Kezdőlap arrow Kék hírek
Kék hírek
Forgalomkorlátozások csütörtökön Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. augusztus 17.
ImageNagyszabású felvonulással zárul augusztus 17-én este a XXII. Nemzetközi Néptáncfesztivál. A program több, Belváros környéki útszakaszt érint, ahol ideiglenes forgalomkorlátozásra, rendőri irányításra kell számítaniuk az autósoknak.
Tovább...
 
Rágcsálóirtás lesz a Szent Flórián körúton Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. augusztus 17.
ImageRágcsálóirtás lesz a Szent Flórián körúton augusztus 22-től. A véralvadásgátló hatóanyag miatt emberre és állatra egyaránt veszélyes az irtószer, ezért a lakosság fokozott figyelmét kérik egészségük és a rágcsálóirtás sikere érdekében. Az irtószeres dobozok egy hónapig lesznek kint a területen.
Tovább...
 
Lezárják a Deák és a Lövölde utcák között a Budai út egy részét Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. augusztus 16.
A Budai és a Lövölde utak kereszteződésében augusztus elseje óta zajló munkálatok eddig sávszűkítés mellett zajlottak, augusztus 17-én, csütörtökön azonban a Budai út városból kifelé vezető oldalán az összes forgalmi sávot lezárják. A másik oldalt a József utcába történő bejutáshoz a gépjárművel közlekedők használhatják.
Tovább...
 
Sebességellenőrzés Fejér megyében Nyomtatás E-mail
Írta: Rendőrség   
2017. augusztus 16.
ImageA megye közútjain tervezett sebességmérő ellenőrzések a mai napon.
Tovább...
 
Határvadász toborzási helyszínek Nyomtatás E-mail
Írta: Rendőrség   
2017. augusztus 16.
ImageA rendőrség szakemberei továbbra is készséggel állnak mindazon érdeklődők rendelkezésére, akik elhivatottságot éreznek a rendőri hivatás iránt, szeretnének részletes felvilágosítást kapni a határvadász-képzésről, valamint a jelentkezés feltételeiről.
Tovább...
 
Útlezárások a Zichy liget környékén augusztus 21-ig Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. augusztus 10.
ImageA Székesfehérvári Királyi Napok rendezvénysorozata és az azt előkészítő munkálatok idejére lezárják a Zichy liget környékének érintett utcáit az autósforgalom elől. A lezárás a mai naptól van érvényben egészen augusztus 21-ig.
Tovább...
 
Hivatás, szolgálat, karrier Nyomtatás E-mail
Írta: Rendőrség   
2017. augusztus 09.
ImageA Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai megye szerte több helyszínen is várják a határvadász szolgálat iránt érdeklődőket az elkövetkezendő napokban annak érdekében, hogy személyesen is tájékoztatást nyújtsanak a szolgálatteljesítéssel kapcsolatos feladatokról és a felvételi eljárás követelményeiről.
Tovább...
 
Forgalomkorlátozás lép életbe hétfőtől Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. augusztus 04.
ImageA Távírda utcában megkezdődött felújítási munkálatok miatt augusztus 7-től előreláthatólag augusztus 23-ig lezárják a Budai út Várkörút – Deák Ferenc utca közötti szakaszát, és több környező utca megközelíthetősége és elhagyási útvonala is változik. A forgalomkorlátozások az autóbuszjáratok menetrendjében is változásokat okoznak. Kérjük a közlekedők megértését és türelmét, s egyúttal javasoljuk, hogy a gördülékenyebb közlekedés érdekében használják mobiltelefonjaikon a Waze alkalmazást!
Tovább...
 
Forgalomkorlátozások a Belvárosban az Alba Regia Jazz Feszt idején Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. augusztus 02.
ImageA Bartók Béla teret, illetve a Jókai és az Oskola utcákat érintik azok a forgalomkorlátozások, melyeket az Alba Regia Jazz Feszt kapcsán vezetnek be. A lezárt szakaszokra szóló parkolóbérletek a környező utcákban érvényesek lesznek.
Tovább...
 
Ozorai biztosítás Nyomtatás E-mail
Írta: Rendőrség   
2017. augusztus 01.
ImageA Sárbogárdi Rendőrkapitányság illetékességi területén megtartott nemzetközi fesztiválra érkezők és a környéken lakók biztonságára vigyáznak a rendőrök.
Tovább...
 
Biztonságban a nyári szünidőben Nyomtatás E-mail
Írta: Rendőrség   
2017. augusztus 01.
ImageFigyelemfelkeltő játékokkal, izgalmas foglalkozásokkal, valamint bűn-és baleset-megelőzési tanácsokkal hívják fel a táborozó gyermekek figyelmét a vakáció veszélyeire a rendőrség szakemberei Fejér megyében.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 56 - 66 / 1476