21.

ImageKözlekedési balesethez riasztották a székesfehérvári tűzoltókat és a mentőket hétfőn reggel fél nyolc után. A jelzés szerint Pázmánd külterületén a Szőlőhegynél egy személygépkocsi felborult. A fehérvári tűzoltók és a pázmándi önkéntesek kiérkezésekor a járműben már senki sem tartózkodott a KIA személygépkocsi vezetőjét és utasát a mentők ápolták.

Tovább...
 
Kútba esett vonulás Nyomtatás E-mail
Írta: Székesfehérvári Tűzoltóság   
2008. október 21.

ImageHétfőn délután egy óra után pár perccel kapott jelzést a fehérvári tűzoltóság arról, hogy Székesfehérváron, a Kosztolányi utcában két ember beleesett egy kútba. A tűzoltók két gépjárműfecskendővel és a mentőszolgálat is két autóval vonultak a helyszínre, ahol az egységeket egy rendkívül zavartan viselkedő bejelentő fogadta. Egy tűzoltót kötélbiztosítással leengedtek a biztonság kedvéért, hogy a kutat átvizsgálja, de a 6-8 méter mély kútban persze senki sem volt.

Tovább...
 
M7-es autópálya - autó az árokban Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. október 20.

Egy Volvo típusú személy autó átszakította a szalag korlátot és az árokba hajtott tegnap délután, 16 óra körül, az M7-es autópálya bal pályán, a táci lejáró után, a 69-ees kilométernél. – tájékoztatta szerkesztőségünket a Székesfehérvári Tűzoltóságtól Réger István, aki elmondta: Az autóban két személy ült, akiket a mentősök segítettek kiszabadulni. Mindketten könnyebb sérüléseket szenvedtek.

 
<< Első < Előző 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 Következő > Utolsó >>

Eredmények 2025 - 2035 / 2095