Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kék hírek
Kék hírek
Nádtetős ház gyulladt ki Velencén Nyomtatás E-mail
Írta: Bisztricz Anett szóvivő   
2008. október 14.

ImageKigyulladt egy nádtetős ház tetőszerkezete hétfőn kora este Velencén. A székesfehérvári tűzoltók II-es kiemelt fokozatban, három gépjárműfecskendővel és a vízszállítóval vonultak az esethez, és a pázmándi önkéntesek is a helyszínre siettek. A Csemete utcában lévő családi ház oltását slaggal a tűzoltók kiérkezése előtt két rendőr megkezdte.

Tovább...
 
Kilyukadt a Suzuki üzemanyagtartálya a 62-esen Nyomtatás E-mail
Írta: Bisztricz Anett szóvivő   
2008. október 12.

ImageSzemélygépkocsi hátuljának ütközött egy furgon vasárnap délelőtt a 62-es főúton, a börgöndpusztai bekötőútnál. A Suzuki az ütközészt követően út közepén állt meg, az üzemanyagtartálya megrongálódott, amelyből a benzin az útra folyt. Az autó vezetőjét a mentők kórházba szállították. Az Iveco furgon sofőrjének nem esett baja.

Tovább...
 
Leégett egy nyaraló Gárdonyban Nyomtatás E-mail
Írta: Bisztricz Anett szóvivő   
2008. október 11.

ImageKigyulladt egy faház szombaton hajnalban Gárdonyban. A Liliom utcában lévő nyaraló a tűzoltók kiérkezésekor lángokban állt. A tűzben a körülbelül 40 négyzetméteres faépület teljesen kiégett, csupán az oldalfalak maradtak meg. A hullámpala fedésű tetőszerkezet megsemmisült. Személyi sérülés nem történt. A székesfehérvári tűzoltók két gépjárműfecskendővel vonultak a káresethez.

 
Holttest a kiégett autóban Csákberénynél Nyomtatás E-mail
Írta: Bisztricz Anett szóvivő   
2008. október 07.

ImageLángba borult egy személygépkocsi hétfőn reggel Csákberény határában. A kukoricásban lévő kiégett utóban a tűzoltók egy holttestre bukkantak. - Reggel fél 8 előtt pár perccel riasztották a székesfehérvári tűzoltókat Zámoly és Csákberény közé, ahol a bejelentő szerint nagy területen száraz kukoricaszár égett. Az esethez két tűzoltófecskendő és a vízszállító jármű kezdte meg a vonulást.

Tovább...
 
Konyhatűz a Gáz utcában Nyomtatás E-mail
Írta: Bisztricz Anett szóvivő   
2008. október 07.

ImageKigyulladt egy panellakás konyhája október 5-én vasárnap délután a Gáz utcában. A tizedik emeleti lakásban a villanyrezsón felejtett lábos kapott lángra. A tűz a konyhaszekrényre is átterjedt. A tűzoltók gyors beavatkozásának köszönhetően a lángok a lakás többi részére nem terjedtek át. Személyi sérülés nem történt, a tűz keletkezésekor senki sem volt otthon.

Tovább...
 
Kamionok ütköztek az elkerülőn Nyomtatás E-mail
Írta: Bisztricz Anett szóvivő   
2008. október 05.

ImageKőszállító kamionok karamboloztak pénteken hajnalban Székesfehérvár határában, a 7-es és 8-as főút közös szakaszán. A Palotai út felől a 63-as főút csomópontja felé haladó nyerges vontató a jobb elejével nekiütközött az előtte lévő kamion bal hátuljának. A hátsó kamion fülkéje kigyulladt és teljesen kiégett. A lángokat a tűzoltók fékezték meg. A sofőrnek sikerült időben, sérülés nélkül kiszállnia a fülkéből.

Tovább...
 
Traffipaxok Fejér Megyében Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. szeptember 30.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság októberi traffipax-előjelzésére bizonyára sokan kíváncsiak, így alább közzétesszük a listát. Ne feledjék azonban, hogy nemcsak a megjelölt útszakaszokon találkozhatnak rendőri ellenőrzéssel! Igyekezzenek hát betartani a közlekedési szabályokat – s nemcsak a megszegésért járó büntetés miatt, hanem saját és mások testi épségének, valamint a káresemények elkerülése végett is!

Tovább...
 
Családi ház gyulladt ki a Móri úton Nyomtatás E-mail
Írta: Bisztricz Anett szóvivő   
2008. szeptember 29.

ImageKigyulladt családi házhoz riasztották a székesfehérvári tűzoltókat vasárnap kora este. Székesfehérváron a Móri úti családi ház padlásterében csaptak fel a lángok. A tűzoltók két gépjárműfecskendővel vonultak a káresethez. Az épület padlásterében papír, ruhanemű és bútorok égtek. A tűzoltók gyors beavatkozásának köszönhetően sikerült megakadályozni a tűz továbbterjedését.

Tovább...
 
Citroënnel ütközött egy Opel a zámolyi úton Nyomtatás E-mail
Írta: Bisztricz Anett szóvivő   
2008. szeptember 28.

ImageSzemélygépkocsik frontális karamboljához riasztották a székesfehérvári tűzoltókat szombaton este Székesfehérvár és Zámoly közé. A helyszínen egy Opel Astra és egy Citroën C3 ütközött. Az Opel keresztbe fordult az úton, a Citroën az út menti vízelvezető árokban állt meg. Az Opelt vezető férfit, valamint a Citroënben ülő férfit és nőt a mentők kórházba szállították.

Tovább...
 
Frontális karambol a 7-es főúton Nyomtatás E-mail
Írta: Bisztricz Anett szóvivő   
2008. szeptember 28.

ImageFrontálisan ütközött két személygépkocsi pénteken délután a 7-es főúton. A dinnyési bekötőút és az M7-es autópálya lehajtója között egy Suzuki Swift és egy Fiat Punto ütközött, majd mindkét autó keresztbe fordult az úton. A Suzukiban elöl utazó, súlyosan sérült nőt mentőhelikopter szállította kórházba. A Suzuki sofőrje, valamint a Fiat vezetője és utasa könnyebb sérüléseket szenvedett.

Tovább...
 
Városálom2010: elindult a regisztráció! Nyomtatás E-mail
Írta: Fidelitas   
2008. szeptember 26.

ImageOktóber 4-én a Budapesti Fidelitas régi álma válik valóra. "Városálom2010-Ragadd meg Budapestet!" címmel nagyszabású konferenciát rendezünk a fiatalok és a város viszonyáról. A rendezvény fővédnöke Tarlós István, helyszíne pedig az Uránia Mozi lesz!

Tovább...
 
<< Első < Előző 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 Következő > Utolsó >>

Eredmények 2036 - 2046 / 2095