Kezdőlap arrow Kék hírek
Kék hírek
Adventkor is figyeljünk a gyertyákra! Nyomtatás E-mail
Írta: Szabó-Bisztricz Anett tűzoltó főhadnagy   
2017. december 08.
ImageAz adventi időszakban megemelkedik a lakástüzek száma. Fejér megyében tavaly két lakásban is az ünnepi díszítés égő gyertyája okozott tüzet. Fontos, hogy családunk és otthonunk biztonsága érdekében a karácsonyi készülődés alatt se feledkezzünk meg az alapvető tűzvédelmi tudnivalókról.
Tovább...
 
Óvatosság és biztonság adventkor is! Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2017. december 01.
ImageFokozott óvjuk értékeinket, és a szokásosnál is jobban ügyeljünk a közlekedésre az adventi időszakban a megnövekedett forgalom miatt. – erre hívja fel a polgárok figyelmét a rendőrség és a közterület-felügyelet. December folyamán a két szerv közös járőrszolgálatot lát el Székesfehérvár Belvárosban és környékén a lakosság biztonsága érdekében.
Tovább...
 
Garázdaságok felderítésében is segítettek a közterület-felügyelők Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2017. november 21.
ImageIllegális közterületi árusokat kaptak el Székesfehérváron, a térfigyelő kamerarendszernek köszönhetően. Mindkét eset a Belváros közvetlen közelében történt, az árusok a járókelőket zaklató módon kínálták különféle árucikkeiket. A felderítés újabb jó példája a közterület-felügyelet és a rendőrség együttműködésének.
Tovább...
 
Várják a jelöléseket a fogyasztóvédelmi szakmai díjra Nyomtatás E-mail
Írta: Simon Rita   
2017. november 16.
ImageVárja a jelöléseket az Alapítvány a Székesfehérvári Fogyasztóvédelemért a Fehérvári Fogyasztókért Szakmai Díjra. Az elismerések átadására 2018-ban is sor kerül, amelyről sajtótájékoztató keretében számolt be Róth Péter, Székesfehérvár alpolgármestere és Németh László, az Alapítvány a Székesfehérvári Fogyasztóvédelemért elnöke.
Tovább...
 
Lezárják a Börgöndi út egy szakaszát csütörtöktől Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2017. november 09.
ImageA Sóstó Természetvédelmi Terület rehabilitációjának részeként átépítik a Börgöndi út - Basa árok átereszt. Emiatt csütörtökön reggel 8 órától előreláthatólag három hétre az átmenő gépjárműforgalom elől lezárják a Börgöndi utat és az autóbuszok útvonala is módosul.
Tovább...
 
Itt a hidegfront és a brutális szél Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. október 29.
ImageMarkáns hidegfront érte el Magyarország területét. Az Országos Meteorológiai Szolgálat több megyére és járásra, így Fejér megyében a sárbogárdi és az enyingi járás kivételével a legmagasabb fokozatú, azaz vörös riasztás van érvényben ma éjfélig.
Tovább...
 
Látni és látszani 2017  egymásért Fejérben is Nyomtatás E-mail
Írta: Rendőrség   
2017. október 27.
ImageA Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság az országos kampányhoz csatlakozva a látás és a láthatóság jelentőségére hívja fel a közlekedők figyelmét.
Tovább...
 
In memoriam Feketéné Thuróczy Nóra Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2017. október 26.
ImageŰjabb veszteség érte Székesfehérvár sportéletét. Súlyos betegség után elhunyt Feketéné Thuróczy Nóra, a fehérvári és magyar kosárlabda sportág kimagasló alakja, 183-szoros válogatott kosárlabdázó. Pénteken, az Alba Fehérvár Szolnok elleni hazai meccsének kezdetén gyászszünettel emlékeznek a sportolóra. Székesfehérvár Önkormányzata ezúton is részvétét nyilvánítja szeretteinek.
Tovább...
 
Forgalmi rend változások az Országzászló tér felújítása miatt Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. október 24.
ImageForgalomkorlátozások bevezetésével folytatódik az Országház tér felújítása. Szerdától előreláthatóan egy hónapig kell majd számolni a változásokkal.
Tovább...
 
Lezárják pénteken a Budai út  József utca  Deák Ferenc utca csomópontját Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2017. október 20.
ImageMár pénteken délelőtt elkezdődnek az október 23-i nemzeti ünnephez kapcsolódó megemlékezések. Rendezvény lesz az ’56-osok terén is, emiatt néhány órára, teljes szélességében lezárják a Budai út – József Attila utca – Deák Ferenc utca csomópontját. Az országos, regionális és helyi autóbuszjáratok módosított útvonalon közlekednek, és több megállóhely kimarad.
Tovább...
 
Ősszel is biztonságosan Nyomtatás E-mail
Írta: Rendőrség   
2017. október 16.
ImageA gépjárművezetők kellően figyelmes vezetési magatartással és gépkocsijuk szezonális felkészítésével sokat tehetnek a biztonságosabb közlekedésért az őszi időszakban is.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 56 - 66 / 1507