Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kék hírek
Kék hírek
Megkezdődik a Krasznai és az Udvardi utca felújítása Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. október 20.
Az ivóvízvezeték átépítésével, valamint az erősáram és gyengeáram kiváltásával megkezdődnek a felújítási munkálatok a Krasznai és az Udvardi utcában. A közművek cseréjét követően, várhatóan a jövő év tavaszán kezdődhet a teljes útburkolat felújítása mindkét utcában. A munkálatok ideje alatt forgalomkorlátozásokra kell számítani.
Tovább...
 
Vasárnaptól indul a fűtési szezon Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2023. október 15.
Október 15-től, vasárnaptól elkezdődik a fűtési szezon Székesfehérváron is. A SZÉPHŐ Zrt. csak ott nem indítja el a szolgáltatást, ahol ezt külön kérik. Érdemes a fűtőtesteket portalanítani, letisztítani, ezzel növelhetjük a hőleadást – olvasható a közműszolgáltató cég honlapján.
Tovább...
 
Közvilágítás-korszerűsítés miatt lezárják szombaton 14 óráig a Károly János utcát Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2023. október 13.
A Károly János utcában folytatódik a közvilágítás korszerűsítése Székesfehéráron október 14-én, szombaton. Napközben teljes szélességében lezárják az érintett szakaszt, amely két zsákutcaként fog működni, az átmenő forgalom napközben nem lesz lehetséges.
Tovább...
 
Szerdán áramszünet lesz az Öreghegy egyes utcáiban Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. október 10.
Október 11-én, szerdán az E.ON tájékoztatása szerint áramszünetre kell számítani az Öreghegy egyes utcáiban. Az E.ON az érintettek megértését kéri!
Tovább...
 
Hétfőn és kedden áramszünet lesz Székesfehérvár egyes utcáiban Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. október 08.
Az E.ON tájékoztatása szerint áramszünet lesz több utcában október 9-én, hétfőn és október 10-én, kedden. Az érintett utcákban a lakosság megértését kérik.
Tovább...
 
A héten ezekben az utcákban zajlik a közvilágítás-korszerűsítés Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. október 03.
A város teljes területén több mint 11 ezer lámpatestet cserélnek LED-esre a közvilágítás korszerűsítésének keretében. Az új berendezések üzembiztosabban és jelentősen – várhatóan több mint 50 %-kal – csökkentett energiafogyasztással működnek. A feladatokat a Roneko Kft. munkatársai végzik, a lámpacserék várhatóan év végéig fejeződnek be. A kivitelező ezen időszak alatt heti lebontásban adja meg, hogy a város melyik pontján kell számítani a munkavégzésre. Az október 3. és 8. közötti időszakra vonatkozó információkat közleményünkben olvashatják.
Tovább...
 
Szombaton éjfélig tarthatnak nyitva a belvárosi teraszok Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. szeptember 29.
Székesfehérvár Önkormányzata ezúton ad tájékoztatást arról, hogy – a hétvégi közösségi programokra tekintettel – az I. díjövezetben működő vendéglátó egységek kitelepülései 2023. szeptember 30-án, szombaton legkésőbb 24 óráig tarthatnak nyitva.
Tovább...
 
Változik a forgalmi rend a Móri út – Havranek József utcai csomópontban Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. szeptember 29.
A Móri út – Havranek József utca csomópont Havranek utcai behajtóágán érvényben lévő útzár 2023. szeptember 30-án, szombaton feloldásra kerül. A Szent Vendel utca Malom utca – Móri út közötti szakasza a Malom utca irányából zsákutcaként működik. A Szent Vendel köz a gépjárműforgalom elől lezárásara került. A Zichy Liget – Mészöly Géza utca – Malom utca csomópontban bevezetett korlátozás miatt a Móri út – Zichy liget körforgalom Zichy ligetbe bevezető ága lezárva marad. A Malom utca az Irányi Dániel utcától a Mészöly Géza utca irányába zsákutcaként működik. A Mészöly Géza utca Ybl Miklós utca – Zichy Liget közötti szakasz egyirányú a Móri út irányába, és a Mészöly Géza utcáról letiltásra került a balra kanyarodás a Malom utca irányába. A Honvéd utca zsákutcaként működik a Malom utca irányából.
Tovább...
 
Csütörtökön és pénteken áramszünet lesz Székesfehérvár egyes utcáiban Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. szeptember 28.
Az E.ON tájékoztatása szerint áramszünet lesz szeptember 28-án, csütörtökön és szeptember 29-én, pénteken Székesfehérvár egyes utcáiban. Az érintett területeken kérik a lakosság megértését.
Tovább...
 
Kedden áramszünet lesz a Felsőváros egyes utcáiban Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. szeptember 26.
Szeptember 26-én, kedden az E.ON tájékoztatása szerint áramszünetre kell számítani a Felsőváros egyes utcáiban. Az E.ON az érintettek megértését kéri!
Tovább...
 
Változik a forgalmi rend - valamint a szombati Lecsófesztivál miatt útlezárás, buszterelés Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. szeptember 21.
2023. szeptember 22-én, pénteken 7.00 órától előreláthatólag szeptember 28-án 17.00 óráig lezárásra kerül a Móri úti – Havranek József utca csomópont Havranek utcai behajtó ága. A Móri út felújításához kapcsolódó korlátozás a Havranek József utcáról Móri útra történő kihajtást nem érinti. A szeptember 23-án, szombaton zajló Fehérvári Lecsófőző Vigassághoz kapcsolódóan is több lezárásra és forgalomterelésre kell számítani. Ezek az alábbiakban olvashatóak.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 56 - 66 / 2092