Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kék hírek
Kék hírek
Csütörtökön áramszünet lesz a Sóstó környékén Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2022. augusztus 10.
Az E.ON tájékoztatása szerint áramszünet lesz több utcában augusztus 11-én. Az érintett területeken kérik a lakosság megértését.
Tovább...
 
Időszakos lezárás daruzási munkák miatt Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2022. augusztus 04.
A Kégl György utca elején, a Torony üzletháznál augusztus 4-én, csütörtökön 8-12 óra között daruzási munkákat végeznek. Ebben az időszakban a Kégl György utca a Budai út felől zsákutca lesz.
Tovább...
 
Forgalomkorlátozás az Alba Regia Feszt idején Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2022. augusztus 04.
A Bartók Béla téren rendezik meg augusztus 5-7-e között, péntektől vasárnapig az Alba Regia Fesztet.
Tovább...
 
Csütörtökön és pénteken két városrészben is áramszünet lesz Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2022. augusztus 03.
Az E.ON tájékoztatása szerint áramszünet lesz több utcában augusztus 4-én és 5-én. A lakosság megértését kérik az érintett területeken.
Tovább...
 
Folytatódik a körforgalom kialakítása a Sárkeresztúri út mellett Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2022. július 29.
Következő üteméhez érkezik a Sárkeresztúri úton a körforgalmú csomópont kialakítása: pénteken délutántól az eddig lezárt félpályára terelik át a forgalmat, és megkezdik a csomópont másik felének kialakítását, a déli összekötő út építéséhez kapcsolódóan. A közlekedést továbbra is jelzőlámpa irányítja.
Tovább...
 
Áramszünet lesz augusztus 2-án több székesfehérvári utcában Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2022. július 28.
Az E.ON Észak-dunántúli Áramhálózati Zrt. értesíti a lakosságot, hogy üzemszünet lesz augusztus 2-án 8.00 és 16.00 óra között több székesfehérvári utcában.
Tovább...
 
Forgalmirend-változás a Mártírok útján és az Új Váralja soron Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2022. július 27.
A FEZEN ideje alatt biztonsági okokból forgalomkorlátozásokra kell számítani a Mártírok útján és az Új Váralja sor környékén.
Tovább...
 
Kedd éjfélig meghosszabbították a harmadfokú hőségriasztást Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2022. július 25.
2022. július 26-án, kedden 24.00 óráig meghosszabbította a korábban elrendelt harmadfokú hőségriasztást az Országos Tisztifőorvos. Székesfehérváron is megtette a szükséges intézkedéseket az önkormányzat: vízvételre alkalmassá tették a közterületi tűzcsapokat és klimatizált helyiségek is várják a fehérváriakat a hőségben. A város polgármestere mindenkit arra kér, hogy figyeljünk egymásra, kiemelten a környezetünkben élő idős emberekre, valamint vigyázzunk a háziállatainkra is. A részletes tájékoztató az alábbiakban olvasható.
Tovább...
 
Szombati lezárások a rallye miatt Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2022. július 22.
Szombaton délután Székesfehérváron rallye szuperspeciál verseny lesz. Július 23-án 12 órától 22 óráig zárják le a futam Palotai utat érintő szakaszát. A helyi, illetve a regionális és országos buszjáratok terelőútvonalon közlekednek.
Tovább...
 
Félpályás lezárás a Farkasvermi úti vasúti útátjáróban Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2022. július 14.
A Farkasvermi úti vasúti átjáróban félpályás útzárral burkolatjavítási munkálatokat végeznek július 14-én, csütörtökön 7 órától július 16-án, szombaton reggel 5 óráig. Így ebben az időszakban forgalomkorlátozásra kell számítaniuk a gépjárművezetőknek.
Tovább...
 
Forgalomkorlátozás a Károly János utcában Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2022. július 11.
Csapadékvíz gerincvezeték tisztítása miatt forgalomkorlátozás lesz a Károly János utcában július 12-től július 15-ig. A kedden 8.00 órától pénteken 14 óráig tartó időszakban a munkálatok idejére szakaszonként zsákutca forgalmi rend lesz érvényben.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 34 - 44 / 1915