Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kék hírek
Kék hírek
Forgalomkorlátozás lesz a Selyem-Horog utcák kereszteződésében Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2022. június 06.
Aszfaltozási munkálatok zajlanak június 7-én, kedden a Selyem – Horog utcák találkozásánál épülő körforgalmi csomópontban. Reggel 7 órától 16 óráig forgalomkorlátozások várhatóak két ütemben.
Tovább...
 
Teljes szélességű lezárások a Zrínyi utcában július közepéig Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2022. május 25.
Szennyvízcsatorna-építési munkálatok kezdődtek a Zrínyi utcában Székesfehérváron. A munkálatok július közepéig tartanak, addig szakaszosan, teljes szélességű lezárásokra és forgalmirend-változásokra kell számítani az utcában és környékén.
Tovább...
 
In memoriam Láng Hugóné Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2022. május 25.
Szomorú kötelességének eleget téve adja hírül Székesfehérvár Önkormányzata, hogy életének 94. évében elhunyt Láng Hugóné Rózsika néni rubinokleveles pedagógus, az Alba Regia Nyugdíjas Egyesület korábbi elnöke.
Tovább...
 
Lakossági fórumokon ismertetik a buszhálózat bővítésének tervezetét Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2022. május 02.
Folytatódnak Székesfehérváron a lakossági fórumok, melyeken az autóbusz-hálózat bővítésének tervezetét ismerhetik meg az érdeklődők. Több városrészben szerveznek konzultációt májusban.
Tovább...
 
Forgalomkorlátozások a Sportmajálishoz kapcsolódóan Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2022. április 29.
Forgalomkorlátozásokat vezetnek be május 1-jén, vasárnap a Sportmajális miatt, melyet idén a MOL Aréna Sóstón rendeznek meg. A sportprogramot nyitó hagyományos reggeli felvonulás útvonalán időszakos, míg a stadion környékén egész napos forgalomkorlátozások várhatóak.
Tovább...
 
Szennyvízcsatorna-felújítás Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2022. április 22.
Megkezdődnek a munkálatok a Zrínyi utca Bem utca – Budai út közötti szakaszán, ahol a szennyvíz-gerincvezeték rekonstrukciója valósul meg az idei évben. Önkormányzati forrásból összesen közel 375 fm vezetékszakasz, valamint a szükséges tisztítóaknák újulnak meg, melyek elkészülte után sávos úthelyreállítást is végeznek.
Tovább...
 
A Prohászka Ottokár utcát is megnyitják a forgalom előtt Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2022. április 14.
2022. április 14-én, csütörtökön a délutáni órákban a Prohászka Ottokár utca Budai út – Horvát István utca közötti szakaszát megnyitják az átmenő gépjárműforgalom számára.
Tovább...
 
Útlezárás a Zámoly közben és a Virág Benedek utcában Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2022. április 12.
Az ivóvízhálózat mosatása miatt április 12-én, kedden és április 13-án, szerdán 8 és 16 óra között lezárják az átmenő gépjárműforgalom elől a Zámoly közt a Zámoly utca felől. Április 13-án, szerdán 8 és 16 óra között a Virág Benedek utcát zárják le a Szekfű Gyula utcai csatlakozásnál. A lezárások ideje alatt az útszakaszokon található ingatlanok megközelítését és elhagyását biztosítják.
Tovább...
 
Pénteken délután feloldják az útzárat a kis Budai úton Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2022. április 07.
Megköszönve a közlekedők türelmét, Székesfehérvár Önkormányzata örömmel ad tájékoztatást arról, hogy a víziközmű- és útépítési munkálatokat követően pénteken, a délutáni órákban feloldják a kis Budai úton, illetve a Budai út – Prohászka Ottokár út – Várkörút csomópontjában az útzárat.
Tovább...
 
Több utcában is áramszünet lesz pénteken a városban Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2022. március 31.
Az E.ON tájékoztatása szerint, az általuk a szolgáltatás minőségének javítása miatt végzett karbantartási munkákhoz kapcsolódóan áramszünetre kell számítani pénteken a város több utcájában is.
Tovább...
 
Pénteken nem lehet parkolni a Lakatos utcában Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2022. március 31.
Ezúton is szeretnék tájékoztatni a Lakatos utcai lakókat, hogy 2022. április 1-jén, pénteken az utca teljes szakaszán megállási és várakozási tilalom lesz érvényben. A Lakatos utcába érvényes parkolási bérleteket a környező parkolókban (Rákóczi úti parkolók, Watthay utca, Jávor Ottó tér) elfogadják. Mindenki megértését és türelmét köszönik!
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 56 - 66 / 1915