Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kék hírek
Kék hírek
Életbe lépett a vörös kód – figyeljünk fokozottan a hajléktalanokra és a rászorulókra! Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. január 09.
Életbe lépett a vörös kód jelzés tegnap 20 órától, és szombaton 8 óráig az ország egész területén érvényben is marad a figyelmeztetés a rendkívüli hideg miatt. Kérjük, fokozottan figyeljünk a hajléktalanokra és a hajlékkal rendelkező, de a megfelelő fűtést megoldani nem tudó családokra!
Tovább...
 
Méltatlan közösségi károkozás: vasárnap este ellopták a városi betlehem egyik bárányát Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. január 09.
Szomorúan zárult a karácsonyi ünnepkör Székesfehérváron: tegnap este a városi betlehemből elloptak egy kisbárányt. A térfigyelő kamerák felvétele alapján este háromnegyed 8 körül négy fiatal sétált a Városház téren, az egyikük lehajolt, majd a teret pásztázó forgókamera következő felvételén már hiányzott a fekvő állatfigura. Székesfehérvár Önkormányzata mélyen elítéli ezt a lopást, és kéri, hogy aki bármilyen információval rendelkezik, jelezze azt a rendőrségen!
Tovább...
 
Tilos és illegális a horgászat a Sóstón! Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. december 22.
A karácsonyi asztalra kerülő halat semmiképpen ne a Sóstó Természetvédelmi Területről szerezzék be! – ezt kérik a természetvédelmi szakemberek. A beérkezett lakossági jelzések óta megerősített járőrözést tartanak a területen, illetve kamerákkal is megfigyelik a védett élőhely adta lehetőséggel visszaélni akarókat. Illegális horgászatra utaló eszközöket találtak a Sóstó Vadvédelmi Központ munkatársai, és térfigyelő kamera felvétel is készült a szabálysértőkről.
Tovább...
 
Forgalomkorlátozás lesz hétfőn a Táncsics utcában Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. december 17.
Forgalomkorlátozást vezetnek be a Táncsics Mihály utcában. December 18-án, hétfőn aszfaltozási munkákat végeznek, és a munkálatok időtartama alatt az utcában megállási korlátozást vezetnek be.
Tovább...
 
Hétfőn és kedden áramszünet lesz az Öreghegyen Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. december 10.
Az E.ON tájékoztatása szerint december 11-én, hétfőn és december 12-én, kedden is áramszünetre kell számítani Székesfehérváron. Az érintett területeken kérik a lakosság megértését.
Tovább...
 
Járatkimaradások lesznek hétfőn a helyi közösségi közlekedésben Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. december 10.
A Volánbusz tájékoztatása szerint a helyi közösségi közlekedést érintően 2023. december 11-én, hétfőn sztrájkot tart a Szolidaritás Autóbusz-Közlekedési Szakszervezet. A tervezett munkabeszüntetés ideje alatt a Volánbusz az utasok érdekében a jogszabályban foglaltaknak megfelelően biztosítja az elégséges szolgáltatásokat Székesfehérváron. A várhatóan kimaradó járatok listáját közzétették, kérve az utasok figyelmét és megértését.
Tovább...
 
Két új körforgalom, több mint 1300 méter felújított burkolat a Móri úton Nyomtatás E-mail
Írta: Fejér Tamás   
2023. december 04.
Zárul a Móri út felújítása, a város egyik jelentős bevezető útját két ütemben, egy év alatt újította fel a közbeszerzésen nyertes Útéppark Kft. A város és a kivitelező képviselői hétfőn reggel sajtónyilvános bejáráson nézték meg a beruházást.
Tovább...
 
Kedden áramszünet lesz Székesfehérvár több utcájában Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. december 04.
Az E.ON tájékoztatása szerint december 5-én, kedden áramszünetre kell számítani Székesfehérvár több városrészében. Az érintett területeken kérik a lakosság megértését.
Tovább...
 
A csapadékos időjárás miatt tovább tart a munkavégzés a Móri úton Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. december 03.
Tájékoztatjuk a közlekedőket, hogy a csapadékos időjárás miatt a kivitelező nem az előzetes ütemterv szerint tud haladni, így a meghirdetettnél tovább maradnak érvényben a Móri úton bevezetett lezárások és terelések.
Tovább...
 
Pénteken áramszünet lesz az Aligvári területeken Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. november 30.
Az E.ON tájékoztatása szerint december 1-jén, hétfőn áramszünetre kell számítani Székesfehérváron, az Aligvári területeken. Az érintett városrészben kérik a lakosság megértését.
Tovább...
 
Már aszfaltoznak – szerdától lezárják a Móri út – Szent Vendel utca csomópontot Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. november 27.
Már az aszfaltozás következik, így november 29-én, szerdán 8.00 órától várhatóan december 1-jén pénteken 17 óráig lezárják a Móri út – Szent Vendel utca csomópontot. Ezalatt a Móri út, valamint a Szent Vendel utca a csomópontig zsákutcaként működik. Az útzár miatt a csomóponton az autóbuszok áthaladása nem biztosítható, ezért az érintett helyi és helyközi autóbuszjáratok terelőútvonalon közlekednek.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 34 - 44 / 2092