Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kék hírek
Kék hírek
Forgalmirend-változások több helyen Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2022. július 10.
Hétfőn reggel fél kilenctől forgalomkorlátozást vezetnek be a Mátyás király körúton, a Szabadságharcos úton, valamint a Schäwbisch Gmünd utakon induló kerékpárútépítési munkák miatt. Várhatóan szeptember közepéig megváltozik a forgalmi rend a Mátyás király körúton a Várkörút, Dózsa György út csomópont – Szabadságharcos út közötti szakaszán, valamint az útszakaszról megközelíthető Zichy liget, Ybl Miklós utca, Eszperantó tér, Színház utca, Dr. Koch László utcák megközelíthetőségének tekintetében.
Tovább...
 
Szerdától péntekig több utcában is áramszünet lesz a városban Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2022. július 04.
Az E.ON tájékoztatása szerint tervezett áramszünet lesz több utcában július 6-án, 7-én és 8-án. Az érintett területeken kérik a lakosság megértését.
Tovább...
 
Hétfőn éjfélig meghosszabbították a harmadfokú hőségriasztást Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2022. július 01.
2022. július 4-én, hétfőn 24.00 óráig meghosszabbította a korábban elrendelt harmadfokú hőségriasztást az Országos Tisztifőorvos. Székesfehérváron is megtette a szükséges intézkedéseket az önkormányzat: vízvételre alkalmassá tették a közterületi tűzcsapokat és klimatizált helyiségek is várják a fehérváriakat a hőségben. A város polgármestere mindenkit arra kér, hogy figyeljünk egymásra, kiemelten a környezetünkben élő idős emberekre, valamint vigyázzunk a háziállatainkra is. A részletes tájékoztató az alábbiakban olvasható.
Tovább...
 
Zsákutca lesz a Homoksor a Hosszúsétatér irányából! Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2022. június 30.
Július 5-től lezárják a Homoksort az Evangélikus temető parkolójánál, így az a Hosszúsétatér irányából zsákutca lesz. Az állatkórház és a Vásártéri úti vállalkozások a Batthyány utca és a Dr. Serényi Antal utca felől lesznek megközelíthetőek.
Tovább...
 
Egyirányúsítják a Kígyó utca egy szakaszát július elsejétől Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2022. június 29.
Megváltozik a forgalmi rend a Kígyó utcában. Július 1-jtől, egyirányúsítják az utca egy szakaszát a zavartalan haladás érdekében.
Tovább...
 
Takarékos vízhasználatot kér a FEJÉRVÍZ Zrt. Nyomtatás E-mail
Írta: Fejérvíz Zrt, Havasi Timea   
2022. június 28.
Takarékos vízhasználatra kéri a lakosságot a FEJÉRVÍZ Zrt. A közműszolgáltató cég azt javasolja, hogy hajnalban, kora reggel locsoljunk, az autómosást és a medencék feltöltését a csúcsidőszakokban mellőzzük, és ne locsoljuk az utakat, a járdákat és a térkövezett felületeket – olvasható a cég honlapján és közösségi oldalán.
Tovább...
 
Nyáron se legyünk betörés áldozatai Nyomtatás E-mail
Írta: Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság   
2022. június 23.
A nyári időszakban sokan akár több hétig is elutaznak, sok időt töltenek otthonuktól távol. A háborítatlan pihenés érdekében azonban érdemes az otthonunkat körültekintően magára hagyni. A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság ajánlásaival és tanácsaival kivédhetőek a besurranó tolvajok próbálkozásai.
Tovább...
 
Félpályás lezárás a Sárkeresztúri út egy szakaszán csütörtöktől Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2022. június 22.
Következő üteméhez érkezik a Sárkeresztúri úton a körforgalmú csomópont kialakítása, így csütörtökön reggeltől félpályás lezárásra kell számítani a városba vezető oldalon, az 59-71. számú ingatlanok között. A forgalmat jelzőlámpa irányítja majd.
Tovább...
 
Rendőrségi kisokos a vakációra Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2022. június 21.
A vakáció idejére szóló hasznos tanácsokkal kíván gondtalan nyári szünetet a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya. A főkapitányság információs portálján megjelent „kisokosban” az idegenekkel szembeni viselkedésről, valamint az értékek védelméhez és a veszélyhelyzetek elkerüléséhez adnak hasznos tanácsokat.
Tovább...
 
Beázások igen, komoly viharkárok nem keletkeztek Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2022. június 11.
Intézményi beázásokat, közlekedési nehézségeket okozott az intenzív esőzés Székesfehérváron, ugyanakkor nem keletkeztek komolyabb viharkárok és személyi sérülés sem történt. Több ponton beázott a Hétvezér Általános Iskola és a felújítás alatt álló Városháza, a károk felmérése, elhárítása folyamatban van – számolt be pénteki Facebook posztjában dr. Cser-Palkovics András polgármester.
Tovább...
 
Változik a forgalmi rend a dr. Koch László utcában Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2022. június 07.
2022. június 8-án, szerdán reggel 8.00 órától előreláthatólag június 9-én, csütörtökön 16.00 óráig optikai vezeték építési munkálatok miatt megváltozik a dr. Koch László utca Kormányablak előtti útszakaszának forgalmi rendje.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 45 - 55 / 1915