Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kék hírek
Kék hírek
Két új körforgalom, több mint 1300 méter felújított burkolat a Móri úton Nyomtatás E-mail
Írta: Fejér Tamás   
2023. december 04.
Zárul a Móri út felújítása, a város egyik jelentős bevezető útját két ütemben, egy év alatt újította fel a közbeszerzésen nyertes Útéppark Kft. A város és a kivitelező képviselői hétfőn reggel sajtónyilvános bejáráson nézték meg a beruházást.
Tovább...
 
Kedden áramszünet lesz Székesfehérvár több utcájában Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. december 04.
Az E.ON tájékoztatása szerint december 5-én, kedden áramszünetre kell számítani Székesfehérvár több városrészében. Az érintett területeken kérik a lakosság megértését.
Tovább...
 
A csapadékos időjárás miatt tovább tart a munkavégzés a Móri úton Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. december 03.
Tájékoztatjuk a közlekedőket, hogy a csapadékos időjárás miatt a kivitelező nem az előzetes ütemterv szerint tud haladni, így a meghirdetettnél tovább maradnak érvényben a Móri úton bevezetett lezárások és terelések.
Tovább...
 
Pénteken áramszünet lesz az Aligvári területeken Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. november 30.
Az E.ON tájékoztatása szerint december 1-jén, hétfőn áramszünetre kell számítani Székesfehérváron, az Aligvári területeken. Az érintett városrészben kérik a lakosság megértését.
Tovább...
 
Már aszfaltoznak – szerdától lezárják a Móri út – Szent Vendel utca csomópontot Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. november 27.
Már az aszfaltozás következik, így november 29-én, szerdán 8.00 órától várhatóan december 1-jén pénteken 17 óráig lezárják a Móri út – Szent Vendel utca csomópontot. Ezalatt a Móri út, valamint a Szent Vendel utca a csomópontig zsákutcaként működik. Az útzár miatt a csomóponton az autóbuszok áthaladása nem biztosítható, ezért az érintett helyi és helyközi autóbuszjáratok terelőútvonalon közlekednek.
Tovább...
 
Hétfőn, kedden és szerdán is áramszünet lesz az Öreghegyen és a Sütő utcában Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. november 26.
Az E.ON tájékoztatása szerint november 27-én, hétfőn, november 28-án, kedden, valamint november 29-én, szerdán is áramszünetre kell számítani Székesfehérvár több városrészében is. Az érintett területeken kérik a lakosság megértését!
Tovább...
 
Péntek reggel lezárják a Szent Vendel utcát a Móri úti csatlakozásnál Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. november 17.
Folyamatosan haladnak a kivitelezők a Móri út felújításával. Az aktuális munkálatok miatt 2023. november 17-én, pénteken reggel 8.00 órától várhatóan november 30-ig útzárat vezetnek be a Szent Vendel utca Móri út csatlakozásánál.
Tovább...
 
Csütörtökön és pénteken áramszünet lesz az Öreghegyen Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. november 15.
Az E.ON tájékoztatása szerint november 16-án, csütörtökön és november 17-én, pénteken is áramszünetre kell számítani Öreghegyen. Az érintett városrészben kérik a lakosság megértését.
Tovább...
 
Szerdán, csütörtökön és pénteken is áramszünet lesz Székesfehérvár egyes utcáiban Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. november 07.
Az E.ON tájékoztatása szerint áramszünet lesz november 8-án, 9-én és 10-én is Székesfehérvár számos utcájában. Az érintett területeken kérik a lakosság megértését.
Tovább...
 
Jelzőlámpás forgalomirányítás a felújítás miatt csütörtöktől a Móri úton Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. november 02.
2023. november 2-án, csütörtökön a felújítási munkálatokhoz kapcsolódóan jelzőlámpás forgalomirányítást vezetnek be a Móri út Szent Vendel utca előtti szakaszán, a városból kifelé haladó irányban.
Tovább...
 
Csütörtökön és pénteken áramszünet lesz Székesfehérvár egyes utcáiban Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. november 01.
Az E.ON tájékoztatása szerint áramszünet lesz Feketehegy és a Tóváros egyes utcáiban november 2-án, csütörtökön és november 3-án, pénteken 8.00 és 16.00 óra között. Az érintett területeken kérik a lakosság megértését.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 23 - 33 / 2075