Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kék hírek
Kék hírek
Hálózatbővítés a fehérvári közösségi közlekedésben Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. február 13.
Többszöri előkészítést követően idén tovább bővül a helyijáratos buszhálózat Székesfehérváron. Az elmúlt időszak tapasztalatait figyelembe véve nem egyszerre, hanem ütemezetten, bizonyos időszakonként, néhány járatot érintve lépnek majd életbe a hálózatot és a menetrendet is érintő változások. Az I. ütemet április 2-tól vezetnék be, amelyről a döntést a február 15-ei ülésén hozhatja meg a Közgyűlés. A városlakók 2023. december 31-ig véleményezhették a módosítás-tervezetet, csaknem 200 észrevétel érkezett, több kérés be is épült a menetrendbe.
Tovább...
 
Kedden reggel lezárják a Halász utcát Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. február 12.
2024. február 13-án, kedden reggel 8 órától előreláthatólag egy hét időtartamra lezárják a Halász utcát. A szennyvízcsatorna-gerincvezetéken végeznek hibaelhárítási munkákat, emiatt zárják le az átmenő gépjárműforgalom elől a szakaszt a Palotai út csatlakozásnál.
Tovább...
 
In memoriam Szurdi Miklós (1950-2024) Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. február 12.
Szomorú hírrel indult a hét, 73 éves korában elhunyt Szurdi Miklós színész, rendező, a Vörösmarty Színház korábbi igazgatója.
Tovább...
 
Áramszünet kedden a Sütő utcában Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. február 12.
Az E.ON tájékoztatása szerint február 13-án, kedden áramszünetre kell számítani Székesfehérváron. A Sütő utca 30. szám alatt élők megértését és türelmét kérik.
Tovább...
 
Két helyszínen javítják az aknafedlapokat, rövdebb zárásokra kell készülniük az autósoknak Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. február 07.
A Távirda utcában csütörtökön, a Halász utcában pedig csütörtökön és pénteken kell kisebb zárásokra, forgalmi változásokra számítani aknafedlapokhoz kapcsolódó munkálatok miatt. A gépjárműforgalom mindkét helyen biztosított lesz.
Tovább...
 
Csütörtökön búcsúztatják Horváth Klárát Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2024. február 07.
Tovább...
 
In memoriam HORVÁTH KLÁRA (1953–2024) Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. január 30.
Székesfehérvár városa és közössége nevében szomorú szívvel búcsúzunk Horváth Klárától.
Tovább...
 
Járatkimaradások lesznek vasárnap és hétfőn a székesfehérvári helyi közösségi közlekedésben is Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2024. január 27.
Ismét sztrájkot hirdetett a Volánbusznál a Szolidaritás Autóbusz-közlekedési Szakszervezet január 28-ra, vasárnapra és január 29-re, hétfőre. A tervezett munkabeszüntetés ideje alatt, a jogszabályban foglaltaknak szerint biztosítják az elégséges szolgáltatásokat az utasok érdekében Székesfehérváron is. A várhatóan kimaradó járatok listáját a Volánbusz weboldalán közzétették.
Tovább...
 
Január 27-én kísérik utolsó útjára dr. Lukács Lászlót Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. január 26.
Január 27-én, szombaton 11.00 órakor a Budai Úti Református templomban vesznek végső búcsút dr. Lukács Lászlótól. Székesfehérvár kulturális-tudományos életének meghatározó személyisége, néprajzkutató, a Magyar Tudományos Akadémia doktora, a Szent István Király Múzeum nyugalmazott főmuzeológusa december 29-én hunyt el.
Tovább...
 
Szerdán áramszünet lesz Öreghegy egyes utcáiban Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. január 23.
Január 24-én, szerdán az E.ON tájékoztatása szerint áramszünetre kell számítani Öreghegy egyes utcáiban. Az E.ON az érintettek megértését kéri!
Tovább...
 
Pályakarbantartási munkák január 20-án Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. január 18.
Módosított menetrend szerint közlekednek a vonatok Budapest és Székesfehérvár között január 20-án, szombaton pályakarbantartási munkák miatt.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 23 - 33 / 2094