Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kék hírek
Kék hírek
Elfogták a fehérvári rendőrök az egyik legjobban keresett bűnözőt Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. augusztus 01.

Székesfehérváron fogták el az országos körözési lista 9. helyén szereplő bűnözőt tegnap reggel. A rendőrök az Auchan áruház előtti körforgalomnál ismerték fel a férfit, akit autós, majd gyalogos üldözés után sikerült is kézre keríteniük. A bűnöző ellen a gödöllői és a tatabányai kapitányság is elfogatóparancsot adott ki lopás miatt, valamint II-III. kerületi, a szolnoki, veszprémi, kecskeméti, s a székesfehérvári városi és Fejér megyei bíróság is nagy erőkkel kereste már.

 
Árokba borult egy kisáruszállító a 63-ason Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény - Bisztricz Anett szóvivő   
2008. július 30.

ImageSzemélygépkocsival ütközött, majd árokba borult egy kisáruszállító kedden délután a 63-as főúton Székesfehérvár közelében. A Székesfehérvár felől Aba felé haladó, osztrák rendszámú Volkswagen Vento egy Citroën kisáruszállító bal hátsó oldalának ütközött. A balesetben ketten könnyebben sérültek.

Tovább...
 
Suzukik ütköztek a Budai úton Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény - Bisztricz Anett szóvivő   
2008. július 29.

Összeütközött két személygépkocsi hétfőn délután Székesfehérváron. A Budai úton a Fiskális út és a Titeli utca között egy régi típusú Suzuki Swift egy új Suzuki Swiftnek ütközött, amely ezután az út menti fánk hajtott. A balesetben az új típusú Swiftben utazó kislány könnyebben sérült. A tűzoltók az autók áramtalanítását végezték.

 
Garázstűz Pázmándon Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény - Bisztricz Anett szóvivő   
2008. július 28.

Kigyulladt garázshoz riasztották a székesfehérvári tűzoltókat vasárnap délben Pázmándra. A József Attila utcában egy családi ház mögé épített, könnyűszerkezetes, palafedésű garázs gyulladt ki. A tűz néhány négyzetméteren a ház külső szigetelésére is átterjedt. A tűz oltásában a székesfehérvári tűzoltók és a pázmándi önkéntesek vettek részt. A tűzben a garázsban tárolt néhány kondicionáló gép megrongálódott. Személyi sérülés nem történt.

 
Várják a javaslatokat a Királyi Régiói Díjra Nyomtatás E-mail
Írta: Felhívás   
2008. július 26.

A Közép-Dunántúli Regionális Fejlesztési Tanács hagyományaihoz híven 2008-ban is meghirdeti a „Királyi Régióért” díjat. Az Ecsedi Mária képzőművész tervei alapján készült ezüst emlékérmet Fejér, Komárom-Esztergom, valamint Veszprém megyében egy-egy, a Közép-dunántúli régió fejlődése érdekében kiemelkedő teljesítményt nyújtó személy kaphatja meg.

Tovább...
 
Tüzes éjszaka Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény - Bisztricz Anett szóvivő   
2008. július 25.

Péntekre virradó éjjel két jelentős tűzesetről érkezett bejelentés a székesfehérvári tűzoltóság ügyeletére. Éjfél előtt Zámolyra riasztották a tűzoltókat, ahol a jelzés szerint egy családi ház gyulladt ki. A tűzesethez a Fehérvár I-es és a Fehérvár III-as gépjárműfecskendő, valamint a vízszállító vonult.

Tovább...
 
Szerda - a Balesetek napja Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény - Bisztricz Anett szóvivő   
2008. július 24.

ImageTegnap reggel hat óra óta négy közlekedési balesethez riasztották a székesfehérvári tűzoltókat. 8 óra előtt nem sokkal a szakadó esőben Csákberény és a Gánt-Zámoly-Csákvár elágazó között egy Mercedes Actros kamion és egy Peugeot személygépkocsi ütközött. Az üres papírdobozokat szállító kamion az út menti vízelvezető árokba hajtott, és bebicskázott.

Tovább...
 
Beszorult sérült a kamionnal ütközött autóban Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény- Bisztricz Anett szóvivő   
2008. július 24.

ImageFrontálisan ütközött egy kamion és egy személygépkocsi szerdán reggel a szakadó esőben Csákberény és a Gánt-Zámoly-Csákvár elágazó között. Az autó sofőrje a roncsok közé szorult, őt a tűzoltók szabadították ki, majd a mentők súlyos sérülésekkel szállították kórházba.

Tovább...
 
Oszlopnak ütközött egy Maruti az Új Csóri úton Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény - Bisztricz Anett szóvívő   
2008. július 22.

ImageKözlekedési balesethez riasztották a székesfehérvári tűzoltókat hétfőn délután. Székesfehérváron, az Új Csóri úton egy Suzuki Maruti személygépkocsi az út menti beton lámpaoszlopnak ütközött, és kettétörte azt. A megdőlt oszlop az út fölé dőlt. Az autóban utazó idős nőt a mentők emelték ki a kocsiból. Őt és a Marutit vezető idős férfit kórházba szállították.

 
Családi ház tetőszerkezete gyulladt ki Sukorón Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény- Bisztricz Anett szóvivő   
2008. július 21.

Lángra kapott egy családi ház tetőszerkezete hétfőn hajnalban Sukorón. A Móga János utcában lévő, körülbelül 100 négyzetméteres családi ház tetőszerkezetébe valószínűleg belecsapott a villám a hajnali viharban, amelytől meggyulladt a tető. A tűzben a cserépfedésű tetőszerkezet körülbelül 10 négyzetméteren rongálódott meg, a lángok a beépített tetőtérre nem terjedt át. Személyi sérülés nem történt.

 
Lábonálló gabona égett Sárszentmihályon Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény - Bisztricz Anett szóvivő   
2008. július 21.

ImageLábonálló búza borult lángba szombaton délután Sárszentmihályon. A székesfehérvári tűzoltók II-es kiemelt fokozatban, három gépjárműfecskendővel és a vízszállítóval vonultak a káresethez. A tűz veszélyeztette a környező lakóházakat, de a tűzoltók gyors beavatkozásának köszönhetően a lángokat sikerült időben megfékezni. A körülbelül 15 hektáros búzatáblának mintegy 80%-a a lángok martalékává vált.

 
<< Első < Előző 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 Következő > Utolsó >>

Eredmények 2069 - 2079 / 2095