Kezdőlap arrow Kék hírek
Kék hírek
Biztonságban a nyári szünidőben Nyomtatás E-mail
Írta: Rendőrség   
2017. augusztus 01.
ImageFigyelemfelkeltő játékokkal, izgalmas foglalkozásokkal, valamint bűn-és baleset-megelőzési tanácsokkal hívják fel a táborozó gyermekek figyelmét a vakáció veszélyeire a rendőrség szakemberei Fejér megyében.
Tovább...
 
Harmadfokú hőségriasztás Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2017. augusztus 01.
ImageHarmadfokú hőségriasztást rendelt el az Országos Tisztifőorvos 2017. augusztus 1-je (kedd) 00.00 órától 2017. augusztus 4-e (péntek) 24.00 óráig. Székesfehérváron vízosztással, ivókutak és klimatizált, illetve hűvös helyek megnyitásával segítik a polgárokat. Székesfehérvár polgármestere mindenkit arra kér, hogy figyeljünk egymásra, kiemelten a környezetünkben élő idős emberekre. A részletes tájékoztató az alábbiakban olvasható.
Tovább...
 
Forgalomkorlátozások a Budai út  Lövölde út csomópontjában Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2017. augusztus 01.
ImageForgalomkorlátozások léptek életbe mától a Budai és Lövölde utak kereszteződésében, a Budai úti ágon. Felújítják a gyalogos középszigetet, emiatt sávmegszűnésekre számíthatunk a következő három hétben. Mindezt összehangolják a Távírda utca felújításával, hogy minél kisebb mértékben akadályozzák a közlekedést.
Tovább...
 
A Budai úti lezárás miatt az autóbuszjáratok útvonala is módosul Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2017. augusztus 01.
A Távírda és a Kégl György utcák közmű-felújítási munkálatai miatt augusztus 7-től lezárásra kerül a Budai út Várkörút – József Attila utca közötti szakasza.
Tovább...
 
Másodfokú hőségriasztás lépett életbe Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. július 21.
ImageMásodfokú hőségriasztást rendelt el az Országos Tisztifőorvos 2017. július 23. (vasárnap) 24.00 óráig. Székesfehérváron vízosztással, ivókutak és klimatizált, illetve hűvös helyek megnyitásával segítik a polgárokat. Az alábbiakban Székesfehérvár polgármesterének tájékoztatója olvasható.
Tovább...
 
Sebességellenőrzés Fejér megyében Nyomtatás E-mail
Írta: Rendőrség   
2017. július 19.
ImageA megye közútjain tervezett sebességmérő ellenőrzések a mai napon.
Tovább...
 
Lezárták az autók elől a Fürdő utcai Malom-csatorna közúti hidat Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. július 18.
ImageAz Önkormányzat által elvégeztetett hídvizsgálatok során biztonsági okokból veszélyesnek találták a Fürdő utcai Malom-csatorna közúti hidat, ezért az a gépjárműforgalom elől lezárásra került. Az intézmények parkolóit a Bregyó köz felől lehet megközelíteni. Kérik az autóval közlekedők fokozott figyelmét.
Tovább...
 
Forgalomkorlátozás a Szárcsa utcában Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2017. július 17.
ImageÚtépítési munkák miatt a gyalogosok és a kerékpárosok is forgalomkorlátozásra számíthatnak július végéig.
Tovább...
 
Biztonságban a fesztiválon Nyomtatás E-mail
Írta: Rendőrség   
2017. július 17.
ImageA gárdonyi rendőrök a Velencei-tó mellett megrendezett fesztiválon a szórakozni vágyó emberek biztonságára ügyeltek.
Tovább...
 
Hivatás, szolgálat, karrier Nyomtatás E-mail
Írta: Rendőrség   
2017. július 12.
ImageA rendőrség munkatársai 2017. július 15-ig 10 óra és 16 óra között Velencén, az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozóján várják a rendőri hivatás iránt érdeklődő állampolgárokat. A rendőrség munkatársai személyesen nyújtanak tájékoztatást a határvadász egységbe történő felvétel feltételeiről, az ellátandó feladatokról és saját tapasztalataikról is beszámolnak a megjelenteknek. Mindazoknak, akik a helyszínen jelzik jelentkezési szándékukat, a rendőrök felvételi egységcsomagot adnak át.
Tovább...
 
Ideiglenesen lezárják a Besztercei utcát Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. július 06.
ImageJövő héten megkezdődik az ivóvízvezeték átépítése a Besztercei utcában, így várhatóan augusztus végéig forgalomkorlátozásokra kell számítaniuk az arra közlekedőknek. Közben zajlik a Brassói utcai közműveinek cseréjen is, az ottani lezárások miatt is a maroshegyiek türelmét kérik.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 45 - 55 / 1455