Kezdőlap arrow Kék hírek
Kék hírek
A rendőri hivatást népszerűsítik Nyomtatás E-mail
Írta: Rendőrség   
2017. június 20.
ImageA Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szakemberei továbbra is várják azokat, akik érdeklődnek a rendvédelmi pálya iránt és szeretnének tájékoztatást kapni a határvadász-képzés részleteiről.
Tovább...
 
Félpályás útlezárás hétfőtől a Nyitrai  Fiskális csomópontban Nyomtatás E-mail
Írta: Kész-Varga Mónika   
2017. június 19.
ImageCsőtörést követő burkolat-helyreállítási munkálatok miatt a hét elején forgalomkorlátozásra kell számítaniuk a gépjárművezetőknek a Fiskális út és a Nyitrai út csomópontjában. A bevezetésre kerülő félpályás útlezárás miatt a 25-ös helyi buszjárat terelőútvonalon fog közlekedni. A korlátozások a WAZE applikáción keresztül is letölthetők. Az utazóközönség megértését kérik!
Tovább...
 
Lezárják a Palotai utat június 17-től Nyomtatás E-mail
Írta: Kész-Varga Mónika   
2017. június 16.
ImageA Gaja-híd felújítási munkálatai miatt lezárják a Palotai út egy részét, így változások lesznek a közösségi közlekedésben is. A forgalomkorlátozásra június 17-e és augusztus 14-e között kell számítaniuk a gépjárművel közlekedőknek. A részletekről a városrész önkormányzati képviselője, a Polgármesteri Hivatal Közlekedési Irodájának vezetője, a kivitelező cég ügyvezetője és a KNYKK Zrt. forgalomszervezési osztályvezetője adtak tájékoztatást.
Tovább...
 
A nyári szünidőben is biztonságban Nyomtatás E-mail
Írta: Rendőrség   
2017. június 15.
ImageJúnius közepén véget ér a tanév, ezzel megkezdődik a gyermekek részére a bő két hónapos nyári vakáció. A gyermekek életkorukból és tapasztalatlanságukból adódóan a legveszélyeztetettebb résztvevői a közlekedésnek, hiszen gyakran nem rendelkeznek még a biztonságos közlekedéshez szükséges ismeretekkel.
Tovább...
 
Lezárják a Palotai út egy részét és áthelyezik a buszmegállókat! Nyomtatás E-mail
Írta: Kész-Varga Mónika   
2017. június 15.
ImageA Gaja-híd, valamint a Ligetsor felújítása miatt június 17-én szombattól forgalomkorlátozásokat vezetnek be, melyek augusztus 14-ig tartanak. Lezárják a Palotai út Új Csóri úti körforgalom és a Kereszttöltés út közötti szakaszát, valamint a Ligetsorról is több buszmegálló áthelyezésre került.
Tovább...
 
Toborzás Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Rendőrség   
2017. június 13.
ImageA határvédelmi feladatok ellátása iránt érdeklődők a megyeszékhelyen, az Auchan Áruházban találkozhatnak a rendőrség munkatársaival az alábbi időpontokban: 2017. június 13-án 16 órától 19 óráig, 2017. június 14-én 12 órától 15 óráig, 2017. június 15-én 12 órától 15 óráig.
Tovább...
 
Szirénapróba lesz hétfőn Paks harminc kilométeres körzetében Nyomtatás E-mail
Írta: Farkas-Bozsik Gábor tűzoltó alezredes   
2017. június 13.
ImageA Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság tájékoztatja a lakosságot, hogy a Paksi Atomerőmű Zrt. 30 kilométeres körzetébe eső településeken a lakossági tájékoztató- és riasztó rendszer működőképességének ellenőrzése érdekében a megyében Alap, Alsószentiván, Cece, Előszállás, Nagykarácsony, Sáregres, Vajta településeken csökkentett üzemű (morgató) szirénapróba végrehajtására kerül sor június 12-én, hétfőn 13 órakor.
Tovább...
 
Támogató segítség Nyomtatás E-mail
Írta: Rendőrség   
2017. június 12.
ImageA Készenléti Rendőrség munkatársai ismét közreműködnek a Velencei-tó térségében a közrend és a közbiztonság megerősítésében.
Tovább...
 
Folyamatos a toborzás Fejér megyében Nyomtatás E-mail
Írta: Sipos Mónika r. fhdgy.   
2017. június 08.
ImageA határvadász-képzés nyújtotta lehetőségekről tájékoztatja az érdeklődőket a toborzó csoport a következő napokban.
Tovább...
 
Útlezárások a TESZ-futás miatt Nyomtatás E-mail
Írta: Kész-Varga Mónika   
2017. június 04.
ImageA „VI. Tiszta, Egészséges Székesfehérvárért Futóverseny” megrendezése érdekében június 5-én, hétfőn délután lezárásra kerül a Várkörút és a Rákóczi utca. Emiatt több autóbuszjárat terelőútvonalon közlekedik majd. A forgalomkorlátozások miatt a közlekedők türelmét és megértését kérjük!
Tovább...
 
Lezárják a hétvégén a Mátyás király körút egy részét Nyomtatás E-mail
Írta: Kész-Varga Mónika   
2017. május 12.
ImageA Zichy liget melletti közösségi tér kiépítési munkálatai miatt május 12-én, pénteken 22.45 óra és május 15-én, hétfőn 04.00 óra közötti időben lezárják a Mátyás király körút Ybl Miklós utca – Várkörút közötti szakaszát. A forgalomkorlátozás mind helyi, mind helyközi hétvégi autóbuszjáratokat érint.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 56 - 66 / 1449