Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kék hírek
Kék hírek
Teherautók ütköztek Iszkaszentgyörgynél Nyomtatás E-mail
Írta: Bisztricz Anett szóvivő   
2008. szeptember 26.

ImageKözlekedési balesethez riasztották a székesfehérvári tűzoltókat csütörtökön dél után nem sokkal. Iszkaszentgyörgy és Guttamási között kettő rakomány nélküli teherautó ütközött. A székesfehérvári tűzoltók két gépjárműfecskendővel, a műszaki mentőszerrel és a daruval vonultak a káresethez. A helyszínen, Iszkaszentgyörgy határában a Mercedes Actros teherautó pótkocsija az ütközést követően az úton a jobb oldalára borult, az Iveco Eurocargo pedig az út menti árokpartra hajtott.

Tovább...
 
Lerepült egy BMW a 81-es főútról Nyomtatás E-mail
Írta: Bisztricz Anett szóvivő   
2008. szeptember 25.

ImageÁrokba borult személygépkocsihoz riasztották a székesfehérvári tűzoltókat szerdán kora este. A jelzés szerint a 81-es főúton egy árokba borult autóban egy édesanya volt a gyerekeivel. A tűzoltók ennek megfelelően két gépjárműfecskendővel és a műszaki mentőszerrel vonultak a káresethez. - A helyszínen, Magyaralmás magasságában egy osztrák rendszámú BMW személygépkocsi lehajtott a körülbelül három méter mély töltésen, átfordult, végül az úttól körülbelül nyolc méterre a kerekein állt.

Tovább...
 
Busszal ütközött egy furgon a Balatoni úton Nyomtatás E-mail
Írta: Bisztricz Anett   
2008. szeptember 23.

ImageKözlekedési balesetről érkezett bejelentés a székesfehérvári tűzoltóság ügyeletére ma reggel 6 óra után néhány perccel. A jelzés szerint Székesfehérváron, a Balatoni úton egy autóbusz és egy kisteherautó ütközött, s egy sérült a roncsok közé szorult. A székesfehérvári tűzoltók egy gépjárműfecskendővel, a műszaki mentőszerrel és a daruval vonultak a káresethez.

Tovább...
 
Küzdelem utolsó lehelletig Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2008. szeptember 17.

ImageAz Alba Volán nagyon fiatal farmcsapata mindent kiadott magából, de a mérkőzés végén kijött a két csapat közti tudás- és tapasztalatkülönbség, így tekintélyes előnnyel tudott nyerni a HC Csíkszereda csapata. - Az Alba Volán bátran kezdte a találkozót, egy emberhátrányt is sikerült kivédekezni, ám a védők első igazán rossz helyezkedését rögtön góllal büntette Saluga. Mezőnyfölényben volt a HC, de így is akadt egyenlítési lehetőség egy szép Tóth-Farkas-Rajz támadás végén.

Tovább...
 
Szabadegyetemi előadás-sorozat a KFJ-en Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. szeptember 16.

„„A globalizáció ellentmondásai és az interkulturális feszültségek napjainkban IV.” – címmel indul idén ősszel útjára a KJF Kulturális Tanulmányok Tanszéke által meghirdetett szabadegyetemi előadás-sorozat. – tájékoztatta szerkesztőségünket Tóth Bence, a Főiskola PR-referense, akitől megtudtuk: a program mindenki számára nyitott és ingyenes – ahogy korábban már megszokhatták az érdeklődők.

Tovább...
 
Halálos baleset a 63-as főúton Nyomtatás E-mail
Írta: Bisztricz Anett szóvivő   
2008. szeptember 16.

ImageKözlekedési balesetről érkezett bejelentés a székesfehérvári tűzoltóság ügyeletére ma reggel nem sokkal fél hét után. A 63-as főúton Székesfehérvár és a bodakajtori bekötőút között egy személyautó és egy hűtőkocsi ütközött. A balesetben a személyautó sofőrje a helyszínen életét vesztette.

Tovább...
 
Két súlyos baleset másfél órán belül az esőben Nyomtatás E-mail
Írta: Bisztricz Anett szóvivő   
2008. szeptember 15.

ImageMásfél óra alatt két balesethez riasztották a székesfehérvári tűzoltókat a mai napon. Seregélyes és Sárosd között két személygépkocsi ütközött. A tűzoltók három sérültet feszítő-vágó berendezéssel szabadítottak ki a roncsok közül. Nem sokkal később a 7-es főútra kérték a segítségüket, ahol Székesfehérvár és Dinnyés között szintén két autó ütközött össze.

Tovább...
 
Első kéklámpás horgászverseny a Palotavárosi-tavaknál Nyomtatás E-mail
Írta: Bisztricz Anett szóvivő   
2008. szeptember 15.

ImageA székesfehérvári tűzoltóság, a Fehérvári Tűzoltók Egyesülete, valamint a Hivatásos Tűzoltók Független Szakszervezetének székesfehérvári egysége első alkalommal rendezett horgászversenyt a kéklámás szervek részére augusztus 13-án szombaton a Palotavárosi-tavaknál. A versenyen közel húsz induló volt. Közülük az első helyet dr. Kulcsár Aranka szerezte meg a rendőrség képviseletében, aki 5 kg 55 dkg kifogott hallal szerezte meg az első helyet.

Tovább...
 
Belső védelmi gyakorlat a Shell Gasnál Nyomtatás E-mail
Írta: Bisztricz Anett szóvivő   
2008. szeptember 15.

ImageA belső védelmi terv gyakorlatát tartották szeptember 12-én pénteken a Shell Gas Hungary Zrt. székesfehérvári töltőüzemében. A Sóstói Ipari Parkban lévő üzemben a feltételezett veszélyhelyzet szerint egy baleset miatt a palacktároló telepen megrongálódott egy PB-gázpalack, amelyből szivárogni kezdett a gáz, és később ki is gyulladt.

Tovább...
 
Suzuki és kisteherautó karambolja Csákberénynél Nyomtatás E-mail
Írta: Bisztricz Anett szóvivő   
2008. szeptember 09.

ImageFelborult egy kisteherautó hétfőn reggel Csákberény közelében. A Citroën Jumper egy Suzuki Swifttel ütközött Csákberény és a Gánt-Csákvár-Zámoly elágazó között, majd az út mellett a jobb oldalára borult. A Suzukit vezető súlyosan sérült férfit egy szabadnapos székesfehérvári tűzoltó - aki a baleset után érkezett autójával - segítette ki az összeroncsolódott kocsiból. A Citroënben öten ültek, közülük hárman könnyebben sérültek.

Tovább...
 
Helikopterbaleset bemutatója Sukorón Nyomtatás E-mail
Írta: Bisztricz Anett szóvivő   
2008. szeptember 07.

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat szervezésében egy tömeges helikopterbaleset mentési gyakorlatát tartották szombaton a sukorói focipályán. A feltételezés szerint a helikopter bemutatót tartott, ám eközben nekirepült a domboldalnak, végül a focipályán lezuhant. A szétrepülő törmelékektől 40-50 ember, köztük gyerekek sérültek meg, s a focipálya mellett kisebb területen az aljnövényzet is kigyulladt. A mentésben közel húsz mentőautó vett részt, köztük a Máltai Szeretetszolgálat osztrák és német járművei is.

 
<< Első < Előző 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 Következő > Utolsó >>

Eredmények 2047 - 2057 / 2095