Kezdőlap arrow Kék hírek
Kék hírek
Visszavonták a tűzgyújtási tilalmat Fejérben Nyomtatás E-mail
Írta: Szabó-Bisztricz Anett   
2018. június 12.
ImageVisszavonták a Fejér megye területén lévő erdőkre és fásításokra, valamint ezek határaitól számított kétszáz méteren belüli területre korábban kiadott általános tűzgyújtási tilalmat.
Tovább...
 
Tűzgyújtási tilalom van Fejér megyében Nyomtatás E-mail
Írta: Szabó-Bisztricz Anett   
2018. június 07.
ImageA Fejér megye területén lévő erdőkre és fásításokra, valamint ezek határaitól számított kétszáz méteren belüli területre általános tűzgyújtási tilalom van érvényben.
Tovább...
 
Megkezdődik a Sajó utca északi ágának felújítása Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2018. június 05.
ImageA munkaterület átadásával tegnap megkezdődött a Sajó utca északi ágának felújítása. A Feketehegy-Szárazréti városrész utolsó utcaszakaszán is megerősítik az útburkolatot, kiépítik a csapadékvíz-elvezetőket és a páratlan oldalon térköves járda nyújt biztonságos közlekedést a gyalogosoknak. A munkálatok várható befejezése: július 31.
Tovább...
 
Szerdán kezdődik a Kégl György utca felújítása Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. június 04.
ImageSzerdán elkezdődnek a rekonstrukciós munkálatok a Kégl György utcában. A munkavégzés idején a gyalogos közlekedés biztosított marad, viszont az utcában nem lehet majd gépjárművel várakozni, valamint korlátozzák a behajtást is. A parkolóbérleteket elfogadják a határos parkolási zónákban.
Tovább...
 
Forgalomkorlátozások a Pozsonyi út felújítása miatt Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2018. június 04.
Megkezdődik június 4-én, hétfőn a Pozsonyi út felújítása a Zsolnai út – Nagyszombati út közötti szakaszon. A munkálatok – az út-, járda- és csapadékcsatorna-építés – az utca teljes keresztmetszetét érintik, emiatt az átjárhatóságot csak korlátozottan tudják biztosítani.
Tovább...
 
Szirénapróbák június 4-én Nyomtatás E-mail
Írta: Szabó-Bisztricz Anett   
2018. június 04.
ImagePaks harminc kilométeres körzetében, valamint Ercsiben, Ráckeresztúron és Dunaújvárosban lesz hallható szirénapróba június 4-én, hétfőn.
Tovább...
 
In memoriam Kovács Ferenc Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2018. június 01.
ImageSzomorú és váratlan hírt kapott Székesfehérvár Önkormányzata. Életének 85. évében elhunyt Kovács Ferenc, Székesfehérvár Díszpolgára, a Videoton FC tiszteletbeli elnöke, egykori legendás edzője.
Tovább...
 
Útlezárások a TESZ-futás miatt Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. május 29.
ImageA „VII. Tiszta, Egészséges Székesfehérvárért Futóverseny” megrendezése érdekében június 3-án, vasárnap délután lezárásra kerül a Várkörút és a Rákóczi utca. Emiatt több autóbuszjárat terelőútvonalon közlekedik majd. A forgalomkorlátozások miatt a közlekedők türelmét és megértését kérik!
Tovább...
 
Június elsejéig tart a lezárás a Bregyó-köznél Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. május 22.
ImageAz előzetesen meghirdetettnél tovább, június 1-jéig tart a Ligetsor Bregyó-köz felőli csomópontjának teljes lezárása.
Tovább...
 
Csőtörés utáni helyreállítás miatt lezárás a Budai úton Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2018. május 16.
ImageA Budai út Várkörút – Vörösmarty tér közötti szakaszán csőtörés hibaelhárítása miatt május 16-án, szerdán 08.00 órától előreláthatólag május 25-ig félpályás útlezárást vezetnek be. Az autóbuszok terelőútvonalon közlekednek, és a várható torlódások miatt célszerű gépkocsival is másik útvonalat választani.
Tovább...
 
In memoriam Ferenczy Géza Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2018. május 11.
Image"Minden, mi összeköt minket …" Ez a gondolat az első, ami megfogalmazódik bennünk, amikor szomorú szívvel búcsúzunk Ferenczy Gézától. Hihetetlen a fájdalmas hír, hogy elveszítettük, hiszen mindig délceg alakja, ősz haja és jellegzetes félmosolya mindannyiunk emlékezetébe beleégett. Mégis, talán az a szellemiség, amit személyes életével képviselt, az teszi őt a legtöbbünk számára felejthetetlenné.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 45 - 55 / 1535