Kezdőlap arrow Kék hírek
Kék hírek
Sebesség- és forgalomkorlátozás mellett folytatódik a Berényi út felújítása Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2019. január 21.
ImageFolytatódik a Berényi út felújítása a második ütemmel január 21-től, hétfőtől. Az autósoknak forgalomkorlátozásra és 30 km/órás sebességkorlátozásra kell számítaniuk a Cserkész és a Vértanú utcák közötti szakaszon.
Tovább...
 
Csőtörés miatt lezárás Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2019. január 18.
Image2018. január 24-ig csőtörés utáni hibaelhárítás miatt az Új Csóri út irányából érkezők nem tudnak balra kanyarodni a Palotai útról a Mészöly Géza utca irányába. A forgalomkorlátozás idején a Palotai út - Mészöly Géza utca csomópontban az Új Csóri út irányából érkezők csak egyenesen és jobbra, a Kelemen Béla utca irányába tudnak továbbhaladni. A közlekedők türelmét kérik, egyúttal felhívják a figyelmet a Waze alkalmazásra, amely aktuális információkkal segít az útvonal-választásban.
 
Egyedül is beavatkozhatnak a martonvásári önkéntesek Nyomtatás E-mail
Írta: Szabó-Bisztricz Anett tűzoltó főhadnagy   
2019. január 17.
ImageSzéleskörű összefogással alig több mint egy év alatt az önálló beavatkozás jogosultságát is megszerezte a martonvásári tűzoltó egyesület. Az önkéntesek január elsejétől a vállalt készenléti időben Fejér megye öt településének közigazgatási területén a hivatásos és az önkormányzati tűzoltóságok nélkül avatkozhatnak be a káreseteknél. A januári martonvásári beiktatási ünnepségen a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság országos tűzoltósági főfelügyelője is az önkéntes szerepvállalás jelentőségét hangsúlyozta.
Tovább...
 
Útlezárások szombaton Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2019. január 11.
ImageToronydaru építési munkálatok miatt 2019. január 12-én, szombaton 6.00 órától 18.00 óráig az átmenő gépjárműforgalom elől lezárják a Várkörút Rákóczi út - Petőfi utca közötti, Budai út irányába vezető szakaszát. A korlátozás a Rákóczi út irányába vezető forgalmi sávot nem érinti. A lezárás miatt a Várkörút Petőfi utca - Budai út közötti szakasza csak a Budai út irányából közelíthető meg. Az érintett helyi autóbuszjáratok is terelőútvonalon közlekednek.
Tovább...
 
Szirénapróbák január 7-én Nyomtatás E-mail
Írta: Szabó-Bisztricz Anett   
2019. január 07.
ImagePaks harminc kilométeres körzetében, valamint Ercsiben, Ráckeresztúron és Dunaújvárosban lesz hallható szirénapróba január 7-én, hétfőn.
Tovább...
 
Ismét kétirányú a forgalom a Fiskális út teljes szakaszán Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2018. december 19.
Csütörtöktől visszaáll az eredeti forgalmi rend a Fiskális úton. Az autósok mától már két irányban haladhatnak a Budai út - Pozsonyi út közötti szakaszon, délutántól pedig már a Béla út - Pozsonyi út közötti szakaszon is.
Tovább...
 
Karácsonyi tűzmegelőzési bemutató Nyomtatás E-mail
Írta: Szabó-Bisztricz Anett   
2018. december 18.
ImageA Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság és a Fejér Megyei Tűzmegelőzési Bizottság karácsonyi tűzmegelőzési bemutatót tart december 20-án, csütörtökön Székesfehérváron. A Rákóczi utca és József Attila utca kereszteződésében lévő parkolóban a tűzoltók egy fémkonténert egy átlagos szoba bútoraival rendeznek be és egy karácsonyfát is elhelyeznek, amelyet meggyújtanak. A látványos bemutató jól szemlélteti, hogy a kigyulladt karácsonyfa percek alatt kiterjedt lakástüzet okozhat.
Tovább...
 
Adventkor is figyeljünk a gyertyákra Nyomtatás E-mail
Írta: Szabó-Bisztricz Anett   
2018. december 14.
ImageNaponta átlagosan tizenöt lakástűzhöz kell kivonulniuk a tűzoltóknak országszerte. Ez a szám télen a duplájára emelkedik, ebben az időszakban naponta akár harminc lakásban is keletkezik tűz. Ennek az az oka, hogy ilyenkor az emberek többet tartózkodnak otthon, fűteni kell és a szabadidős tevékenység, valamint az ünnepi dekoráció is hozzájárul a lakástüzek számának emelkedéséhez.
Tovább...
 
Hétköznapi hősképző Nyomtatás E-mail
Írta: Fejér Tamás   
2018. november 23.
Elfordulunk vagy segítünk? A közöny ellen indít érzékenyítő programot a Hősök Tere Kezdeményezés. Öt fehérvári és egy veszprémi iskola diákjai és pedagógusai féléves programsorozaton sajátíthatják el, hogyan válhatnak hétköznapi hősökké, és hogyan tehetik a saját közösségeiket befogadóbbá, eredményesebbé. Az Arconic Alapítvány segítségével megvalósuló képzés nyitóeseményét mintegy 200 diák és pedagógus részvételével tegnap tartották a Köfém Oktatási és Művelődési Központban.
Tovább...
 
Forgalmirend-változásra kell számítani a Berényi út felújítása miatt Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. november 14.
ImageA Berényi út felújításának III. üteméhez érkeztek a szakemberek, ezért az arra közlekedők újra ideiglenes forgalmirend-változásra számíthatnak november 14-én, szerdától. Újra járható lesz például a Mikszáth Kálmán utca lakótelepről kivezető szakasza.
Tovább...
 
Forgalmirend-változás a Fiskális úton Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. október 29.
A kegyeleti napok idején várhatóan megnövekszik a Béla úti köztemető környékén a közlekedők száma. Erre tekintettel október 31-én 17 órától november 5-én reggel 7 óráig visszaállítják a kétirányú forgalmi rendet a Fiskális út Béla út – Túrózsáki utca közötti szakaszán.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 34 - 44 / 1571