Kezdőlap arrow Kék hírek
Kék hírek
Az első rongálás Sóstón Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2018. szeptember 04.
Sajnálatos módon megtörtént az első nagyobb rongálás a Sóstón: az egyik interaktív elemben, illetve a függőfészkekben esett kár, tönkretéve mások munkáját és szórakozását.
Tovább...
 
Feloldották a forgalomkorlátozást a „kis” Budain Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. szeptember 04.
ImageMár járható a Budai út Vörösmarty tér és Várkörút közötti bevezető szakasza. A forgalomkorlátozást egy korábbi csőtörés javítási munkálatai miatt vezették be: múlt hét csütörtökén zárták le a „kis” Budai út Vörösmarty tér felé vezető sávját, valamint egyirányúsították a közlekedést az Esze Tamás utcában, az autóbusz-állomás irányába. A forgalomkorlátozást ma délelőtt feloldották.
 
Forgalomkorlátozások lesznek péntek déltől szombat reggelig Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. augusztus 31.
ImagePénteken este a Zichy színpadon rendezik meg a Bye Summer című, nyárbúcsúztató programot. Emiatt forgalomkorlátozások lesznek péntek déltől szombat reggelig, az érintett buszjáratok terelőútvonalon közlekednek.
Tovább...
 
Csőtörés utáni javítás és forgalomkorlátozás lesz a „kis” Budai-n Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. augusztus 29.
ImageJavítási munkálatok kezdődnek egy korábbi csőtörés miatt a Budai út Vörösmarty tér és Várkörút közötti bevezető szakaszán. Az ideiglenes korlátozások, forgalomterelések várhatóan egy hétig tartanak majd.
Tovább...
 
Teljes szélességében lezárják a Mikszáth Kálmán utcát Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2018. augusztus 22.
ImageElkezdődött a Berényi út felújításának második üteme. Emiatt mától teljes szélességében lezárják a Mikszáth Kálmán utcát a jelzőlámpás csomóponttól a 4. számú lakóházig, a járművek terelőútvonalon fognak közlekedni.
Tovább...
 
Megkezdődött a szüret, forr a must – legyünk óvatosak! Nyomtatás E-mail
Írta: Szabó-Bisztricz Anett   
2018. augusztus 20.
ImageAz áprilisi és a májusi meleg időnek is köszönhetően idén a megszokottnál jóval korábban kezdődött a szüret. Már a móri borvidék több pincéjében is forr a must. A szőlő levének erjedéskor keletkező szén-dioxid veszélyéről azonban még a rutinos borászoknak sem szabad megfeledkezniük. Ez a színtelen, szagtalan, a levegőnél másfélszer nehezebb gáz, zárt térben kiszorítja a levegőt, ezáltal rosszullétet és fulladást okozhat.
Tovább...
 
Augusztus 20-i forgalomkorlátozások Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. augusztus 20.
Az augusztus 20-i ünnepi programok miatt hétfőn egész napra lezárják a parkolókat a Kossuth utcában és a Szent István téren. A „Fehérvári királyok menete és a Kárpát-medencei magyar néptáncosok zarándoklata Szent Istvánhoz” idején szakaszos lezárást vezetnek be az érintett útszakaszon a Koronás Parktól a Zichy ligetig. Kérik a lakosok és gépjárművezetők türelmét.
Tovább...
 
Forgalomkorlátozások lesznek a Várkörúton Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. augusztus 17.
ImageFelvonulnak a történelmi óriásbábok szombaton és vasárnap este a Várkörúton, a Koronázási szertartásjátékhoz kapcsolódóan. Az érintett szakaszon forgalomkorlátozások várhatók 18.30 órától két órás időtartamban. Az autóbuszok terelőútvonalon fognak közlekedni.
Tovább...
 
Forgalomkorlátozások a Tour de Hongrie idején Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. augusztus 16.
ImageA Tour de Hongrie futamához kapcsolódóan forgalomkorlátozásokat vezetnek be szerdán és csütörtökön. Teljes lezárásra csütörtökön a célegyenes/célterület (Dózsa György út - Várkörút) környékén, valamint 17-19 óra között a verseny teljes városi útvonalán kerül sor. A teljes lezárás ideje alatt a helyi autóbuszjáratok nem közlekednek.
Tovább...
 
Forgalomkorlátozás lesz a néptáncfesztivál zárófelvonulása idején Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. augusztus 15.
ImageSzerdán este lesz a Nemzetközi Néptáncfesztivál zárófelvonulása a Belvárosban. A Fehérvári Programszervező Kft. tájékoztatása alapján a Táncháztól a Mátyás király körúton keresztül az Alba Plazáig rendőri kísérettel vonulnak a táncosok, forgalomkorlátozásra, torlódása 18-20 óra között kell számítani.
Tovább...
 
Másodfokú hőségriasztás Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. augusztus 08.
ImageMásodfokú hőségriasztást rendelt el az Országos Tisztifőorvosi feladatokat ellátó Főosztályvezető 2018. augusztus 10-én, pénteken 24.00 óráig. Székesfehérváron vízosztással, ivókutak és klimatizált, illetve hűvös helyek megnyitásával segítik a polgárokat.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 56 - 66 / 1571